Şimdi Ara

OTP olmak hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Esnek küme gold 5 üst koridor oyuncusuyum.Renekton OTP'yim diyebilirim çünkü Renektonla yaptığım işleri diğer şampiyonlarla yapamıyorum.Sezon 3 ten beri aralıklarla oyunu bıraksamda her zaman Renekton u sevmişimdir ve oynamışımdır.OTP olmama rağmen g5 im çünkü diğer şampiyonları da oynamaya çalışıyorum.Sizce ne yapmalıyım?OTP olmak çözüm mü?Hangi şampiyonlara yönelmeliyim?

• Renekton w atarken kendini durdurmasını engelleyebiliyor muyuz? Bir kere öfkeli w basarken adamın kulesinden gereğinden fazla hasar aldım da :'(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Maalesef hayır diye biliyorum.
  • Neden renekton ? Şu adam bile oynamıyorsa kimse oynamaz zaten şu şampiyonu

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    En iyi yanı lane aşamasında OP olması ve trade kaybetmemesi.6 levelden sonra 2v1 kazanması sürpriz olmuyor.
  • OTP olmak başkasının tavsiye veya yönlendirmesiyle olunacak birşey değildir. S3 başları gibi rengar ağır nerf yiyip doğru dürüst kimse tarafından picklenmediği zamanlarda kafayı rengara takmıştım. tam 22 gün boyuncu sadece rengar oynamıştım. Her oyun yalvar yakar kavga dövüş birşekilde o rengarı almayı başarmışım. Bugün ben bile şaşırıyorum o zamanlar bunu yapabildiğime. Karakter olarak toxic birisi olmadım hiçbir zaman.

Neyse OTP lik hakkında özet geçecek olacaksam eğer, heroları denerken birgün birisinin bir mekaniği hikayesi skini vesaire hoşuna gitmeye başlar derken, maç geçmişlerine bir bakmışsın o hero ile bayağı vakit geçirmeye başlamışsın. Bu işler böyledir. Senin sevmeyeceğin birşeyde kimse seni ona zorlayamaz veya yönlendiremez. Heroları denemek güzel birşey. İllaki bir yada birkaçının 2. paragrafta bahsettiğim üzere birşeyleri hoşuna gidecek ve ona yöneldiğini hissedeceksin.

Renektona gelince renektonun en büyük problemi Kitle kontrol ve ondan daha mobil olan rakipler. Yerine göre bir Braum, Janna, Lulu, Thresh vb. nin tek başına seni tf de zor duruma düşürdüğünü göreceksin. Bu yüzden ben genelde mercury alırım. s4 kabiliyetlerinde mercury bot ve 21-9 kabiliyet diziliminde ekstra tenacy aldığım için çok güzel oluyordu ama şuan ya ofansif olacaksın ya defansif olacaksın dizilimi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 7 Haziran 2017; 12:17:22 >

• Renekton OTP'yim ben de senin gibi. Koridor safhasında zorluk çektiğim rakip hatırlamıyorum. tam bir lane bully herosudur Renekton.

Önemli olan kısım da burda başlıyor, lane'i bu kadar domine ettikten sonra yan koridorlara etki edemiyorsan lig atlaman mümkün değil. Rakibi E-AA-W-AA-Q-E combosuyla her zaman dürt, zaten bu combo sonrasında yarı canından fazlası gidecektir.

Burda 2 seçeneğin kalıyor, rakip tanksa kule altına it minyonları ve dolaşmaya başla, mide baskın dene ormanı dene, gözün her zaman botta olsun vs.

2. seçenek rakibin canı azsa dive at, free kill

Eğer çok öndeysen mahvolmuş bile çıkabilirsin.

Renekton'un en büyük problemi ise oyunun geç sahfasında fazla düşmesi, ama bunu ölümün dansı ile bir nebze de olsa kapatabiliyorsun.

Bu sıralar çıktığım build genelde şöyle:

Kara balta,Haşmetli hydra,Mercury/Ninja,Death Dance, Ruh gömleği,Ölü adamın zırhı.

Bunu bir dene, off tank olup oldukça iyi hasar çıkarabiliyorsun. Death dance sayesinden üstünde hasarı da iyi tutabiliyorsun. Aklına takılan birşey olursa sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumadangeldim -- 7 Haziran 2017; 16:47:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlooDHunteR

En iyi yanı lane aşamasında OP olması ve trade kaybetmemesi.6 levelden sonra 2v1 kazanması sürpriz olmuyor.

Bilen bir Fiora Renekton'a early game'de en fazla 1 kere ölür; 8-9 levelden sonra da kaybetmeyip, üstün çıkmaya başlar. Yani anlayacağın o kadar da op değil Renekton. 2v1 adamları kesebilmesi sadece ultisini doğru zamanlamasıyla ve Q'sunun aşırı saçma can doldurmasıyla alakalı fakat sonuç olarak 2v1 atabiliyor
  • Reis burada mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumblapinta -- 7 Haziran 2017; 23:21:59 >
  • Irelia Sucks kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu da Fiora banlayarak çözüyorum.Bence de fiora renekton'un en büyük counteri.Jayce falan hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlooDHunteR

mid game güçlü latede düşüyor
  • Bence otp olmak bile başlı başına sacmalık, hayir neden sürekli aynı heroyu oynarsınız hiç sıkılmadan ? Ruh hastası falan mısınız abi ben maksimum bir heroyu 10 defa oynadıktan sonra degişirim. En azından 3-5 tane bildiginiz hero olsun lanenizde döndürüp oynayın

• Fiora rework sonrası renekton için pek problem değildi fakat 6.2, 6.4, 6.6, ve 6.14 yamalarında buff aldığı için renekton dahil birçok heroya early game de kafa tutabilir hale geldi. Bu 4 yamanın 3 ünde pasif bufflandı. 6.14 yamasında Q da buflandıktan sonra early game de bayağı güçlü hale geldi. Riota göre fiora stabil oldu demekki 6.14 yamasından bu yana dokunmuyor.
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Bence buffsuz bile sıkıntıydı.Trade girdiğinde öfkeli W'yi bloklaması yok mu...Sadece o bile yetiyor,true dmg ini saymıyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrWyatt

Bence otp olmak bile başlı başına sacmalık, hayir neden sürekli aynı heroyu oynarsınız hiç sıkılmadan ? Ruh hastası falan mısınız abi ben maksimum bir heroyu 10 defa oynadıktan sonra degişirim. En azından 3-5 tane bildiginiz hero olsun lanenizde döndürüp oynayın

Kümen ne? Bu şekilde en fazla plat 2-3 e çıkarsın diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Opethian v2

quote:

Orijinalden alıntı: MrWyatt

Bence otp olmak bile başlı başına sacmalık, hayir neden sürekli aynı heroyu oynarsınız hiç sıkılmadan ? Ruh hastası falan mısınız abi ben maksimum bir heroyu 10 defa oynadıktan sonra degişirim. En azından 3-5 tane bildiginiz hero olsun lanenizde döndürüp oynayın

Kümen ne? Bu şekilde en fazla plat 2-3 e çıkarsın diye düşünüyorum

Yok hayır herhangi bir şeyin OTP'si olmak evet lig atlamanı kolaylaştırır ancak farklı farklı herolar oynayarak chale çıkan çok insan var.Bence main bi lane belirlemek şampiyon belirlemekten çok daha önemli.

Azıcık da meta slave olmak lazım :D

• 20-30 mac attim esnekte plat 1 e solo/duoda plat 4 e atti daha mac atamadim. Sezon5 te challengerdım ve suan derslerden oynicak vakit olmuyo ne yazıkki. Ama bunun ligle alakası yok. Sen sürekli aynı heroyu oynarsın okey o heroda iyi işlerde becerirsin ama sıkılırsın bu bir oyun ve sen keyif almadan sıkılarak oynarsan kotu oynamaya başlarsın benim görüşüm bu yöndedir. Kendinizi otp hero belirlemek yerine doğru düzgün bir lane belirleyip orada kalın asıl önemli olan budur

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

Reis burada mı ?

Eh biraz biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.