Şimdi Ara

Otomobil pazarı Kasım'da % 42 daraldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    82 milyonluk ülkede 58.000 araç satılması ekonominin kötü olduğunu gösteriyor tabi.



    Öte yandan eyy bayi elemanları hani en az 100.000 satılmıştı??? Ne oldu araç bitti eldeki son araçlara??? Boş boş konuşup gittiler, sesleri çıkmıyor bu gün. 1 haftaya satış rakamları unutulunca yine çakal gibi çıkarlar ortaya, şu bayiye gittim (buradaki şu bayi cümlesi kendi bayileri oluyor) millet kuruktaydı, şu model araçtan son bi tane kalmıştı diye yazarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Ekonomi süper evet. FAİZ %24 .O kadar iyi ki ekonomimiz şuan dünayada 3.sıradayız en yüksek faizde. Hatta Emekli ve memurlara düşük zam vermek için KASIM enflasyonunu eksi çıkaran bir TÜİK var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zingfth -- 4 Aralık 2018; 13:26:45 >
  • ehonomi çoh iyi, heryer lamborcini dolu, millet ferrrari bayilerinin önünde çoluğunu çoğunu kesiyor sıraya girebilmek için.çatla almanya

    Otomobil ve Hafif Ticari Araç Pazarı Geçen Yılın Aynı Ayına Kıyasla:

    2018 Nisan Ayında______ %6 Azaldı,
    2018 Mayıs Ayında______ %15 Azaldı,
    2018 Haziran Ayında____ %39 Azaldı,
    2018 Temmuz Ayında___ %36 Azaldı,
    2018 Ağustos Ayında___ %53 Azaldı,
    2018 Eylül Ayında_______ %68 Azaldı,
    2018 Ekim Ayında_______ %76,5 Azaldı,
    2018 Kasım Ayında______%42 Azaldı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde nakiti olup pusuda bekleyen fırsatı kaçırmadı. Ama şu bir gerçek ki önümüzdeki seneye planlanan 0 araç alımı bu seneden yapılmış oldu. Seneye alınacak araç kalmadı. Önümüzdeki yıl ÖTV daha da düşemezse bu yılki satışaları mumla ararlar...
  • Otv indirim 3 ay daha devam edecek bu sekilde...Otv indirim orani degismez..Dolar yukselirse ( bana gore yukselecek) Su an alanlar daha karli acikcasi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene c sınıfı ortalama 70 bindi,bu sene 120 bin .yılda 720 bin satış,geçen seneyle kıyaslarsanız 1.5 milyon eder.

    he he ekonomik kriz var.Bu arada bu satışlar yüzde 32 faizle oluyor unutmayın.Haftaya merkez bankası faizleri indirdiğinde satışları görün siz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMERİKAN BULLDOG -- 4 Aralık 2018; 13:34:14 >
  • AMERİKAN BULLDOG kullanıcısına yanıt
    Kasım ayında araç satışları 100 bine yaklaştı,1 haftada 60 bin araç satıldı falan yazıyordun.Arabalar peynir ekmek gibi gidiyordu senin belirttiğine göre.Gördük nasıl gittiğini.60 bin bile satılmamış. Aç kalacaksın dostum.Şimdiden kendini hazırla.Kimse size acımaz ve dönüp bakmaz bile.Ek iş aramaya başla bence.
  • AMERİKAN BULLDOG kullanıcısına yanıt
    Merkez bankası sıkıysa faizleri indirsin bakalım.Dolar aynı gün 6 lira olur.Şu an bile yükseliyor.Anlayacağın size karada ekmek yok.Şansını denizde dene.
  • Beter olsunlar. Daha çok daralması ve satışların düşmesi dileğiyle. Çünkü bunlarda hükümet destekli oldukları için iğnenin ucu bunlarada değince ses çıkaracaklar elbet (sanmıyorum ama)



    Ver mehteri.. Titresin kalplerrrr

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ötv indirimini 15-20 günde cebe attılar yetmedi dolu vurmuş, hasarlı araçları indirimli diye millete kakaladılar. Beter olsunlar inşallah satıs oranları daha da düşer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın millet araba almayı arabasını satıyor.Abim ve iki eniştem arabasını sattı.Gerçi bu fiyatlara bu kadar daralma iyi bile sayılır.Geçen ikinci el egealara baktım da 60000 lira altında ikinci el dizel egea yok.Piyasa uç muş gitmiş alınacağı kalmamış.Bu saatten sonra artık ömrümüzde sıfır araba sahibi olamayız ama en azından elimizdekiler gitmezse iyi.
  • İyi olmuş keşke daha da azalsa trafikten gideceğim yere zorla gidiyorum. Bide üstüne yollara iki taraflı araba park edip iyice trafiğin içine ediyorlar. O satılan araçların yüzde kaçı garajda saklanacak çok çok düşüktür. Ceremesini biz çekiyoruz sonra yol tıkanıyor kontak kapatıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    İyi olmuş keşke daha da azalsa trafikten gideceğim yere zorla gidiyorum. Bide üstüne yollara iki taraflı araba park edip iyice trafiğin içine ediyorlar. O satılan araçların yüzde kaçı garajda saklanacak çok çok düşüktür. Ceremesini biz çekiyoruz sonra yol tıkanıyor kontak kapatıyoruz.
    Kendisi de araba kullanıp başkalarının araba kullanarak trafiği arttırmasından şikayetçi olan insan modeli .
  • Gelir mi bi ötv indirimi daha?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 50 bin liraya alacak sıfır otomobil bulamıyoruz.. :)
  • Aralık ta satışların araç fiyatlarında ciddi, teşvik edici indirimler olmaz ise artması zor. Kredi dönüşleri var Aralık ta; millet borç ödeyecek! Arabaya kim baksın; olanın 1 ini 2 sini satmaya çalışıyorlar zaten. Aracı olanlarda yenileyemiyor; çünkü 2. El bitik ve ölü fiyat teklifleri ile karşılaşıyorlar.



    Mortingen Ştrayze diyorum, Aman Petrol diyorum, Johnny nin enflasyonu diyorum.. 😘😘😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.