Şimdi Ara

otomobil fuarına parayla girmek mantıklımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tabi parayla girmenin bir açıklaması vardır ama , ne yalan söyliyeyim bana bu olay itici geliyor, nedenmi bu hafta izmirde oto fuarı açıldı bayilerde gördüğümüz araçları orda toplu olarak görüyoruz ama ki
    şi başı 5 ytl alıyorlar, ben çocuklarla girmek istedm 20 ytl bence ve bana göre araba bakmak için fazla bir rakam. anlayamadığım oto firmaları bu fuar masrafını karşılıyamıyorlarmıki vatandaşı ,yani o arabaları satmak istedikleri insanları itiyorlar......

ben sadace kendi fikrimi söyledim bazı arkadaşlarımız bu ücreti makul görebilir ama benim gibi dişünen çok sayıda insan olduğunu biliyorum..

• sen haklısın ben bekarım ama seni iyi anlıyorum fuar gezmek için 20 ytl vermek bencede uygun değil
    ...
    ama onlarda haklı be kardeşimücretsiz yaparlarda elin iti uğursuzu girerse
  • eğer istanbuldaki (4sene onceki) Autoshow gibi süper bişeyse izmirdeki otomobil fuarı, bence 5ytl vermeye değer..
    bide söle düşün, okdr araba bayisini gezsen ne kadar benzin yakarsın ve fuarda olupta galeride gorumeyeceğin onlarca yeni modelde cabası..

tabi insandan insana değişir, meraklısı 20ytlde verir o ayrı mesele..

bu arada Autoshow ne zaman tekrar istanbul CNRda olacak bilen var mı??
  • ben izmir de üniversiteyi okudum..gerçi mezun olalı 10 seneyi geçti ama araba görmek için fuara gitmeye gerek olmadığını düşünüyorum..yetkili satıcılarda her modeli bulabilirsiniz görmek için..(bu arada izmirde 9 eylülde 8 sene tıp fakültesi okudum..8 sene içinde 1 kez fuara gittim..o da manita hatırınaydı )
  • bence araba alacak kişinin alacağı araba haftalar öncesi kafasında aşağı yukarı şekilleniyor, yani fuar izlenimleri o kişiyi fikrinden vazgeçirmez diyorum.....
    kafadaki şekillenmede çevresinden,benliğine yerleşmiş marka tutkusundan oluyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

sen haklısın ben bekarım ama seni iyi anlıyorum fuar gezmek için 20 ytl vermek bencede uygun değil
    ...
    ama onlarda haklı be kardeşimücretsiz yaparlarda elin iti uğursuzu girerse

bencede her onune gelen girer o zamanda bı sevıyesızlik olusur onunda olmasını kımse ıstemez
  • Fuarlara merakli bir kisi olarak, gecen seneki izmir otomobil fuarina da, en son duzenlenen 2004 autoshow istanbul fuarina da gitmistim. Izmir'de duzenlenen otmobil ve motorsiklet fuarlari bana hep daha mutevazi ve sönük geldi. Bunlarin yerel fuarlar oldugunu biliyorum ancak, zannedersem katilimcilarin bayiler olmasi ve muhtemelen marka tarafindan pek de desteklenmemeleri sonucunda boyle bir tablo ortaya cikiyor.

Diger yandan, Istanbul'daki uluslararasi AotoShow fuari gercekten de cok takdir ettigim bir etkinlikti. Sabahin ilk saatlerinde iceri girip de aksam olana kadar standlari gezip, en sonunda ASIMO gosterisini izleyip, yorgunluktan fena halde bitkin dustugumu unutamam.

Fuarlarin ucretli olmasindan yanayim. Izmir'deki fuarlara ucretli oldugu zaman amaci disinda pek ziyaretci geldigini gormedim. Ancak 2004 Istanbul Auto Show'da ucret 10 YTL idi hatirladigim kadariyla, iceride tanitim gorevini yapmaya calisan bayanlarin cok zor durumlara maruz kaldiklarini gorunce ucretin de bazi seyler icin kesin cozum olmadigini dusunmustum. Ziyaretciler maalesef genel anlamda bir olgunluk gosteremedikten sonra, artik iceriye parasini odeyenlerin veya odeyemeyenlerin ayirt edilerek alinmasi cok da onemli olmuyor. Burada ucret ile kontrol altina alinan en onemli nokta, bence ziyaretci sayisi. Ornegin Istanbul icin, fuar gercekten maksimum kapasiteye yakin ziyaretci agirlamisti. Iceride bazi standlarda adim atamadik. Hele Mercedes, BMW, Alfa standlarina ve ozellikle yabanci mankenlerin bulundugu standlara yaklasmak imkansiz gibiydi. ASIMO gosterisinde bile inanilmaz bir izdiham ve ezilmeler yasanmisti. Umarim bu tip aksakliklar her sene daha iyi planlamalarla cozulecektir ve bu fuarlar daha fazla odak noktasi haline gelecektir....

• quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

ben izmir de üniversiteyi okudum..gerçi mezun olalı 10 seneyi geçti ama araba görmek için fuara gitmeye gerek olmadığını düşünüyorum..yetkili satıcılarda her modeli bulabilirsiniz görmek için..(bu arada izmirde 9 eylülde 8 sene tıp fakültesi okudum..8 sene içinde 1 kez fuara gittim..o da manita hatırınaydı )

yalnız sunu goz onunde bulundurman lazım 15 ye yakın markayı aynı anda ınceleme sansın var onları teker teker gezdıgını dusunursen ki ben dusunmek bıle istemiyorum..işte sırf bu yuzden bıle paralı olmasını mantıklı karsılıyorum..

msjı atan arkadasa sunu soyleyebılırım araba sırketlerı ordan para almıyor..ustune yukluce kira bedeli ödüyor..giriş parasını koyan fuar organizasyon sahibidir ve onun takdirine kalmıs cunku o da holleri İZFASdan kiralıyor ve cok buyuk organizasyon masrafları var..geçen sene 10 ytl oldugunu da hatırlatmak ıstıyorum...tuketiciden değil araba bayilerinden gelen tepkiler yuzunden bu sene 5 ytl yapmıslar.. ki davetiye bulmak cok kolay acıkcası örnegin bana araba firmamdan gonderdıler..onu gectım bence 5 ytl içerdeki guzellikler için cok cuzi bir rakam, bugun gittim gayet guzel organize edilmis, gecen seneye gore daha iyi gordum modifiye bölümüde vardı..parasız yaparsan ipini koparan gelir..

• iki uçlu değnek hakikaten yahu......paralı yapınca çok kişi gittinmi fazla kaçıo yani kişi başı okdr para.....parasız yaptınmıda artık bütün arabayla alakasız mankenleri izlemeye gelenler toplanır fuarın içinde....fuarın genel kalitesi düşer......fuarın ilk günü otomobillerin yarısı satılıyor....we bu fuarlar çok iyi reklam onlar için...üreticiler parasız olsun istiyodur bence......
    aile indirimi gibi bir uygulama yapılabilir....yada daha farklı bir çözüm.....
    ztn eskiiden gittiğim fuarların tadı yok artık....eskiden airbag patlamaları, lastik testlerii, gibi birçok etkinlik wardı...her köşe başında bi atraksiyon wardı ....en son gittiğimde hiç öyle değildi....
  • Bence bu parayı oto firmaları değil de fuarı düzenleyenler alıyordur.Hatta katılan oto firmalarından bile alıyorlardır.
  • fuarlar parasız ve mankensiz yapılmalı böylece sırf manken görmeye gelen abazan grup ta engellenmiş olur.millet çoluk çocuğu ile gider yani....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuareq

Bence bu parayı oto firmaları değil de fuarı düzenleyenler alıyordur.Hatta katılan oto firmalarından bile alıyorlardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.