Bildirim
Otomatik Sıfır Araç Tavsiyeleriniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Peugeot 208 1.2 active etg olabilir .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2012 COROLLA 1.4 D-4D ELEGANT KAR BEYAZI / PEUGEOT 208 1.4 HDİ ACTİVE ALP BEYAZI -
İ20 elite panorama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ HYUNDAİ İ20 SENSE AT -
208 alabilirsin eğer 2.el dusunursen dizel oto elite i30 da olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Aslolan Hayattır Yaşamak Gibi
Beşiktaş Hayatın Kendisi İdi
Alayına İsyan Diyenlerin Sesi
Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
-
208 1.2 allure alınabilir şehir içi çok keyifle kullanılabilir. yada ikinci tercih olarak fabia 1.2 style dsg seçenekler arasına girebilir. _____________________________ -
Ben olsam 82hp araç almazdım.1.2tsi leon dsg 2.el sıfıra yakın temizlikte bulabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fensinn -- 3 Nisan 2016; 22:10:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1.5 dci stepway oyak kampanyalı fiyat listesinde gözüküyor isteyen burdan bakabilir.
http://forum.donanimhaber.com/m_113897750/tm.htm
nisanda normal bayide satışda olması bekleniyor
Sandero Stepway 1.5 dCi 90 bg Euro 6 Easy-R (dizel) 52.300 tl
0.9 Stepway Turbo 90 bg Euro6 Easy-R (benzinli) 47.500 TL_____________________________ -
Sedan ister iseniz egea olabilir.fiyatına göre sunduğu özellikler gayet güzel.
Eğer hb isterseniz mayıs ayında hb versiyonu satışa sunulacak.bekleyin derim.
Yorumlarınız için teşekkürler egea otomatik 1.6 veya polo 1.4 düşünüyorum şimdilik _____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: jackal300
Yorumlarınız için teşekkürler egea otomatik 1.6 veya polo 1.4 düşünüyorum şimdilik
1.4 derken dizel mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Redder than in advance
With Donanımhaber since 2005 -
Polo 1.4 TDI BMT 90 PS DSG Dizel _____________________________ -
polonun fiyatına leon otomatik var _____________________________ -
İ30 Dizel Otomatik
Yol tutusu
Frenler👍👍
LEON 1.4 TSI 150 HP DSG > FR 76.500 TL Polonun fiyatına değil hemde benzin dizel değil en ucuz otomatiği bu _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler