Şimdi Ara

Otomatik motorsiklet ehliyeti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 ocak 2016 da yeni ehliyet sınavları olacak benim e sınıfı ehliyetim var bu gün dedim gideyim otomatik motorsiklet ehliyeti için bilgi alayım (hayatımda hiç vitesli motor sürmedim) sürücü kursu yetkililerine ben otomatik motor sürücem vitesli motor sevmiyorum. Adamlar bana yeni yılda otomatik motorsiklet ehliyeti mi? dediler anladım ki bunların birşey bildiği yok. Bana diyorlarki yeni yılda otomatik motorsiklet ehliyeti Alsan bile yine vitesli motor ile gireceksin sınavlara. Bende kardeşim ben vitesli motorsiklet sürmek istemiyorum benim otomatik motorum var ve hep o motoru kullanıcam. Zirt dediler pırt dediler adamların birşey bildiği yok bu sefer başka sürücü kursunu aradım onlar birşey bilmiyor. Şimdi benim motorum 250 cc scooter ben yeni dönemde nasıl ,hangi ehliyeti alıcam bilmiyorum kafam allak bullak. Abilerim , ablalarım,kardeşlerim bir bilen varsa bir yol göstersin son 4 gün içinde yazilmam lâzım. Veya beklemem lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • artık sınavlar manuel vitesli motorlarla yapılıyor.sen otomatikte sürsen sınava mecbur o şekilde giriyosun.bende yazıldım kursa sınavı bekliyorum
  • İyi güzel hoş ta otomatik otomobil süren kişi otomatik araç ile sınava girecek. Bize neden otomatik motorsiklet kullandirmiyorlar onu anlamadım. Yinemi çifte standart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eduket -- 7 Aralık 2015; 21:57:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik motosiklet diye bir sınıflandırma yok. Siz otomobil ile karıştırmışsınız onda ayrıca B1 sınıfı ehliyet geliyor. B1 ehliyeti ile vitesli otomobil kullanamayacaklar ama.
    Scooter sürseniz de vitesli ile sınava gireceksiniz. A1 ile 125 cc ye kadar scooter veya vitesli her türlü kullanabileceksiniz.
    "motorsiklet" değil doğrusu "motosiklet" olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 7 Aralık 2015; 23:43:40 >
  • Teşekkür ederim ben yarın yazılayım ozaman. motosiklet yazarım bundan sonra telefonun azizliği diyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50Cc ye kadar b oluyor. 125cc ye kadar a1 250cc ye kadar a2 daha ustu için a ehliyeti. Otomatik diye ayrim yok. Sınavda vitesli ile girersiniz. 2 saat kursa katiin öğrenirsiniz vites gecislerini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.