Şimdi Ara

Otomatik Mondeo TDCI nasıldır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
70.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: w.antilles

    çok çok dikkat etseniz düşeceği çok sıkışık olmayacak trafikte 7,5-8 litre ama normal kullanayım,gözüm yol bilgisayarında olmasın derseniz 9 litre yakıyor.yaktığı kadar da gitmiyor. Mondeonun 2.elinin ölü olma sebeplerinden biri bu. yoksa kötü araç değil. kronik sorunu pek yok. Sadece makyajsızlarda içerdeki düğmelerin kaplamaları hep kabarıyor. Yani malzeme kalitesi bir passata göre düşük ama yol tutuş passattan iyi. Birde alırsanız satarken adamı öldürüyor. ikinci eli çok kötü durumda .Aslında neden bu kadar kötü bende anlamıyorum.

    2012 de motor 163 hp oldu şanzıman powershift oldu çoğunda. Önceki modellerde şanzıman aisin marka ve çok sağlam. Powershiftleri 3 ford yetkili servisi baş ustasına sormuştum. Abi az yakar,daha performanslı olur ama kavrama sıkıntısı var. Kavramada 6-7 binden aşağı değil. Önermem demişlerdi.

    Yaktığı kadar gitmiyo derken Aracin torkuda iyi Gücüde. Ağirligida normal Gitmemesinde bi sakinca yok. 2. Eli iyi diye biliyorum. Seneler once babamda 2006 model mondeo vardi roket gibide gidiyodu.

    Bide bu araclarin 40.000 Tl ye kadar temizini bulmakda zor. Ilandaki her araba 200.000 ni devirmis araclar. Acaba yağ yakma üfleme vs gibi seyler yapar mi motorlari.. Bakimlisini bulmak zor Bulsakda fiyat cok artiyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 13 Mart 2016; 16:46:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Peki dizel-benzinli, duz-otomatik farki kac litredir? Yani kisaca soyle sorayim. En optimum degerler hangi aracta vardir. Fazla soyleyeyim lpgde 10 litre yakan arabadan sonra ne kadar sikinti yasar bir kullanici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 30 Aralıkta 2006 model 2.0 tdcl mondeo otomatik vites arabamı aldım. aldığımda 178000km deydi, 5 ayda 10000 km ben yaptım tamamen keyif için,
    arabadan çok memnunum. hiç araştırmadan aldığım arabamın bu kadar güzel çıkmasına bayıldım. düşüncesi olan herkese tavsiye ederim.
    saygılar
  • bacardi_mojito kullanıcısına yanıt
    2.0 tdci mondeonun cekisi nasil hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam ilk arabam olduğu için karşılaştırma yapamama ama bana göre ve arabamı süren kişilerin ve bakan ustaların dediğine göre çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bacardi_mojito kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aisin şanzıman iyidir.6ileri biraz çok yakar ama istanbul da trafikte en ideal şanzıman bu powershift küçük iller için makul olabilir.
  • Dizel otomatiği tabiri caizse köpek gibi gidiyor lt bazını hatırlamıyorumda 50kurusu vardı yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 KİA cerato arabamı sattım şuan dizel otomatik mondeoyu inceliyorum. Ancak şöyle bir durum var 2008-2011 kasalarda 130 hp olanlar ile 140 olanlar arasında yakıt tüketimi açısından büyük fark var. bunun sebebi ne olabilir. bu kasa daki mondeoların 140 hp olduğunu nerden anlayabiliriz. Ruhsattan mı, yetkili servisten mi. bu konuda yol gösterebilir misiniz.

    Bu arada aracı 2004-2008 1.9 TDİ Superb ile kyasladığımda: Super B yakıt tüketimi 7.6 olarak görünüyor ama kasası eski ve ön gösterge panelleri eski duruyor. Mondeo nun 2008 kasaları daha dinamik görünüyor. Şanzuman konusunda ikisi de sorunsuz diye biliyorum. İkinci elde mondeo önde ve yedek parçaları superb ye göre uygun diye biliyorum. B

    Bu bilgilere eklemek istediğiniz bir şeyler var mıdır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.