Şimdi Ara

Otomobil Alacağım Hangisi? Mercedes A180/Kia Ceed/Mazda 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1Mn bütçe var. Otomatik dizel araç bakıyorum.

Normalde KiaCeed 1.6 CRDI Concept Plus 2017 lere bakıyordum. Çok da hoşuma gidiyorlar. Sonra Mazda 3 ve Mercedes A180 lerden önerenlerden oldu. Benim Volvo S40 gibi bir hevesim de var ama modelleri km yüksek geldi biraz.

Yol tutuşu, arıza verme olasılığı, yakıt ekonomisi, parça temini vb. gibi tüm kriterler değerlendirildiğinde hangisi önerirsiniz?

KiaCeed 1.6 CRDI Concept Plus 2017

Mercedes A180 DCI 2014

Mazda 3 1.5 / 1.6 2016

Bu araçlarda hangisi?

şimdiden teşekkür ederim.

• Bütçe?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Hocam mesajda yamıştım 1 milyon. Biraz yukarı biraz aşağı ufak meblağlar oynar.

• KiaCeed 1.6 CRDI Concept Plus 2017

Mercedes A180 DCI 2014

Mazda 3 1.5 / 1.6 2016

Bu araçlarda hangisi?

km noktasında düşük olmak ve bakımlı olmak kaydıyla kesinlikle Mercedes A180 derim.

• mazda gerçekten kaliteli diğerlerine taş çıkarır yalnız içi biraz dar parça temininde sorun olacağını zannetmiyorum illaki bulunur
    İkinci el vs düşünüldüğünde a180 daha mantıklı oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstanbul dışında ikamet ediyorsanız parça temini konusunda, Mercedes hariç diğerlerinde sorunlar yaşanabilir. Özellikle Mazda 3 tam bir macera olur.

Temiz olmak kaydı ile size tavsiyem;

Mercedes A180d

BMW 1.16d

Audi A3 1.6 TDI

Golf 1.6 TDI

Astra 1.6 CDTI gibi parçaları ve ustası her yerde bulunabilen araçlar olacaktır.

• A180 lerin modellerinin daha düşük olmasına rağmen yine de tercih edilebilir olması gibi bir izlenim oluştu. Yanlış anlamıyorum değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai i20 mi Honda jazz mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • r.keles R kullanıcısına yanıt

Mazdada ve volvoda parça sorununuz olur, bulunabilirlikte sorun yok ama pahalı olur

Benzinli A180 ustaniz varsa ve temiz araç denk getirirseniz alınabilir. Fakat özellikle iç mekan olarak çok kalitesiz bir araç. Ve dizel yazmışsınız dizeli reno üretimi,üzebilir

Bu bütçe temiz giulietta alıyor zannederim, öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Mayıs 2025; 11:19:49 >
  • Yürütme ve keyif açısından böyle bir araç daha mantıklı olur o bütçede

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-ogretmenden-temiz-1240824083/detay

• 1 sene ceed kullandım dizel otomatik consept 2014 tam otomatik şanzulanlı, 1 senede 2015 power HB mazda kullandım kırmızı şeytan. 2 sinden de memnundum, ceed baya büyük bir araç arkadası oturumu çok rahat iyi yol tutan sessiz konforlu şık bir araç. 2017 ler çift kavrama oldugundan nasıldır arıza durumu bilemem. Mazda da çok konforlu ama daha gürültülü bir araç yol tutuşu inanılmaz iyidir. tipi çok güzel içi çok kaliteli ancak motor atmosferik bağırtmadan gitmeyen bir araç. Erzincana da gittim istanbuldan uzun yolda sürekli bağıran bir araç, ses yalıyımı da ceede göre zayıf. Yakıtı da benzin 9 un altına düşemezsin.

Şİmdi tercih edecek olsam kalbim mazda mantıgım ceed der

• Kia'da DCT şanzıman var ise bu 3 lü arasından A180 alırdım.

• bu 3lü arasından kia ceed, geniş, ferah, konforlu ve mantıklı. dct, dsg kadar olmasa da hassastır biraz. onun dışında olumsuz bir yanı yok.

• Seçenekler arasından cıkmazsak kia derim herhalde

• Değerli yorumlarınız için teşekür ederim.

Sanırım Kia daha kafama ve kalbime yattı gibi.

şu DSG ile DCT şanzıman olayı çok fark ettiriyor mu? Yeni modellere DCT konulmuşsa daha iyidir diye düşüüyorum ama?

• r.keles R kullanıcısına yanıt

daha seri, daha pürüzsüz bir şanzıman. sıcak havalarda uzun süre şehir içi kullanımlarda ısınma olabiliyor. bana göre piyasadaki en iyi çift kavramalı şanzıman. çok tereddüt oluşmasın.

• ofs911_1 O kullanıcısına yanıt

Mazda'nın 2.0'i 7.5 litre yakıyordu, 2016'sını kullanmıştım, müthiş bir motordu tüketim-ataklık dengesi olarak. 1.5'i 9 mu yakıyor?

Kia ceed görünüm olarak çok hoşuma gidiyor ama kullanmadım, araç nasıl bilemiyorum.

Mazda 3 eğer benim kullandığım araç gibi ise şöyle söyleyim, A180 Mazda 3'ün yanında yayları kesilmiş Clio tadında sürüş olarak. Mazda 3 sürüş kalitesi olarak ezer geçer. Sportif değil ama o sınıfta kullanıp en beğendiğim araçlardan biridir, bir ara Tr'den çekilmiş olmasına rağman çok aklıma takıldığı için ilanlarına açıp bakıyordum ama hem Tr'de 1.5 motorlu olduğu için, hem de ikinci eli anlamsız pahalı olduğundan vazgeçtim.

Alınır mı, parçası var mı yok mu bilmem ama çok iyi hissettiren bir araç bir şekilde. Garip, dandik tarafları da vardı, ilginç bir otomobil, kendi karakteri var, bu günümüzde bulunmayan bir nimettir.

Ben gerçekçi bir tavsiye vereyim, Focus mk3.5 1.5 tdci.. Temizini bulur, kaç paraysa kaç alır geçerim, arkama bakmam.

• bu üçü arasından kia ceed. arızası az, motor güçlü, süspansiyon problem değil ve yetkili servisleri iş bilir ve makul.

ama konforsuzluk problem değilse a180 de alınır bu kriterlere göre, hem mercedes kalitesi hem de üstünde zaten 1.5 dci var. bunların çift kavramaları diğer markalardan daha sorunsuz çünkü soğutma sistemleri mevcut.

soru 1 milyona dizel otomatik ne alınır olsaydı peugeot 308 derdim tam otomatik şanzımanı olması sebebiyle, ve de daha düşük km'li seçenekler var 308'de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.