|
ÖTV muafiyetli Dacia Striker tanıtıldı: İşte tüm özellikleri ve fiyatı
-
-
nasıl ötv muafiyetli oluyor onu anlamadım ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ 
DEPECHE MODE BİR TUTKUDUR -
Türkiye'de üretilecek araç, bu sebeple engelli indirimi vs ile araç alan ailelerin yararlanabileceği bir model olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Dacia'nın tasarım dili güzel, gayet şık bir araç
-
Kolu sokmayacaklar sadece parmaklar...
her isi yaparim iddiasinda olanlar genelde hic birini tam dogru yapamazlar.
-
fiyat uygun olmaz boşuna heveslenmeyin.
-
Demode motor secenekleriyle ölü doğmuş. 20 kw lık pev standart olmalıydı. 1.6 motor turbo 20 kw phev örnek olarak.
_____________________________ -
yandan bakınca Peugeot 2008'i önden ve arkadan biraz uzatmışlar gibi duruyor

Boreal'den ucuza gelmesi lazım ama ne olur göreceğiz.
verdiği şeyler; 1.2 lik 3 silindir 100.000 km ömürlü sandık motor, pek bir işe yaramayan elektirkli motor bir de her an patlamaay hazır saatli bomba çift kavrama EDC şanzıman. Büyük ihtimalle de kuru olanıdır. 1.2 motora ve dacia markasına yağlısını vermezler.
diğer tarafta ise CHR var. 1.8 ölümsüz motor, 1.0000.000 km rahat gider, sektörün en güçlü ve sorunsuz hybrid elektrikli motoru, e-CVT şanzıman, şanzıman dediğime bakmayın şanzıman yok aslında, japonlar ne gerek var en sağlam şanzıman bile sorun çıkarıyor, komple şanzımanı çıkaralım, elektrikli motora da 2 tane dişli takalım olsun bitisin, olmayan şanzıman bozulmaz da hem :D demişler. e ötv muafiyeti bunda da var, hem 2.250.000 ye de satılıyor, japon araçlar daha sağlam olmaları nedeniyle 2. elleri yıllar sonra bile sağlam oluyor.
sonuç olarak chr varken bunu alanın aklına şaşarım. he chr küçük diyecek olanlar vardır belki, dostum git hilux al o zaman. şehir içinde chr fazlasıyla yeter. yılda bir kere köyden salça getirecem diye saatli bomba çift kavrama şanzıman alınmaz. he dersin ki ben avrupalı gibi 1-2 yılda aracı satıyorum zaten diyorsan bu reno pejo falan ta o kafadalar al bir fransız olayı kapat. ama 1milyon km sorun çıkarmayacak anca 10 yılda bir pili değişecek araç istiyorsan aha chr orda.
-
Umarım engelli bireyler veya aileleri için uyguna gelir en azından
içi dacia jogger'ı andırıyor. şimdi dacia ve renault ne yapmaya çalışıtğına karar vrmesi lazım.
duster,captur,boreal,austral,striker derken birbirinin benzeri bir çok model oluştu..
Buradaki motor ile Pejo'da ki motorlar büyük ihtimal farklıdır , geçenlerde 10 gün sıfır bayi çıkışlı 1.2 hibrit 136'lık 5008 kullandım. Çok güzel iş görüyordu.
-
Dostum senin hesap yanlıl 50 den hesaplasan 30 bin euro 1 milyon 500 ederötv muafiyetli olduğuna görede 2 yi bulur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Audi, Volvo gibi premiumlarda bu cross wagon kasa tipi alıcı bulabiliyorken Fiat, Ford gibi halk markalarında insanlar bu modellerin zaten daha ucuzunu alabiliyorken pek tercih etmedi. Belki Egea Cross Wagon ve Focus Active SW 3 silindirli 1 litre turbo motorlardan daha güçlü ve maceracı motor-şanzımanlarla satılsaydı bu farklı olabilirdi. Mesela Egea CW'da 1.6 multijet+manuel şanzıman olabilirdi. Keza Ford da Kuga'da kullandığı 1.5 turbo benzin 120 beygirlik versiyonu aynı şekilde manuel şanzımanla Focus'a uygulayabilirdi.
_____________________________ DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ
2006 Renault Megane II Sedan Expression dCi 100 (mazide kaldı) // 2013 Opel Insignia Sedan Cosmo 1.6 SIDI
-
Bir çok ihtiyaca cevap verebilecek bir araca benziyor. Donanım çeşitliliği, motor çeşitliliği, iç hacim genişliği, dış tasarımın modern olması. Station, crossover, Suv melezi olması artıları.
İç mekan Duster ve bigster karışımı olmuş. Ortalama kalite sunuyor. Fiyatı doğru ayarlanırsa Egea Cross un başarısını yakalar, hatta geçer.
-
böyle bi araç yapıyorsun hâlâ koltuklar tam yatmıyor, beceremiyorlar bu işi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
|
Kolu sokmayacaklar sadece parmaklar... |
|
25bin oyro diyor. tr fiyatına düz hesap 50bin de 2.799.999 TLye hayırlı olsun :D
verdiği şeyler; 1.2 lik 3 silindir 100.000 km ömürlü sandık motor, pek bir işe yaramayan elektirkli motor bir de her an patlamaay hazır saatli bomba çift kavrama EDC şanzıman. Büyük ihtimalle de kuru olanıdır. 1.2 motora ve dacia markasına yağlısını vermezler. diğer tarafta ise CHR var. 1.8 ölümsüz motor, 1.0000.000 km rahat gider, sektörün en güçlü ve sorunsuz hybrid elektrikli motoru, e-CVT şanzıman, şanzıman dediğime bakmayın şanzıman yok aslında, japonlar ne gerek var en sağlam şanzıman bile sorun çıkarıyor, komple şanzımanı çıkaralım, elektrikli motora da 2 tane dişli takalım olsun bitisin, olmayan şanzıman bozulmaz da hem :D demişler. e ötv muafiyeti bunda da var, hem 2.250.000 ye de satılıyor, japon araçlar daha sağlam olmaları nedeniyle 2. elleri yıllar sonra bile sağlam oluyor. sonuç olarak chr varken bunu alanın aklına şaşarım. he chr küçük diyecek olanlar vardır belki, dostum git hilux al o zaman. şehir içinde chr fazlasıyla yeter. yılda bir kere köyden salça getirecem diye saatli bomba çift kavrama şanzıman alınmaz. he dersin ki ben avrupalı gibi 1-2 yılda aracı satıyorum zaten diyorsan bu reno pejo falan ta o kafadalar al bir fransız olayı kapat. ama 1milyon km sorun çıkarmayacak anca 10 yılda bir pili değişecek araç istiyorsan aha chr orda. |
|
her isi yaparim iddiasinda olanlar genelde hic birini tam dogru yapamazlar.
|
|
Türkiye'de üretilecek araç, bu sebeple engelli indirimi vs ile araç alan ailelerin yararlanabileceği bir model olacak
|
Benzer içerikler
- twitter beğeni hilesi
- whatsapp açılmıyor
- evde gizli kamera olup olmadığı nasıl anlaşılır
- android auto youtube
- steam fps açma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi