Şimdi Ara

Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası (Yapıkredi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomatik ödeme talimatı ver, hem fatura takibinden kurtul hem de her fatura için 10 TL puan kazan!

Kredi kartınızdan veya vadesiz TL hesabınızdan vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatınız 10 TL puan kazandırıyor.

Kampanya Koşulları
    Müşterilerimiz, 1 Nisan– 30 Nisan 2014 tarihleri arasında kredi kartından veya vadesiz TL hesabında verdikleri, her yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, maksimum 50 TL değerinde puan kazanabileceklerdir.
    Kampanya kapsamında bireysel kredi kartından ve vadesiz TL hesabından verilen talimatlar değerlendirilecektir.
    Kampanyaya bireysel kredi kartından veya vadesiz TL hesabından verilecek HGS talimatları da dahildir.
    Kampanya boyunca verilen her talimat için 1 Nisan – 30 Mayıs 2014 tarihleri arası en az 1 kez ödeme yapılmış ve 31 Ağustos 2014 tarihine kadar geçerli olması gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Haziran 2014 tarihinde bireysel kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır.
    Ödüllendirme yapılabilmesi için müşterinin en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.
    Kampanya süresi içerisinde, hesaptan verilen fatura veya HGS talimatı iptal edilip kredi kartına bağlanan veya kredi kartına verilen fatura talimatı veya HGS iptal edilip hesaptan bağlanan faturalar kampanyaya dahil değildir.
    Müşterilerimizin, kampanya döneminde aynı abone numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül kazanılacaktır.
    Kampanya dönemi öncesinde verilmiş olan fatura ödeme veya HGS talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde iptal edilip, tekrar aynı fatura veya HGS için talimat verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.
    Cep telefon faturası için verilen otomatik ödeme talimatlarında numara taşınabilirliği uygulaması dahilinde operatör değiştirilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, müşteriye ödül verilmeyecektir.
    Kampanyada Hızlıcep talimatı harici verilen tüm talimatlar ödüllendirilecektir.
    Kredi kartı hesabınızdan ödenen anlaşmalı kurumlara ait faturalarda her bir 0 – 50 TL arası fatura ödemesi için 0,75 TL; 50,01 - 100 TL arası fatura ödemesi için 1,50 TL; 100,01 TL ve üzeri fatura ödemesi için ise fatura tutarının %2,00'si kadar işlem ücreti alınacaktır.
    World Business karttan verilen talimatlar kampanyaya dahil değildir.
    Bu kampanya kişiye özel diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
    Bir müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilir.
    Bu şartları sağlamayan talimatlar için verilen puanlar 1 Eylül 2014 tarihinde müşteriden geri alınacaktır
    Kampanyaya katılım için; FATURA yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 3160’a SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL’dir.

Vadesiz hesapta dahil olduğu için masraf alınmadan bedavadan puan kazanılabilir bence.güzel fırsat

• Paylaşma arzun için sağol arkadaşım ama ay başında başlamış olan bir kampanya bu ve birkaç kez paylaşıldı.

10 lıra puan verıyormus

@cydonia:vadesiz hesaptan talimat verince para kesilmiyor diye biliyorum. o yüzden hiç para eksilmeden 10 tl puan kazanılmış oluyor.kredi kartından talimat verenler için dediğiniz gibi hiç bir avantajı yok maalesef

Orijinalden alıntı: realbrutal

@Marjinal01: hergün sıcak fırsatlara girmeme rağmen hiç denk gelmemiştim. yapıkredinin mail atmasıyla haberim oldu.benim gibi olanlar varsa diye paylaşayım dedim. Tekrar bir konuysa silinebilir.

@cydonia:vadesiz hesaptan talimat verince para kesilmiyor diye biliyorum. o yüzden hiç para eksilmeden 10 tl puan kazanılmış oluyor.kredi kartından talimat verenler için dediğiniz gibi hiç bir avantajı yok maalesef

vadesiz hesaptan da hesap işletim ücreti kesiyordur, kaçış yok yane
    Daha Fazla Göster
  • Kampanyaya katılacak olanlar benim yaptığımı yapmasın diye bir bilgi vereyim.
    AVEA Fatura ödemesi için otomatik ödeme talimatı girdim. Ancak SMS göndermeyi unuttum haliyle kampanyaya katılmadan otomatik ödeme talimatı vermiş oldum. Sonra talimatı iptal ettim kampanyadan yararlanamam diye.

MT'yi aradım. Bana telefonda SMS'i talimattan önce veya sonra göndermeniz birşeyi değiştirmez keşke talimatınızı iptal etmeseydiniz dedi. :) Ben de keşke bunu kampanya detaylarına yazsaydınız dedim :)
    Kısacası benim için geç oldu ama sizin için geç olmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALoT_BiTTeR_ -- 17 Nisan 2014; 12:07:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.