Şimdi Ara

OTOMOBİLLERE ÖTV İNDİRİMİ GELEBİLİR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
7.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle belirtmek isterim ki kaynakla en ufak bi' alakam yok. :)


    Geçtiğimiz hafta beyaz eşya başta olmak üzere bazı ürünlere yapılan ÖTV indiriminin ardından akıllara acaba otomotivde de ÖTV indirimi olur mu sorusu gelmişti. Maliye Bakanı Naci Ağbal bu konuda müjdeyi verdi ve ÖTV indirimi olabilir dedi.

    Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı açıklamada otomotiv sektöründe ekonomiyi canlandıracak tedbirler alınması gerekirse onu da yapacağız dedi. Markaların satışlarda önemli bir düşüş beklediği dönemde bu açıklamanın yapılmış olmasının sektöre can suyu olacağını düşünüyoruz.


    Kaynak:http://www.otostil.com/bakan-mujdeyi-verdi-otv-indirimi-olabilir/


    Edit: Haber an itibariyle Fox'ta da çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 7 Şubat 2017; 19:39:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu yılki ocak ayı satışları gecen yıldan daha iyi.. nasıl bir durgunluk anlamadım... ötv indirimi olsa olsa yıl sonuna doğru olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChonDanger

    Bu yılki ocak ayı satışları gecen yıldan daha iyi.. nasıl bir durgunluk anlamadım... ötv indirimi olsa olsa yıl sonuna doğru olur..

    Ocak'ta 2016 dan kalan araçların satışı oldu çoğunlukla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 yılında ülkemizde 60 tan fazla yeni kasa yada Makyajlı kasa piyasada olacak. kağıt üzerinde piyasa haraketli olacak gibi duruyor. Eğer yeni geleceklere talep yüksek olursa indirim falan beklemeyin. Ama tam tersi olup yeni gelenler elde kalırsa son çeyreği bekleyip görelim. Nisan dan sonraki durum belirleyici olacaktır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 7 Şubat 2017; 14:51:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hah işte beklenen haber, ötv indirimi ile bayiler zam yaparak ötv farkını cebe atmaya bakacak... Şubat ayı ve takip eden aylardaki zamlara bakın şimdi...
  • Sadece bu sitede haber var.Bakanın bu açıklamasını başka yerde görmedim.Bende ötv indirimi olabileceğini düşünüyorum.Şubat ve Mart'ta satışlar dahada düşecektir.Ocaktaki artışın fiyatların dahada yükseleceği düşüncesiyle panik alım olduğunu düşünüyorum.

    Ötv indirimi olacaksa Nisan öncesi hamle gelebilir.Yada mayıs olabilir.Yılsonu satışlar zaten yüksek seyrettiği için sarkacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ötv indirimi geldiği gibi gider. Bayiler,Distributorler yedirmez millete.



    Euro 4 tl - Arabalar avrupadan 2009 daki gibi olmaz yine çok pahalı olur.



    Zaten her yer araba dolu. Bence küçük umut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben indirim beklemiyorum.

    Eğer olursa da bıu milletle oyun oynandığının en büyük göstergesi olur.

    Neden 2 ay önce ÖTV'yi artırdınız diye sorarlar adama, Referandum öncesi seçim yatırımı yapmak için mi indirecekler şimdi de..

    insanlarla , bu milletle oyun oynanmış olur.. "Eyy Yüce Millet!! , Karar milletin!!" ama bu milletle dalga geçmek olur bu..

    ne yaparsanız yapın, azıcık tutarlı olun, dik durun, samimi olun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChonDanger

    Bu yılki ocak ayı satışları gecen yıldan daha iyi.. nasıl bir durgunluk anlamadım... ötv indirimi olsa olsa yıl sonuna doğru olur..

    2016 yılının stoklarını bitirdiler güzel kardeşim..

    2017 modellerin fiyatları en az 10K farklıydı, bunu şimdiki fiyat listelerine bakarak anlarsınız..

    azıcık araştırın, azıcık makul olun..
  • Indirim degil tamamen kalkmasi lazim artik. Yatlarin otvsi kalkti otomobillerin neden kalkmiyor? Yat gunluk ihtiyac da otomobil mi luks?
  • Bakında plansız ülke yönetimi,plansız vergileme ve mali yönetim nasıl olur görün. Önce ötv zammı yaptılar şimdi indirim konuşuyolar. Bir günleri diğer günlerini tutmuyor adamların. Zamlı ötv fiyatlarıyla araç alanlar ne olacak peki ? Gerçekten yaşanılmaz,katlanılmaz bir ülke haline gelmeye başladı bura iyice..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim çok önemli bir hal aldı artık.Nisana kadar hükümet evet alabilmek için elinden geleni yapacaktır.Heleki yapılan anketlerde hayır,evet birbirine yakın olsun,ya da hayır fazla olsun görün bakın neler olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bunlar hep seçim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeytinbey

    Hah işte beklenen haber, ötv indirimi ile bayiler zam yaparak ötv farkını cebe atmaya bakacak... Şubat ayı ve takip eden aylardaki zamlara bakın şimdi...

    +1
    Aynen beyaz eşya ve elektronikte olduğu gibi! Son bir aydır bulaşık makinasını yenilemek gibi bir niyetim vardı, aklıma geldikçe bayilere girip çıkıyorum. 20 gün önce fiyatlar neyse şimdi de o, ÖTV indirimi çakallara yaradı.
  • Hikaye ötv tasarısındada indirebiliriz vs sonuç yok önümüzdeki aylarda 1000 er zamlar gelir olacak olursa max 2016 sezon sonu fiyatlarına yaklaşabilir ama anca yaklaşır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekonomi kötüye giderse gelme ihtimali var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Indirim degil tamamen kalkmasi lazim artik. Yatlarin otvsi kalkti otomobillerin neden kalkmiyor? Yat gunluk ihtiyac da otomobil mi luks?

    Herkes kalksın ister elbette ama büyükşehir ve küçük ilçelerin yerleşim yapısı itibariyle araç sayısı artık doyum noktasına iyice yaklaştı.



    Hele ki ÖTV'nin kalkması (bence mümkün değil) kaosa sebep olur.



    Kentsel dönüşümün de son zamanlarda yaygınlaşmasıyla bu durum belki ıyılesebılır ama uzun zaman alması ve belli kesimlerin muhtemel suistimali neticesinde işe yaraması pek olası değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referandum var normal şeyler bunlar, yapacaklarından değil yani...
  • Her ne kadar seçim yatırımö gibi gözükse de güzel bir haber. Daha yeni araba almış birisi olarak zarar edecek olmama rağmen desteklerim böyle bir kararı. Millet rahat bir nefes alsın, rahat arabaya binsin rahat etsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makarna kömürün orta sınıf versiyonu mu, yoksa distribütörler de havuzun parçası olduğu için çatlak yamama mı bilemedim. :D Niohahaha!

    Ancak, ötv indirimine oy satacaklar varsa tabii ki adam yerine koymayıp, dalga geçeceğiz. Olması gereken oluyor diye, olması gerekeni bile bile yıllarca uygulamayan, ama son dakikada sana sevabına dağıtıyormuş gibi yapanlara oy vermek... Türk halkının kaderi midir nedir?

    Neyse, aldım elime çekirdeğimi izliyorum. Ne haliniz varsa görün diyorum. Soran olursa, bundan sonra ben de kafamı kuma gömüyorum, Survivor falan izliyor olacağım.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.