Şimdi Ara

Otomobil/yıl tavsiyesi? Mercedes slk200 2006?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Universite ogrencisiyim. İlk arabami almayi planliyorum. 70 bin civari biseyler almayi planliyorum. Mercedes, audi veya bmw markalar oncelikli tercihim. Arabalara cok ilgili bir insan degilim o yuzden performanstan ziyade marka, gorunum filan daha onemli benim icin. Ve tabiki cok yakmamali
    Mesela 2006 model, 70000 km de bir slk200 buldum 75000 tl. Tavsiye eder misiniz?
    Ayrica aklimdaki en onemli soru; mesela diyelim ben bu 2006 model araci aldim, aracin ic paneli (klima, ekran falan filan onlarin oldugu kisim) degistirilebiliyor mu? Yani o paneli dokunmatik ekran filan yaptirabiliyor muyuz? Telefonu bluetooth la baglamak falan filan bu tarz ozellikler ilgimi cekiyor da, bu tarz ozellikleri eski model bir araca ekleyebilir miyiz? Ve mumkunse fiyati tahmini olarak sizce ne kadar olur?

    Sorular sacma gelebilir cunku dedigim gibi cok arabalar konusunda bilgi sahibi bir insan degilim

    Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 2007-8 audi a4 bulabilirsin belki o paraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıgından anladıgım araç şekil olsun havalı olsun yeter gerisi önemli degil. O paraya alacagın 0 seat leon dsg seni yeterince gösteremeyecek oldugundan mercedese yöneldin ? Ekran taktırılabiliyor pioneere gidersin yaparlar 200-250 tl ye ama karizması çizilir aracının. Servis yakıt tüketimi parça fiyatını düşünerek alın arabayı yoksa 70 bin verdigin 2006 model araç 5 senede parası kadar masraf çıkartır üzer seni. Arabayı gösteriş için degil sağlamlık güvenlik mantık çerçevesinde degerlendir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.