Şimdi Ara

Otomobil artık külfet olmaya başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Attığın her adımda cepten para gidiyor. Kazası. Trafik cezası yakıtı , yedek parçası bakımı vss. Bitmeyen dert.

Alacaksın 50cc scoter işi bitireceksin. Araba beni değil ben arabayı sırtımda taşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tarz konuların Sayın Cumhurbaşkanımızın itibarını düşürmek için açıldığını düşünüyorum.

Hani sanki hayat pahalıymışta insanlar geçinmekte zorlanıyormuş gibi bir hava verilmek isteniyor.

Bir otomobilin ortalama yıllık gideri taş çatlasın 2000 $'dır. Abartmaya gerek yok arkadaşlar.

(Mesaj Ağır ironi içerir)
  • Bana ver hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

Al senin olsun 2009 golf6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 27 Aralık 2023; 19:38:59 >
  • Her gun aktif arac kullaniyorsaniz arac kendini amorti ediyor. Kapi onunde duruyor haftasonu kullaniyorsaniz kulfet gelmesi normal. Araci satin lazim oldugunda kiralayin

• Büyükşehirde yaşıyorum ve arabanın getirdiği rahatlığı hiçbir şey getiremez (Helikopter vs hariç.). Toplu taşıma da, taksi de ayrı dert.

• feleğin çemberinden geçmiş, çöpe atılacak arabaları piyasası var diye aldığınız için öyle . yoksa 2009 model araba ne arızası olcak? bakımları zamanında yapıldıysa benzini koyup gezcen.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    abi nasıl amorti ediyor, evin önünden otobüs geçiyor ofisin önüne giden 5 liraya gidiyorum aynı trafiği çekiyorum dönüşte de aynı. konfor dışında karda kışta neyse de diğer türlü amorti ettiği yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Helilopterin de park sorunu çekilmez. :))

• yazdıklarınıza göre ekonomik durum külfet olmuş hocam, yer altını metrolarla donatsalar çok şey çözülür de o ulaşım her yere gelse de bu gidişle pek ucuz olmayacak gibi, aktarması şusu busu derken çift kişi yolculuk yapsanız falan ohoo bu işlerin sonu yok

• Hele ki İstanbul gibi bir yerde işe git gel falan yapılıyorsa Allah yardımcınız olsun.. Külfet ne resmen sırtında kambur demek araba.

Motosiklet kültürü ekonomik kriz ile tamamen patlak verdi, ki İstanbul gibi ciddi trafik sorunu olan yerlerde olması gereken de bu. Mevsimlerde artık eskisi gibi değil şuraya bakın Aralık bitti havalar halen mevsim normalleri üzerinde yani şu saate kadar tüm mevsim çok rahat motor kullanılabilir.

Şuan servis ile gidip geldiğim için ihtiyaç durmuyorum fakat durum tersine dönse benimde yapacağım şey arabayı yatırmaya devam edip bir motor alarak günlük işlere gidip gelmek olurdu çünkü cidden periyodik bakımları bile can yakmaya başladı.

• 25 bine 50 CC sccoter aldım 6 ay oldu kulllnaiyirorum çok memnunum arabada rahatladı bizde rahatladık
    Heryere 5 dk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz konuların Sayın Cumhurbaşkanımızın itibarını düşürmek için açıldığını düşünüyorum.

Hani sanki hayat pahalıymışta insanlar geçinmekte zorlanıyormuş gibi bir hava verilmek isteniyor.

Bir otomobilin ortalama yıllık gideri taş çatlasın 2000 $'dır. Abartmaya gerek yok arkadaşlar.

(Mesaj Ağır ironi içerir)

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt

Bence de kısas olarak Zimbabve'yi baz alırsak çok şükür bir araca sahip olmak bile büyük bir zenginliğe delalet demektir.

• sat yenisini al, birinciymişiz satın almada dünyada.  

Gazetesque (@Ali_Abi_2028) on Xtwitter
    Bu verinin kaynağı ne?
    https://twitter.com/Ali_Abi_2028/status/1740048133382656504
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

şimdi arabanın ek masrafları 50 bin tl diyelim kasko trafik bakım lastik vs...

sen haftasonları gunde 11 km giderek btün yıl 50 km gidersen bu ek maliyetler km başına 1000 tl olur.

50 bin km kullanırsan aracı her gun km başına 1 tl olur. yanı ek maliyetleri külfetleri aracı kullanmıyorsanız batması normal. bana batmıyor. km de 2 tl yakıyor 1 de külfet 3 tl ye gidiyorum.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    yılda 50k km kullanıp ne kadar kaza yapıyorsun yılda?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yılda bir kaza yapıyorum. ama hep 100% karşı taraf hatalı oluyor. biri kırmızıda geçti biri park halinde geri geri vurdu vs. ama 20 yılda toplam 3 kazam var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.