Şimdi Ara

OUKITEL K10000 MAX İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • OUKITEL K10000 MAX


    Kendine hatırı sayılacak sayıda müşteri bulan Oukitel K10000 Pro cihazından sonra Oukitelin yeni bombası OUKITEL K10000 MAX olacak gibi gözüküyor. Her ne kadar cihazların batarya kapasiteleri aynı gibi dursa da şirketin verdiği bilgilere göre cihazların batarya üreticileri farklı. Buna binaen ekran sürelerinde de farklı olabileceğini anlıyoruz. Diğer bir deyişle tüm donanım aynı olsa dahi batarya süreleri farklılık gösterebilir.


    Aşağıda verdiğim videoda baştan sona galaksinin koruyucuları 2 filminin ne kadar şarj yediği verilmiş. Videoya üşenen ya da mobilden giren arkadaşlar için belirteyim video son ses ve parlaklıkta oynatılıyor ve 2 saat 15 dakika sonra sadece yüzde 7 batarya kullanımı mevcut.





    Şimdi ise günlük kullanımda yani gün içinde kullanılabilecek bazı uygulamalar ile başka bir pil kullanımı testine bakalım.

    Yine mobilden giren veya izlemeye üşenen arkadaşlar için belirteyim. 30 ar dakika farklı işlerle uğraşmış eleman. 30 dakika King of Glory oynanmış. Daha sonra 30 dakika video kayıt, wechatten sesli arama, 30 dakika video indirme, 30 dakika müzik, 30 dakika da anime izlenmiş. Geçen 3 saat sonunda pil kullanımı ise sadece yüzde 5.






    Şimdi size bir sorum var arkadaşlar. Bilhassa Oukitel K10000 Pro nun ağırlığına kabalığına göz yumar telefonu alırım diyen arkadaşlar daha kaba daha ağır olan ayrıca çok daha sağlam olan bu modeli tercih eder miydiniz?



    OUKITEL K10000 MAX İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanalps -- 26 Eylül 2017; 21:48:58 >







  • Türkiye'de satan var mı?
  • çıkış tarihi ile ilgili bir haber var mı? hiçbir yerde satışını veya haberini göremiyorum
  • fiyat satıcı veya çıkış tarihi hakkında bilgisi olan yok mu ?
  • +++güncelllll hiç yeni bilgi yok mu arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.