Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.012
Cevap
49
Favori
127.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    Bende eskien Tchibo'dan alırdım ama artık yavan geliyor, birde starbucks'daki dark roast Sumatra ve Caffe Verona'yı dene. Yumuşak içim için Veranda Blend. Orta; Guatemala Antigua(hafif kako tadı var)

    Abi sumatrayı denedim benim için fazla koyu bir içimi var. Süt ile tükettiğim için medium veya light kavrulmuş aroması yüksek kahveler hoşuma gidiyor.

    Guatemala Antigua'yı not ettim
  • haluk 23 kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin hocam, sen de dahil ol isteriz.
  • Biz de araba seviyoruz diye forumlara yazalim, millet yastigi kaputun ustund atmis daha ne olsun. :)




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redbul_540

    Nedenini bilmiyorum ama Avrupa ülkelerinde BMW rakiplerine göre daha az tercih ediliyor.Acaba tarzını sevmiyor olabilirlermiBMW'yi dünya üzerinde en çok seven ülkeler bir Rusya birde Türkiye vardırBizim milletimizde BMW yı çok seviyor zaten 3 ve 5 serisi Anadolu ve Karadeniz'de bile çok yaygın. YouTube da izlediğim biz röportaj'da Yabancı kızlara "Türk erkeği denilince aklınıza ne geliyor?"gibi soru yöneltiyorlar.Cevapları "3 numara saç kirli sakallı BMW kullanan erkek"gibi bir tanım yapıyorlarBende BMW çok severim bu arada o gruba dahil oluyorum

    Acikcasi C ve 3 ten sonra benim icin ibre Mercedes'e kayiyor (Mercedes'in 2.0 oldugu durumda, sanzimandan dolayi). Daha saglam daha sorunsuz olduguna inaniyorum, yada bilmiyorum belki de 5 ve 7 nin E ve S gibi agir durduguna inanmiyorum.



    Bir de burada ki adamlar az yol yapmiyorlar, saglamlik acisindan MB'e daha fazla guveniyor olabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CXY07

    Güzel konu ben sizden bi tavsiye istemek istiyorum 2005 Model Opel Astra Classic 2 1.6 sport paket aracımın yerine araç tavsiyesi istesem. Astradan çok memnunum ama zamlardan sonra çok yakıyor ve model yükseltmek istiyorum.Bütçe 50-60 arası.
    Kafamdaki araçlar :
    Astra Classic 3 (H) 2012 civarı 1.3cdti yazılım olacak tabiki
    İbiza 1.0 3 silindir (Daha önce ibiza fr ve bu aracı kullandım ibiza daha keyifli şehir içinde ve daha az yakıyor.)
    i20 dizel
    fabia motor hakkında bi fikrim yok ya az yakan bi benzinli yada dizel olabilir.

    1.3 AstraH kasaların km'leri çok araçlar da yorulmuştur. Ben olsam bakmam. Daha çok şehiriçi kullanımı var ise, Antalya için 1.0TSI İbiza gayet uygun. Fabia'daki 1.4 dizel de VW de kullanılan ünite, bir dCİ Yada HDI değil ama idare eder.




  • Teşekkürler arkadaşlar. Uzunca sayılabilecek bir süre uzak kaldım forumdan. Paydamız otomobil olunca, gerek forum buluşmaları, gerekse de karşılıklı yazışmalarımız sonucu kurulan ve/veya yakalanan keyifli sohbet imkanı sayesinde yolumuzu denk getirip tanıştığımız ve devamında da haberleşmeye ve görüşmeye devam ettiğimiz güzel dostluklar da kurulmuş oluyor.

    Sevgili Eren ile tamamı kendisinin Ankaraya geldiğinde ayarladığımız 5-6 kez görüşmüşlüğümüz oldu. Her seferinde sanki sanal değil de mahalleden, okuldan, askerden, iş yerinden vb. kadim ve yılların dostuymuşçasına (ki ilk görüşmeden sonra öyle oldu zaten) konuşup muhabbetin dibine vurduk. Kendisinin İzmit'li, Konya'lı ve Samsun'luluğuna şahit oldum.

    Aynı şekilde sevgili Tolga ile de yanılmıyorsam tam babamı kaybettiğim günlerde yüzyüze tanıştık ve onun (yanlış hatırlamıyorsam) astrası ile babamın kabrini ziyarete gittik. Bu yıl 5 yıl oluyor. Yıllar çok çabuk geçiyor cidden.

    Sonra yine sevgili Şirvan ile benim birkaç İstanbul ve onun Ankara ziyaretinde buluşup, tanışıp görüştük. Aralarda da telefonla görüşmeye devam ettik. Hatta daha bugün görüştük. :)

    Bir de henüz tanışmadığım ama yazışmış olduklarım var. Panther arkadaşım onlardan birisi. Yanılmıyorsam Antalyalı idi. Kendisine selamlar.

    redbul_540 forumdaşımı çıkaramadım şimdi. Abi dediğine göre yaşça küçük bir arkadaşımız. Kendisine de abi diyenler çok olur inşallah.

    Konudaki mesajları sadece ilk baştan birkaç sayfa, sondan da yine birkaç sayfa olmak üzere hızlıca göz gezdirme şekliyle okudum. Buraya yazıyor olup da benim tanıştığım/görüştüğüm arkadaşlardan şu an bahsetmemiş olduklarım varsa pardon. Onlar da yazmaya devam etmemişler demek ki.

    Forum sayesinde/dolayısıyla tanışmış olduğum kişi sayısı 100'ün üzerinde. Bizim bir dönemler test sürüşü ve showroom incelemeleri yaptığımız ekipteki benim veletlerle düzenli olarak haberleşmeye ve görüşmeye devam ediyoruz. Veletler diyorum ama çoğu o zamanlar üniversite öğrencisiyken şimdi neredeyse tamamı mezun, birisi evlenip bir de çocuk sahibi oldu, birisi doktora yeterliliği verdi falan. Ama onlar benim veletler hala. :)

    Yeme içme ile ilgili çok keyifli paylaşımlar olmuş görebildiğim kadarıyla. Ben de o zaman, işin o kısmıyla değil, sonuç kısmıyla ilgili bir şeyler yazayım:

    Üniversitedeyken 60 kg üstüne çıkmışlığım yoktu. Hatta ilk yıllarda bizim Türk takımlarından birisi herhangi bir faaliyet kapsamında bir yabancı takımı yensin, ertesi gün beni havaya atarlardı. GS-Neuchathel Xamax maçı benim hep merak ettiğim bulutların üstünü görmemi sağlamıştır mesela. Sonra iş hayatı, yoğun çalışma temposu, düzensiz beslenme, herşey dahil tatiller derken bir bakmışım 78 kiloyum. Kendimi hiç beğenmedim o kiloyla. Hatta forum buluşmalarında fotoğrafımın pek olmamasının sebeplerinden birisidir. Peki sonra ne oldu? 80'in altını göremedim bir daha. En son geçtiğimiz yazki darbemsi olaydan 5 gün önce yurtdışı turundan geldik ve tam 90 kiloyu gördüm. Bir de bunlar sabahları kahvaltı öncesi, olabilecek en hafif halde ve minimal kıyafetle falan ölçüyorum falan. Zaten 6-7 yıldır yani 80 kiloyu geçeliberi çok keyifli değildim ama adlandıramıyordum işte. Şeker çıktı bende. Daha doğrusu doktor olan büyük abimin çok önemsemediği, limitin biraz üstü olan şeker değerimin yaklaşık 6 yıldır az ya da çok ama hep limit üstü olduğunu tespit etti bir endokrin hocası. Tavsiye ettiği ilacı 1 hafta kadar yarım doz kullandım ama sonrasında tam doza geçip midemi ağrıtınca aşkımız tam başlamadan benim ilacı tümden bırakmamla sonuçlandı. Sonra kendime kızdım ve bir diyetisyene gittim. Dediklerini harfiyen olmasa da %70 oranında uyguladım sanırım ve 3 ay sonunda 81 kiloya düştüm. Hem de aç falan kalmıyorsunuz haa.:) Bu arada hedefim de 10 yıl kadar önce kendimi hiç beğenmediğim 78 kilonun altını görmek. 73 kilo olsam dünyayı yerinden oynatırım. Biraz kilo alsam da 76 olsam, ideali 75 falan. Bu hayallerimden henüz uzak olsam da birkaç hafta sonra tekrar kan verip aylar sonra artık oturmuş olan bu kilomun şekerime nasıl bir etki yaptığını göreceğim bakalım. Hala daha istediğim zindelikte hissetmiyorum kendimi. Tamam beklentim 20'li yaşlar gibi değil belki ama yine de 46 yaşımda, bundan önceki 3-5 yıl dahil olmak üzere 50'li, hatta 60'lı yaşlarımdaymış gibi hissetmek de koyuyor cidden.


    Şimdilik bu kadar yazmış olayım. Tanıdık tanımadık herkese selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 2 Nisan 2017; 23:48:50 >




  • Yaklasik iki yil kadar once 78 kg civarlarindayken insulin direnci yukleginden dolayi ilaca baslamam gerektigi soylenmisti. Ilac kullanmak istemedigimi ve mucadele etmek istedigimi belirtince carenin diyette oldugunu soylediler.



    Mutfak aliskanligini tamamen degistirdik ogun sayimi 6 ya cikarttim (3 ana, 3 ara(meyve vs)) boylelikle 1,5 yilin sonunda 63 kiloya indim.



    Ac gezdigim midemin kazindigi cok donem olmustur ama bir meyve yiyip gecistirdigim anlar dun gibi aklimda. Suan donup bakiyorum iyi ki de bogazi tutmusum.



    Kararli olunca gerisi geliyor, basarilmayacak sey yoktur.

    Ekleme: sporda yapmaya baslamistim ama executive mba yapmak icin calisirken spor yalan oldu. Mayis gibi tekrar baslamayi dusunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 3 Nisan 2017; 2:12:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane'cı üye için yönetimle konuştum. Şimdilik 15 gün uzaklaştırma verildi, devamı gelecek şeklinde söylendi.
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    O kim abi hayırdır bir şey mi oldu?
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Otomobil sayfalarındaki bazı üyelerin bıkkınlık derecesine varan mesajları çok sıkıntılı.
  • supremum01 kullanıcısına yanıt
    İşin aslı az ve doğru beslenme ile ilgili. Dikkat edince kiloyu dengelemek çok da zor değil, herşey boğazdan geçiyor.

    Bende tempolu yürüyüşler ve bisiklete başlayayım bari.
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Hocam düşük km li olanları var 30-40k bandında olursa alırım zaten. İbizanın 1.0 motoru için dayanıksız gibi bi söylem duydum onu araştırıyorum. Hoş bizdeki ibiza daha taze ama ilerleyen vakitte ne olur bilinmez.
  • Haluk hocam tekrar hoşgeldin ilk mesajın ısınma mesajı olmuş devamını bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durumda ya yıl düşücem yada donanım olarak düşücem haksız mıyım 50bin civarı bu dediğiniz araçların full paketi bulunur mu 2012 aşağısı olmamak üzere ve max 60.000 km
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevivaL

    Megane'cı üye için yönetimle konuştum. Şimdilik 15 gün uzaklaştırma verildi, devamı gelecek şeklinde söylendi.

    Bence yönetim bu trollerden memnun.

    Ve artık troller her yerde her konuda, her konuyu trolluyorlar çünkü cezası yok,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legolas246

    O kim abi hayırdır bir şey mi oldu?

    @Legolas246 Otomobil Genel'in baş sorunu. Her mesajın altına Renault, Megane yazan sorunlu bir üye.

    @Panthér Maalesef öyle. Artık bloklama yoluna gitmeye karar verdim ben de

    @otomobilci_x Bizim konunun en başında yazdım zaten, yönetim bu tür üyelerden hoşlanıyor maalesef. Forumun geldiği nokta maalesef bu.

    Alttaki forumun istatistiğinde az çok belli oluyor. 2013'ten beri %40'lık bir düşüş olmasına ve bu düşüşün devam etmesine rağmen bu tür üyelere sahip çıkılıyorsa yapacak da fazla bir şey yok.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevivaL


    quote:

    Orijinalden alıntı: Legolas246

    O kim abi hayırdır bir şey mi oldu?

    @Legolas246 Otomobil Genel'in baş sorunu. Her mesajın altına Renault, Megane yazan sorunlu bir üye.

    @Panthér Maalesef öyle. Artık bloklama yoluna gitmeye karar verdim ben de

    @otomobilci_x Bizim konunun en başında yazdım zaten, yönetim bu tür üyelerden hoşlanıyor maalesef. Forumun geldiği nokta maalesef bu.

    Alttaki forumun istatistiğinde az çok belli oluyor. 2013'ten beri %40'lık bir düşüş olmasına ve bu düşüşün devam etmesine rağmen bu tür üyelere sahip çıkılıyorsa yapacak da fazla bir şey yok.



    Buranın sonu geldi aslında, biz uzatmalari oynuyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CXY07

    Hocam bu durumda ya yıl düşücem yada donanım olarak düşücem haksız mıyım 50bin civarı bu dediğiniz araçların full paketi bulunur mu 2012 aşağısı olmamak üzere ve max 60.000 km

    Bulunur.



    Hatta genç işi DS4 bakabilirsiniz. Full paket olmaz ama zaten donanımlı.



    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-temiz-ds4-style-otomatik-416252658/detay



    Bu öylesine, araştırın biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 3 Nisan 2017; 13:39:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Mueson nickli üye sanırım?



    Her yerde Megane ve Talisman önerisi ısrarı dışında pek de agresif birine benzemiyor, ısrarı dışında diğer markaları aşağılaması da cabası tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerce

    Mueson nickli üye sanırım?



    Her yerde Megane ve Talisman önerisi ısrarı dışında pek de agresif birine benzemiyor, ısrarı dışında diğer markaları aşağılaması da cabası tabi.


    Hocam geçen gün liste yapalım renoda arkadaşım var 20.000 TL indirimle araç alacağım diyerek konu açtı, (biraz üstüne gidince geri yaptı ama gitmesen günlerce bu yalanı sürdürecek) insanların umutlariyla oynuyor vaktini çalıyor,

    Ondan önce birisine sen hiç espace bindinmi dünyanın en konforlu araçlarından yazdı (daha Türkiye'de olmayan bir araç) sen bindinmi dedim tabiki dedi nerede bindin deyince Fransa'ya yüksek lisansa gitmiş orada binmiş falan filan şener de troll mesela ama insanları yanlış yönlendirmiyor bu alenen yalan söylüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.