Şimdi Ara

Ötv kalksin kampanyasina imza pls. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dostum imzayla ötv kalkmaz, daha akk yi kaldırmıyorlar.
  • Ne devletin vergisine karşı mi cikiyosun sen fetocu musun yoksa sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖTV kalkmasın. Hükümet düşsün. En son dizinin birinde kanal yönetimi "gay" kelimesini sansürlemiş kendi kendine... Otosansürün Allah'ını gördük zaten CNNTürk Fetö tartışmalarında. Kimse tam anlatamıyor. Anlayan için birilerine öyle bir laf sokup çıkarıyorlar ki, ama anlık... Açık açık doğruyu söyleyebilen yok. Dolayısı ile TV'lere de sonuna kadar müstehak. Kendi pompalamalarının dönüp kendi cirolarını vuracağı günler de yakındır hani... Memleketin kendi halinde mazbut insanlarını marjinal ilan et, sonra yengesine kayan adamı (Aşk-ı Memnu), kimin kime kaydığını tablo ile anlatabileceğim Yaprak dökümünü, tecavüz ettiği kadını sevgili yapıp koluna takan dayıyı (güneş'in kızları), metresi ve karısı ile aynı iş yerinde çalışan dayıyı (Bodrum masalı) otur izle. Türk milleti de az ikiyüzlü değil. Dolayısı ile aslen bu yönetim ile bu halk da tencere kapak. Dolayısı ile ÖTV de kalkmasın. Kalkmasın ki bu buzağı sürüsü kafasını kaldıramasın. Benim kalemim harcama alanlarına harcayacak para bulamasın. Gezmesin. Benim gittiğim restorana gidemesin. Bulduğum ucuz uçak biletine ortakçı olamasın. Madem bir bokun içinde mutlu, bırak o bokun içinde kalsın. Evlerine ateşler de salmasın. "Hele Velle Huuuk!" da demiyorum hani. Sürünsün. Ateşten de uzak dursun. Kıyamam. Ama kafayı da dikeltemesin, asabımı bozmasın.

    Hahahahaha!

    Önce totomuzu toplayalım derim:

     Ötv kalksin kampanyasina imza pls.

    Lozan hakkında atıp tutanlar için de geçerli. Şöyle bir bakıyorum, Lozan çok sağlam bir uzlaşma anlaşması. Dönüyorum, Lozan'a laf atanlara bir bakıyorum, totoyu kapatan yukarıdaki pantolonmuş. Toto açıkta... Özetle Lozan'ın toto kapalı, bunun toto açık. Kimi ciddiye alayım?

    O yüzden vergi kalsın. Bunu göremeyen halkın kafayı kaldıracak dermanı olması bizim gibilere zarar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 5 Ekim 2016; 16:49:12 >




  • olacak iş söyleyin de yapalım
  • Yukarıda arkadaşın biri çok güzel örnek vermiş, bizim ülkemizde vatandaşın yararına vergiler düzenlenecekse iktidarın koltuğu sallanması gerek...
  • Ötv kalksin kampanyasina imza pls.

    Hersey bu baslikla baslamisti.En sondaki pls. kismi ise yurek burkan cinstendi.Konuya girenler acaba 10 yasinda mi diye dusunuyordu.Acikcasi herkesin aklindan ayni sey geciyordu.
    "Ötv kalksin kampanyasina imza pls. deyince otv mi kalkacakti tirrek"
    Ama o israrciydi.Change.org da duzenledigi imza kampanyasiyla birseyler basarabilecegini dusunuyordu.
    Basarmisti.Basbakan yildirim kendisini basarisindan dolayi tebrik etmis,herkes saskinlikla izlerken plaket takdim etmisti.
    Sonra kalabaliktan birisi carpti gozune.Sanki ona birsey anlatmaya calisircasina kalabaligin arasinda cirpiniyordu.Biraz kulak kabartti ve duyduklari ona buyuk bir sok yasatti.Sevinci kisa surmustu.Oysa artik istedigi gibi babasi arabasini degistirecek o da ara sira calarak,ergen arkadaslarina hava atacabilecekti.
    Ama olmadi.Uzaklardan duydugu ses gittikce beyninin icinde cinlamaya basladi.
    "Hadi kalk oglum servisi kaciracaksin"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ötv kalksın tabi ama Şehir planlaması yapılmadan kalkarsa istanbulda trafik cinayetleri %1000 artar heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeneryongur kullanıcısına yanıt
    Yagdi yagmur cakti şimşek.


    Ne ergeni 40 yaşindayim. Kisaltma kullanmak ne zamandir ergenlik ifadesi ok yazmiyormusunuz hic.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 5 Ekim 2016; 20:03:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Change.org ta açılan kampanyaları kimse tiye almıyor. Sadece hasta kisiler icin açılan yardım kampanyası basarıya ulaşıyor. Akk kaldırılsın kampanyası 2 yıldır Change.orgta ancak daha yeni yeni Türk Telekom akk konusunda değişiklik yapıyor. Akk yi bile kaldırmayanlar ÖTV'yi hic kaldırmazlar. Ancak tepkiler çığ gibi büyürse belki küçük bir değişiklik yaparlar o da en az 3 yıl alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldırmazlar ama deniyelim.
  • Devlet ÖTV alıyorken açık veriyor.Ötv almazsa nolur bilmiyorum.Alkol-sigara,akaryakıt,otomobil vergileri Türkiyeyi ayakta tutuyor adeta
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.