Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
8.113
Cevap
358
Favori
899.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Artık iş çığrından çıktı devletimiz hemen El atmalı ve hangi bayii’de galericide Hangi araç var e devlette göstermeli kaç stok var vs gibi kaç tane satılmış minimum 10000 km sınır koyulmalı yeter artık vicdan meselesi ben bu akbabalara para yedirmem inşallah milyonlarım olsa yedirmem.
  • ciwanbilisim kullanıcısına yanıt

    Para yedirmem diye diye avcumuzu yaladık, arkadan baktık kalktık. Trenin son vagonuna yetişelim bari, düzene ayak uydurmak gerek.

  • https://m.youtube.com/watch?v=TkdpwkDM7XE&feature=youtu.be

    Bu bayiyle bi görüşün derim normal fiyata araba için.
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Tren mren bilmem ama bu işin arkasında Togg çıkarsa şaşmam 100 yıllık şirketler ülkemize araç getirsin bolca yatırım yapsın ve 2-3. Araç vergi koy sen satışa ve stokçulara imkan ver trende kalmaz vagon da Devlet derhal hiç zaman kaybetmeksizin bu işe El atmalıdır yoksa önümüzdeki süreçte inanıyorum ki bir çok firma ülkemizden çekilecektir.Hepimiz için Hayırlısı olur inşallah …
    Zaten engellinin aldığı araç sayısı çok az ve yüzde 18 kdv’sini alıyor üstüne 5 yıllık rehin koyuyor engelliler Daha ne çeksin…
  • haftasonu bayileri gezdim tümü yok çekiyor. 1 tane kamiq buldum ona da elden 200.000 aksesuar parası istediler. mecbur mart'ı bekleyeceğiz ozamana kadar da çoğu araç limitten çıkmış olur.

  • atomkarinca28 A kullanıcısına yanıt

    Hocam başkasının hatası senin hatanı doğru yapmaz. Muafiyetli araca 850 vermekten memnunsan referans gostermene gerek yok hayırlı olsun.

    İşin garip kısmı Aralık'ta aynı araci belki daha iyisini 100 bin fazlasına muafiyetsiz alabilir özgürce kullanabilirdin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frzstate -- 30 Ocak 2023; 13:30:21 >
  • kimse vermese zaten mecbur liste fiyatından satacaklar gelen araçları, ellerinde bekletemezler. insanlar verdikçe daha fazla talep ediyor bayiler.

  • Allahindan bulsunlar namussuz fırsatçılar
  • terrormasterx T kullanıcısına yanıt
    Ya sence limit mi kalmış adamlar limiti takmıyor bile kıa Peugeot Nissan c suvları limitte olmamasına rağmen 800 bin tl istiyor bugün kamiq limitte olmasına rağmen 150 bin fazla para isteniyor limitten çıksa bile yine bu fiyatlara bulacaz zaten
  • frzstate kullanıcısına yanıt
    Aynen madem limit artsın diye bekledik,fazla verceksek bi anlamı yok gider ötvli alırdık 5 yıl da bağlanmazdık.
  • Sheva24 kullanıcısına yanıt

    internette böyle sazan avlarına inanılmalı mı? varsa satış fatura vs 300 bin tl aksesuar faturası eklesinler, bügün citröene gittim yine araç yoktu, skoda bayileri giren eli boş çıkıyor onlar direk galeriyle sürekli telefonda görüsüyor çünkü ikinci el ilan sitelerine telefon bile bırakmış satış temsilcileri habire aracı anlatıyor kitlemek için gelen müşteriyle ilgilenmiyor, neyse bakanlık soruşturması açıldı ama bu soruşturma seçimden sonraya baktık inceledik derler bişey çıkmaz, bu hükümetin herşeyi popülerlik vs göz boyamaya oynamak, peynir, zeytin meyva sebze şimdi bunlarda çok az ürün koyarak 5-10 katına satmaya çalışır insanlar mecbur alacak der ee gıda sonuçta yemesen öleceksin , iş buralara gidiyor peynir kilosu 400 tl yi aşmış durumda şeçimden sonra 1000 tl kilosu olur , karaborsa olursa 10.000 tl ye kadar çıkar   neyse ney araç yok uzun bir süre yok , hükümet bişeyler yapabilir 2. el ithalatı en kesin basit çözümü çünkü araçlar haır ve üretim vs bekleme derdi yok, ikinci el ilanlarda yababcıdan yabancıya olan otomobilleri engelliler alabilecek düzenleme getirmeli , sıfır liste fiyat sabitleme getirebilir hükümet ilaki 0 km araç satmak istiyorsa :D her türlü hükümet bu işi düzene sokabilir hemde resmi gazetede bir gece yayınlaması yetecek,





  • Keşke bütün engelli indirimli otomobil alabilecek olanlar için yurtdışından ikinci el satınalma izni çıkarsalar.
  • badurukan B kullanıcısına yanıt
    Engelliler partisi kursak 🙄
  • Bugün beni vw bayi aradı . Vw troc style derin siyah ekstra; 18 siyah jant, adaptif sürüş paketi, ergo koltuk. Bugün hemen fatura kesilip 700(560+ elden 140bin)bin tl istedi. Normalde 160 istediklerini ben aralıktan isim bıraktığım için 20 eksik istediklerini söyledi.
    Rakam çok, renkte iyi değil diyerek kabul etmedim.
    Bu arada bu ay başında aynı ekstra opsiyon prit gümüş aracı 645 e satmışlardı. Aldıkları farka da zam yapmışlar 55bin tl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g-dncr -- 30 Ocak 2023; 20:29:11 >
  • g-dncr kullanıcısına yanıt
    Telefonda istediyse elden parayı direk bakanlığa şikayet et, şu bayi şu saatte beni aradı ve elden para istedi sikayetimi arz ederim de, ses kaydı vs bayilerde zorunlu görüşme kaydı var adalet varsa hoplatılir yoksa siz hoplarsıniz
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    Yapılacak tek şey ve en basiti teklifi kabul etmemek aslında.
    Bizzat kendi cebinden aradı hocam ayrıca.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: g-dncr

    Bugün beni vw bayi aradı . Vw troc style derin siyah ekstra; 18 siyah jant, adaptif sürüş paketi, ergo koltuk. Bugün hemen fatura kesilip 700(560+ elden 140bin)bin tl istedi. Normalde 160 istediklerini ben aralıktan isim bıraktığım için 20 eksik istediklerini söyledi.
    Rakam çok, renkte iyi değil diyerek kabul etmedim.
    Bu arada bu ay başında aynı ekstra opsiyon prit gümüş aracı 645 e satmışlardı. Aldıkları farka da zam yapmışlar 55bin tl.

    Siz talep etmeden onlar arayıp böyle bir teklif yapabiliyorlarsa bakanlığın (sözde)yaptığı inceleme samimi değil demektir. Ciddi bir inceleme başlatılsaydı bunu yapamazlardı.

  • asprin A kullanıcısına yanıt
    Zaten bu otorite boşluğu yüzünden ilk başta elden para vermek istemeyen alıcıları da zamanla umutsuzluğa sürükleyip bu yola sevkediyor.
  • Merhaba. Dacia Duster alma arefesindeyiz. 200.000 kapora artı araç tesliminde kalanı şeklinde istiyorlar. Tüüm bayileri gezdik en alınabilir bu geldi. Diğer bayiiler fiyat tarih stok hiçbir şey söylemiyorlar. Satış fiyatı üzerinden en doğru hesaplamayı nasıl yapabilirim acaba ? Verecekleri fiyat üzerinde hava parası var mı onu anlayama çalışıyorum. Şu an sanırım 350-380 arası bir fiyata gelecek expression paket eco g motor seçenekli versiyonu.
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.