Şimdi Ara

Otomotive ÖTV zammı geldi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
5
Favori
51.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
317 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Bak bak ağlayacağına bak, hemde forumumuzun ikinci hastası olan senin peşinde gezinen üyeyle bak. ;)

    Mevcut ekonomuk durum seni etkilemiyorsa ya sende nemalanan tayfadasin yada tuzun kuru. Gerci bur secenek daha o da kor olman ama olasiligi yuksek olmasina ragmen es geciyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanet olsun bu ülkede doğduğum güne.
    ne olurdu birkaç km batıda doğsaydım.

    bunlara destek verenlerin de beli doğrulmasın.
    biz nasıl 7/24 üzgün depresyon içinde ve gelecek kaygısında boğuluyorsak, sizin de yüzünüz gülmesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu ciddi ciddi makul görecek kesim var
    https://twitter.com/turgayyildiz965/status/1300366995607650304

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olsun sisteminizede sizede dolaylı vergi yerine doğrudan vergiyi getirseniz ölürsünüz demi.
    Zenginden de fakirdirden de aynı vergi alınıyor. Lanet girsin sisteminize

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tog çıkınca düşer az sabredin


  • Boşverin yahu, nasıl olsa 2023 "cari fazla yılı" olacak. Üzmeyin kendinizi. Açın Uğur Işılak'tan Dombra'yı dinleyin ... 😴😴😴😴😴

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomotiv sektöründe çalışan biri olarak özellikle ikinci el konularında indirim gelmeyeceğini defalarca vurguladım. Sıfır araçlar için yorum yapmıyorum çünkü pandemi nedeniyle zaten ülkeye araba sınırlı sayıda geliyor. Özellikle Alman markaları için konuşacak olursak VW fabrikasında yarı sayıdan daha az işçi çalıştırılıyor bu yüzden üretimler %30-40 seviyesine düşmüş durumda.


    ikinci el ise ayrı bir dünya. Son 1,5 yıldır piyasada düzgün araba yok hepsi ya ağır hasar kayıtlı ya da sigortadan para almak için şişirilmiş (yersen) yani hiçbirşekilde yan yatmamış takla atmamış veya şase üzerine başka şase copy paste yapılmamış...


    Sn. Fahrettin Koca'nın pandemi konusunda söylediği enteresan bir söz vardı onu buraya uyarlamak isterim. Demişti ki ; koronaya karşı elimizde çok güçlü bir koz var .. Yakalanmamak ...


    Ben de diyorum ki araç piyasasına karşı elinizde çok güçlü bir koz var , almamak ve satmamak.





  • Aynen haklısın hatta avmler dolu ınsanlar dısarıda habire bir şeyler alıyorlar ıphone kuyrugu var.

  • Cem kullanıcısına yanıt

    Vallahi hiçbiri değil Cem, tanımıyorsun tahmin bile yapma derim, boşa günahımı almış olanlardan olmayasın. Biliyorsun işte İTÜ lafını yazdım o diploma ile aç kalmayacağına inanarak yoluna devam eden sıradan bir TC vatandaşıyım ne bir parti üyeliğim ne de başka bir şey, yaşın benle yakınsa ya da benden büyüksen geçmişe bakıp gıdım gıdım ilerleyen bir ülkeyiz ama birilerinin ya da yeni nesilin çalışmadan Almanya gibi yaşama kafası kusura bakma hayal dünyasından başka bir şey değil bunu dile getirmeye çalıştım, eskiden Ecevit e verdik daha önce yılmazlar vardı çillerler vardı hep bir umut idi ne oldu al işte ülke ortada bugünde milletimiz Erdoğan dedi buraya kadar geldi yani daha yazarım bilirsin zor oluyor senin içinde okumak kısa keseyim. Almanya da şuan yaşayan vatandaşları alıp bizim ülkeye bizi de Almanya'ya koyarsak bu ülke de değişim yaşanır aksi hal de senin kankin gibi omo mo gomo diye yazarak kafayı yemiş yeni nesilden başka bir şey göremeyeceğiz bu ülke de bunu da ileride yaşayarak sende göreceksin bende. ;)


    Düzenleme = Al bak sen mesaj yazmışsın ya biraz yukarıda hemen altındaki mesaj yazan üyenin düşüncelerine bak Allah bilir bu kardeşimiz gençtir ve görüyorsun lanet okuyor işte biz böyle bir milletiz çalışmayan biziz ama lanet okuyan da biziz söyle bana Allah bizim belamizi vermeyecekte daha ne yapacak, biz hak ettiğimizi yaşıyoruz işte en azından ben bunun bilincindeyim ve kendimi kurtarmaya çalışıyorum en azından çok geçte olsa o okula ulaştırdım kendimi aksi hal de bu gençler gibi bende sovuyor olacaktım daha çok. Eğer sistemi değiştiremiyorsan kendini değiştir demişler bak bu taktik eyi bir taktik. ;)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 31 Ağustos 2020; 17:21:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    seni tanımayanlara tanıtalım: ezbere, genel geçer fikir sahibi, derinliğine hiç bir şeyi tam anlamayan, bilmeyen, öğrenmeye de çalışmayan biri, türkçe bilgisi az, dil bilgisi zayıf, kendine güveni düşük biri. almanya'da çalışandan fazla saat çalıştığı halde, almanya'da çalışanın kazandığının onda birini kazanan insanlarda kulp arayan biri. bence yeter. seni herkes tanımıştır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zır zır agliyorsunuz az bile bu ÖTV zammı Yeşildere trafiği hergün böyle;


    Otomotive ÖTV zammı geldi
    Otomotive ÖTV zammı geldi
    Otomotive ÖTV zammı geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Seni de çok iyi biliyor forum merak etme, asacağız, keseceğiz diye yazıp duran kin ve nefret ile beceriksizligini ona buna seçilmişlere ortalama her akşam burada çaresiz bir şekilde yazarak ego sxçan üye olmaktan öte gidemezsin, üzgünüm gidemeyeceksin de.


    Cem görüyor musun ne demek istediklerimi işte gel de bunlarla ülkenin GSYİH sini 20000 dolar seviyesine çıkar, çıkmak istese bile bu kafalardan çıkmaz hacı anla artık sende çalış ki çalışıyorsundur bende çalışayım ve yoluma bakayım yoksa bu yorumları ortada olan ve benim hakkımda asılsız iddialar kır iftira atan ve nefret ile yaşayan bu üye gibi oluruz. Bir ara forumda bunlar gibi olacaktım ama kendimi görebiliyorum sabah akşam bunlar gibi olmaktan aşağı yukarı kurtardım kendimi, baksana üye o kadar çaresiz ki Türkçeme laf edip duruyorlar halbuki şunun gibileri cebimden çıkaracak eğitimleri çoktan geçtim ingilizce de YDS den 80 almak için sona az kalmış kalkıp iki mesaj yazıyoruz burada ve bu mesajlara bakıp olayı özetleyen kaliteye sahip insanlarla pardon varlıklarla uğraşıyoruz beni gerçekte tanisa gene şoka girer o ayrı muamma.


    O yüzden Cem biz değişelim aklı olan adamsindir, bende sonradan aklım başıma geldi bunlar gibi sürünecektim kurtarıyorum kendimi çok şükür ve Allah im görüyor hakkımda kır iftira asılsız iddia atan yazan kim varsa Rabbim ona çeviriyor, çeviriyor ki örneği önümüzde akp başta umrumda değil çok şükür nefes alıyorum mutluyum ama alıntıladigim üye ise kin nefret kusuyor çaresizce yaşıyor bu da Allah onun belasını verdiğinin resmi olduğunu gösteriyor aklı olan bir insanın internet ardında tanımadığı insanlar hakkında asılsız kir iftiralar attirmaz idi. ;)


    Düzenleme = Mobilde yazarken kişi ekleme olayını göremedim, şimdi ekliyorum seni Cem Baba. :) @Cem ekleme böyle yapılıyormuş, mobilden de olur o zaman demek ki ben eski sisteme göre ekleme var hala sanıyordum, neyse bir şey daha öğrenmiş olduk. :) Saygılar Cem. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 31 Ağustos 2020; 17:39:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunu bile savunacaklar çıkar mı diyordum çıkmış

    Vatandaşa simit çayı hak gören tayfa arabayı çok görmesi abez değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    eğer üniversite mezunlarının ortalaması sen isen, bu memleket bitmiş de, okeye dönüyor demektir. yazık bu ülkeye. bir de senin eğitim masraflarını ülke olarak biz ödemişiz. yazık bize. ayaklı cehalet abidesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    Alan alıyor arkadaş!


    Forum üyeleri galiba fakirler hep bir araya toplanmış.


    90 milyon nüfuslu ülke, buradaki vesveseler, ağlamalar falan hikaye. Bunun beş katını da koysan alan alır.


    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı hep ağlanır ama kenarda sürekli parası vardır.


    250.000 tane milyonerimiz varsa bankada yüz binlerce lira parası olan on milyonlarca insan var buna adım gibi eminim.

    kaldırımlarda park edecek yer yok,kafeler dolu,avmlerde kuyruk var,otoparklar dolu,tatil gelince otellerde yer yok, şehirdeki gece kulüplerine rezervazyon olmadan girilmiyor, benzinliklerde sıra var,marketlerden millet poşet poşet alıyor,herkeşin elinde aypon var,caddeler lüks arabalardan geçilmiyor,halkpazarlarında iğne atsan yere düşmez,ramazan gelince pide kuyrukları var,millet şans oyunları için sıraya giriyor,starbuckslarda bi kahveye 15 20 lira veriyoğlağ,blek frideylerde alışveriş yapıyorlar,evde yemek yapmayıp konserve alıyorlar, herkes poşeti parayla alıyor, krismislerde çam ağaçları yok satıyor,pazar günleri sinemalarda bilet kalmıyor,ikinci el arabalara talep patlaması oldu fiyatlar yükselmek zorunda kaldı, kargolarda yoğunluk var,ilan sitelerinde bir sürü iş var millet beğenmiyor, her evde elektrik var,herkesin interneti var, herkesin sosyal medya hesabı var,eskiden fırın yoktu buzdolabı yoktu,yol yabdı,köprü yabdı, avrupada 1 tane domatesi kaç yurolara alamazsınız,belçika'da elmayı daneğleyn alıyorlar, çoluk çocuk gurbette büyüdü yoksa bizde döneceğiz vatana, kiraya 1000 yuro mutfağa 500 yuro veriyoruz yaşamaya para kalmıyor alamanya'da, nusret'in restoranı hep kalabalık,spor salonlarında yer yok,sanayideki araba tamircilerinde sıra beklemekten yorulduk, her sömestrede tatile gidiyorlar ,yaz gelince hep düğün var,hastanelerin yenidoğan birimlerinde yoğunluk var,forumun araba bölümü çok aktif, bayramlarda çikolata ve şeker yok satıyor, lcw de sıra kavgası var, her asgari ücretlinin elinde 5000 TL lik telefon var, eskiden kontörlü paket alınırdı şimdi herkesin faturalı hattı var, araba bayilerinde sıfır araç yok, virüs salgını olunca kolonya kuyrukları oluştu, Kurban bayramında herkes peynir ekmek gibi kurban alıyor, çoğu ailenin 3 arabası var, millet okulları beğenmiyor da çocuğunu özel okullara gönderiyor, hurdacılar çöpleri atv ile topluyor,avrupa'da benzini tl çevirince burası daha ucuz,iskandinav ülkeleri battı,avrupadan ilerdeyiz,almanya kıskanıyor, abd çıldırıyor, rusya panikliyor, hollanda 3.havalimanını çekemiyor,herbişeylerimiz 4x4




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 31 Ağustos 2020; 17:42:28 >




  • Alın işte @rambo çaresizi ne yaptı mesajını yazıp blokladı neden öünkü ağır geldi öyle bir ağır geldi lakkkk diye oturdu garibime bu yüzden de çaresizce blokladı, işte kapasiteleri bu kadar olur bunların internette ağır gelir kaçar giderler. Doğru olanı dokuz köyden kovarlar misali. O yüzden bunun gibilere ne diyoruz yav he heee. :) Durmak yok yola devam, akp nin en sevdiğim lafı bu. :) İnternetin ardına sığınıp normal hayatta iki muhabbet edemeyenlerin düştüğü hazin sonlar hep böyle olmuştur, olacaktır. :) Blok bölümüme bir varlığı da katacağım ne güzel müritlerim çoğalıyor. :)

  • ortalama buysa düşüğü nasıl acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama dommatisin dannesi 5 öyrooo
    Otomotive ÖTV zammı geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Ağustos 2020; 18:22:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.