Bildirim
|
Nihayet mantıklı düşünce seçmene hakim olmaya başladı.
Futbol takımı tutar gibi parti tutulmaz. Hangisi hayat standartlarınızı yükseltiyorsa ona oy verilir. |
Sadece ÖTV değil tüm vergileri insani seviyelere çekmeleri gerekli. Bunu yapan kim olursa olsun seçimlerde öne çıkar bence.Ayrıca gizli vergilerinde tamamen kaldırılması gerekli. Alınan tüm vergiler şeffaf olmalı. İnsanlar ne kadar vergi ödediğini bilmeli.
|
Başkan Mansur Yavaş, İmamoğlu'da chp'nin başına geçip tek iktidar olsa güzel şeyler olabilir.
Başka herhangi bir parti geçse yine iyi olur. Çünkü şu an israf diz boyu. Deva + gelecek mesela. O bile fark eder. Her seçimde yönetim değişsin, böyle kadrolaşmasın. Pisledikleri koltuktan kalkamıyorlar sonra. Bknz 3 dönem muhabbeti :) |
mantık yanlış...
bi yerden kısar, başka bi yerden yükler ne olacak? kaldı ki ötv nin düşürülmesini değil, tamamen kaldırılması beklentinizi görmek isterdim... farklı şeyler istemeli, beklemeli... |
Yapmayın Allah aşkına yüzde 220 vergi + yüzde 18 verginin vergisi KDV yi nasıl normalleştirebilirsiniZ... yapmayın....bu haraç tır hırsızlıktır, vatandaşın cebine arsızca göz dikmek tır, 1 araba kendine neredeyse 3 araba da devlete zihniyetine her kesimden herkesin yüzde 100 karşı çıkması gerekir... hepimizin çoluğu çocuğu var yada birgün olacak, çocuklar bu düzende düzülen olarak mi büyüsun????normallestirmeyin...
Arabayı yatırım aracı olarak görenler de ticaret te kar- zarar kardeş bıraz da zarar etsinler.... |
İşte bu Kafayla daha çoooook binerler tepemize, beyler kendileri de S 500 class altı ile gezmezler...
Kardeşim şimdi bu ülkede 1 milyon araç satılsa, bunun yüzde 30-40 i zaten yerli üretim olacaktır, Toyota Fiat Renault Hyundai vs... Geriye kalan yüzde 60-70 için senede 15 milyar dolar bulunamıyorsa kapatalım dükkanı...komple tahliye... Kıçı kırik eski komünist ülkeler Bulgaristan- Gürcistan ne üretiyor sanki??? Araba fiyatlar Türkiye nin 3 te 1 i.... Bu üretim hikayesi de abartılıyor... Allah aşkına ne üretiyorlar???? |
Bu çok saçma. Ben 80 bine 2009 model araba aldım. 2020 0km aracı ise 200 K civarında. Yarın ÖTV düşse benim aracım varsın 30k olsun 0 km araç 100 K olacak ödeyeceğim fark azalacak ne de olsa. Razı olmayanın da ne bilim.
|
gelir vergisini %80'e çekerek bütün ötvler kaldırılabilir.
|
Ronald Reagan resesyona girmekte olan Amerikan ekonomisini vergileri düşürerek kurtarmıştı. Yüksek vergi asit gibidir, her kaynağı kurutur. Verginin yüksek olduğu yerde kimse yatırım yapmaz, yatırım olmayınca istihdam olmaz, istihdam olmayınca üretim olmaz, üretim olmayınca para kazanamazsınız, yoksulluk kaçınılmaz olur.
Vergiler adil, düşük ve makul olursa yatırım, üretim artar, talep canlanır, çarklar döner devlet daha çok vergi gelirine kavuşur... %220 vergi ne demektir bilemiyorum herhalde haccac-ı zalimin zulmüdür... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi websosyal -- 16 Eylül 2020; 11:5:25 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 16 Eylül 2020; 11:5:47 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |