|
Almanyadaki gurbetçilerimiz yaşadı, Türkiye'den 700 bin tl daha ucuza satışa sunulacakmış. |
|

|
Almanyadaki gurbetçilerimiz yaşadı, Türkiye'den 700 bin tl daha ucuza satışa sunulacakmış. |
|
(Sözde yerli) diyenlerin siyasi bakış açısı ile söylediğini tahmin ediyordum ama haklı çıktılar, bu ürün yerli ise 500 e 600 e ekmek peynir gibi satılıp araç için dışarıya ödenen paraların önüne geçilirdi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 4 Ağustos 2025; 13:19:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hafif bile yazınca cevap veremeyip konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyor. Togg konusunda akpsini savunamayınca şeyh said falan diyor karşılık olarak. |
|
|
|
ötv'nin vurduğu değil de enflasyonun vurduğu desek daha doğru olmaz mı? ücretlere geliyor misal %20 zam, ev kiralarına geliyor misal %40 zam. togg bunun altında kalır mı? togg'un fiyatına bak gerçeği gör misali. |
|
|
*************************************************************************** https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108 **************************************************************************** |
|
2025 yılında otomobil markası feda ediliyor diye üzülüyorsun! senin apple ın piyasa değerinden haberin var mı? bugünün dünyasında araba üretiyorum diye sevinmek mi kaldı? adamlar kaç sene önce whatsapp ı 11 milyar dolara sattılar. sen daha 4 tekerlekli araç için hayıflan. |
|
|
|
|
*************************************************************************** https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108 **************************************************************************** |
|
Ben senin konun olmaktan baya bir uzağım dostum, Şu üsttekine sorar mısın şeyh Sait ve Seyit Rıza hakkında ne düşünüyormuş:) Dayanamadı pirosuna laf ettiğim için engelledi de Bir de senin fikrin önemli tabi, bak pirocu kaptan arkadaşımız gayet açık bu konuda,ne var ki diyor anayasanın ilk 4 66 maddeleri değişse, Türklük anayasadan çıkarsak, Atatürk ün devri geçti,Rusya'ya savaş açsak diyor Demokrasi bunu gerektirir diyor Çekinme sen de fikirlerini belirt < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 5 Ağustos 2025; 8:4:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Iyiki byd var amk her boka BYD bik bik bik. BYD ekstra tesvik falan almadi sonradan uydurulan çin mensei araclara extra vergiden muaf avrupadan gelen araclarla esitlendi yani ekstra bisey yok. Asil tesvik togg'da personel vergi tesvikleri , arac alimindan bedava krediler, fabrika uretim icin verilen tesvikler bedava krediler vs.. sen bu arac neden 1.5 milyon degil de opsiyonlarinla 3 milyon diye sorgula. BYD ayni sinifindaki daha dolu araci 2.4mn veriyor bizimkinin full hali 3 milyon (full bile byd den daha bos) . Sen bunlari sorgula biraz. Yok kac aydir zam yapmamais yapmayacak tabi devlet destekli proje bu gerekirse zararina verecek bu araci vatandasina mantikli hale getirecek. Asil zarari elestirmeyenler veriyor. Yillardir denmedi mi avrupali uretiyor vatandasina da ucuz veriyor biz de uretsek bizim de boyle olur diye. Al iste urettik durum ortada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Halen iskembeden sallayarak konusuyosun.Tesvik dedigin cin e ozel getirilen vergi kaldirildi. Suan Tesla , Ford, Bmw vs. Ne vergi verigorsa BYD de ayni statatude vergi veriyorn ekstra bisey yok avrupa araclariyla ayni.Tesla nasil bir civi cakti ,wv nasil bir civi cakti , Bmw nasil bir civi caktida gumruk vergisiz arac satiyor ulkede. Bi ezberlemissiniz BYD de BYD Ayrica 13-14 bin dolar kar mi:) otomotiv sektorune 1 milyon isik yili falan uzaksin. Halen gelmissin zam da yapacak diye savunmaya calisiyosun. Bu kadar tesvik aliyorsan devlet destekli projeysen ZAM YAPMAYACAKSIN RAKIPLERINDEN UCUZ SATACAKSIN bu kadar. Yoksa senin gibiler bos bos konusur. Cin avrupa firmalarini silmek icin kendi firmalarina nasil tesvikler verdi nasil zararina arac sattirdi bi arastir bos bos konusma. Sen de aynisini yapacaksin. Bu araci fiyaninin en makul araci yapacaksin vatandasina bu kadar. Yoksa cop olursun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|