Şimdi Ara

Otomotiv Satışlarında Tüm Zamanların Rekoru Kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Otomotiv satışında tüm zamanların rekoru kırıldı! 2023 yılında 1 milyonu aştı
    https://www.ensonhaber.com/otomobil/otomotiv-satisinda-tum-zamanlarin-rekoru-kirildi-2023-yilinda-1-milyonu-asti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanki çok zenginleştikte ondan satıldı arabalar. Yatırım amaçlı, alsatçılar, fırsatçılar alıyor. Bu durumu ekonomi iyi gidiyor gibi göstermek isteyenler olabilir. Ancak adam 1 milyona arabaya yazılmış 3 ay sonra sıra geliyor diyor ki 1,3'e alıcısı var satarım başka arabaya girerim diyor.

• AVMler dolu, son model mercedes, audiler park edecek yer yok kanzi. Acaba konuyu açan kişi sıfır araç aldı mı diye sormadan edemiyorum.

• Türkiye yüzyılı be kardeşim.

Ezan be kardeşim.

Bayrak be kardeşim

Allah be kardeşim.

Filistin be kardeşim.

evi, arabayı, teknolojiyi napacanız siz ahiret var, cennette huriler var. namaz kılıp cenneti ve cennetteki hurileri hak edin be kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 4 Ocak 2024; 22:38:48 >
  • Hazır parası olan veya parası fazla olmayıp kredi ile borçlanan çok sayıda kişi parasının enflasyon karşısında erimesine karşı arabalara saldırdı. Böyle ekonomilerde normal bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Ocak 2024; 21:56:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet arsa karşılığı araba alır oldu

bence bunun sebebi senelerdir herkesin seçimi meçimi bekleyip bir umut sabretmesiydi

bakıldı ki değişim yok herkes aldı arabaları

benim bi arkadaş aynen bu şekil çekti 0 arabayı bizim de paramız olsa alırdık arabamız iyice külüstüre döndü trafiğe bakıyorum zaten 1 güncel kasa araba varsa ışıklarda 7 8 tane külüstür var

• Evet ben de araba aldim yarisi kredi

• Yalan haber, komplo , ameriganın oyunları , dünya düz , aya gidilmedi vesaire...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İl teber İ kullanıcısına yanıt

O zaman ülkedeki kişi başı gelir, asgari ücret, açlık ve yoksulluk sınırı, döviz, yiyecek fiyatları gibi konularda da yorumunu alabilir miyiz?

• Araba sayısı yerine kaç tane endüstriyel makine, torna, freze satıldı, kaç atölye açıldı, ARGE için kaç laboratuvar kuruldu gibi haberler lazım.

Araba falan hep ölü yatırım.

• 2024de tekrar bu haberin devamı gelir her yıl satış rekorları kırılıyor kredi faizleri yüksek olsa bile gelecek aylara göre ucuz fiyatlar alıp yatırım olarak düşünenlerde var elbette

• Sanki çok zenginleştikte ondan satıldı arabalar. Yatırım amaçlı, alsatçılar, fırsatçılar alıyor. Bu durumu ekonomi iyi gidiyor gibi göstermek isteyenler olabilir. Ancak adam 1 milyona arabaya yazılmış 3 ay sonra sıra geliyor diyor ki 1,3'e alıcısı var satarım başka arabaya girerim diyor.

• Peki bu 1 milyon satılan arabanın kaçı ihtiyaç sahibine gitmiş? Yoksa alıp turşusunu kurup 2-3 sene sonra %200 daha pahalıya satmak için mi alınmışlar? Önemli olan istatistik budur.

• Neyse en azından 1999 depremi sonrasındaki rakamı gecmisler. 2000 yılındaki kişi başı rakamı geçemedi iktidar bir türlü muhtemelen geçmiştir diyeceğim ama kaçaklarla birlikte 95 -100milyon nüfus varsa yine zor . 20 yılda teknoloji gelişti üretim maliyetleri düştü tüm dünya tuketimini 2-3e katladı 5-6ya katlayanlar var bizde ancak 2000 yılını geçtik diye seviniyoruz

• Stoklanmak için satış gösterilen araçlarla rekor kırılmış olması ekonominin iyi olduğunu göstermez,

• Gerçekten son 3 ay iyi araç satıldı...

Bizzat çevremde en az 5 kişi sıfır araç aldı. 2-3 kişide alım aşamasında istediği aracı bulamadı veya dahada düşer diyerek kaldılar.

Çünkü zaten insanların elindeki 2-3 yaşında arabalar 1milyon üsttü etti zaten. Üstüne çoğu firma 200-300 bin TL sıfır faiz 0.99 faiz gibi krediler verdiler. Eski arabasını satan elinde 200-300 bin TL nakiti olan sıfır faizli krediyide çekti aldı arabayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 5 Ocak 2024; 19:47:59 >
  • Şuan tam araba alınacak zaman bende anlaştım kaparo verdim Toyota Corolla hybrid.Hybrid yada elektrikli arabalar gelecekte çok primlenir.Martta dolar 40 lira hesabınızı ona göre yapın.Subat Mart uçacak herşeyin fiyatı.

• Halkta para var canlar kriz kendini geliştirmeyenlere, iyi meslek kariyer yapmıyanlara genelde şu an, beyaz yaka ve memurun durumu gayet tıkır bir halttan geri kalanını görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ocak 2024; 23:1:52 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Puahahabajssj artık sadece sana gülüyorum kendi kendine bişeyler uydurup oynuyorsun  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.