Şimdi Ara

Otomobil Genel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tuhaf bir şey başıma geldi belki bilinen bir şeydir ama ben hiç duymamıştım. Kasım 21’de Nissan Micra araç almıştık o dönem yaptığım hasar sorgulamaya göre 15/09/2017 tarihinde hasar bedeli 8454 tl görünüyor, şimdi aracı satmak istediğimiz için sorgu yaptık yine aynı tarihli hasar 14122 tl olarak artmış. 11/11/2018 tarihli hasar ise 7091 tl iken 8368 tl olarak artmış. Araç kardeşimin hasar kaydı toplamda 22 bin dedi bana ben de 10 küsürler olması lazım nasıl 22 demiştim fakat son sorgulamayı görünce karıştırıyorum herhalde diye üstelememiştim. Bugün bir alıcı için kasım 21 de yapılan sorgulamaları ( değişen parçaları orda sorgulamıştım ayrıntılı liste var diye bir daha sorgulamadan atmak istemiştim) ve yeni sorgulamayı atınca alıcı adam farketti bu miktarlar farklı diye. Bunun sebebi ne olabilir ? Sigortacı ile görüştüm o da sonradan açılmış bir dava sonucu değer kaybı tazminatıdır belki diyor onun da hiç başına gelmemiş. Değer tazminatı ile benim hiçbir ilgim yok ki bir de bu kayıp 50 bin lira olsaydı hasar kaydı bendeyken artmış olacaktı. Ben anlamadım bilen arkadaşların fikirlerini bekliyorum.
    Düzenleme: Konu ismini bir türlü değiştiremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThumpS -- 26 Aralık 2023; 22:28:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Otomobil Genel

Otomobil Genel

• Bu benimde başıma geldi. Alırlen 7 bin olan hasar kaydı satarken sorgulayınca 11 bin olmuştu. Neden olduğunu anlamadık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil Genel
    11 ay önce açıldı
    edremit söke rota
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.