Şimdi Ara

Otomatik araç seçiminde yardım.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eşimde yeni kıa rıo 1.4 cvt at fancy var 2013 hemen hepsine baktık test ettik donanım kalite olarak çok üstün bakmanızı tavsiye derim ortalama 5.5 bi yakıt tüketimi var ki geçen hafta da lpg taktırdık kral oldu 20 kuruş bile yakmıyor şimdi.. araç gerçekten sınırları zorlamış çoğu c sınıfından üstün olmuş desem abartmam inceleyin sizde aynı fikirde olacaksınız.. ayrıca güvenlik olarak euro encap test birincisi olmuş kapı içlerinde çelik barlarla güçlendirilmiş bi araç 4 yada 5 tanede ödülü var sitesinden de inceleyebilirsiniz...

    ne alırsanız alın ancak dsg şanzumandan uzak durun derim canınız fena yanabilir ekonomik olarak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öcüü.. -- 14 Ekim 2013; 1:48:20 >
  • burda daha ayrıntılı bakarsın çoğu aracın güncel kasalarının test sonuçları özellikleeşim ve çocuğum söz konusu ise ilk kural güvenlik..
    araçta abs esp bas 6 hava yastığı acil fren destek sistemi standart olarak var.. gerçi araca baksanız inceleseniz kararınız belli olur hemen..
     Otomatik araç seçiminde yardım..
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Kia Rio'da aslında seçeneklerimiz arasındaydı fakat yaşadığımız şehirdeki Kia bayi biraz araba konusundan bihaber olduğundan seçeneklerden eledik. Yoksa öneriniz gayet mantıklı, teşekkürler.
  • kulilka azadi K kullanıcısına yanıt
    Siz tercihinizi yapmışsınız galiba.Güle güle kullanın fiestanızı.iyi bi tercih doğrusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Rio Bagaj 389Lt yazıyor sedan için. Çok küçükmüş. Tüpü nereye koydunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 14 Ekim 2013; 15:20:07 >
  • bizimki sedan değil hb tankıda istetme yerine koyduk 42 litrelik istedme içinde 20 tl ye 2 adet lastik parlak giderici ve şişirici aldık birini kullandık gayette başarılı bi malzeme işimizi gördü.. o sebeple bagaj yeterli sonuçta ticari kullanmıyoruz önemli olan yakıtı 6 litreyi şehir içinde zor görüyor ortalamada uzun yolda 4-5 arası ki lpg ile benim dizelden az yakıyor vallahi.. ki incelerseniz bsınıfının en geniş iç hacim ve bagajına sahip bizde çok araştırdık gittik inceledik araç nerdeyse c sınıfı kadar polo corsa yanında çok ufak kalıyor..
  • kulilka azadi K kullanıcısına yanıt
    Opel Corsa 1.4 Easytronic 2 ay önce dayım aldı biraz fazla şikayet ediyor.Aracı bende kullandım sürüşü pek keyifli değil bir de benim için en kötüsü koltukları öyle bir ayarlamışlar ki araç rampada duruyormuş gibi oturuyorsunuz aracın ön kısmına hakim olmak çok güç.Polonun ww le alakası olmadığını düşünüyorum.Clio 4'ü araştırın bence kesinlikle polodan daha kaliteli test sürüşüne katılın beğeniceğinizi düşünüyorum.
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Benzinli ne kadar yakıyor fazla durk kalk olduğunda, şehiriçi? Toledeonun bagajı bundan büyük. İçide büyük olabilir hiç bakmadım. Bana otomatik vitesi sorunsuz nisbeten az yakan ve bagajı büyük bir araç lazım. Bunun bagajı 450lt filan olaydı iydi.
  • Tam otomatik şanzumanlar epeyce hizmet ediyor....Arıza vermiyor...Ancak sonraki nesil farklı isimlerle piyasaya sürülen yarım otomatik şanzumanlar GERÇEK BAŞ BELASI , MASRAF KAPISI ÇIKTILAR...Yaklaşık 100.000 km sonra okkalı bir para tuzağı haline geliyorlar...O kadar gitmeden bozulanlar mevcut...Sağlam çalışanlarda mevcut...Marka yazıp başıma bela almak istemiyorum...Şu an yeni araba alanlar için tavsiyem...TAM OTOMATİK ŞANZUMAN....Bulamadık derlerse CVT şanzuman makul ve mantıklı tercih gibi görünüyor...Kolay gelsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 14 Ekim 2013; 17:58:54 >
  • Seat ibiza 1.2 tsi dsg ya clio 1.2 120 bg touch edc dusunebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janjan

    quote:

    Orijinalden alıntı: kulilka azadi

    Merhaba, Polo 1.4 Comfortline manuel aracımızı sattıktan sonra 40-45 bin arası sıfır bir araç almak için bütçe ayırdık..

    Şartlarımız kesinlikle otomatik olması ama velakin kararsız kaldık..

    Listemizde,

    Polo 1.4 Comfortline DSG,

    Ford Fiesta 1.6 Powershift

    Opel Corsa 1.4 Easytronic

    ... gibi gibi...

    fiyatlar hemen hemen birbirine yakın..

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

    2011 vw polo 1.4 comfortline 85hp benzinli - DSG sahibiyiz , arac 3 senelik ve 30.000km ' de. Annemle ortak kullaniyoruz , sorulariniz varsa yardimci olabilirim ama su hususlarin uzerinden gecmek istiyorum oncelikle:

    Aracta ESP ve Yokus Kalkis Destegi opsiyonel , dik yokuslarda epey kaciriyor el freniyle kalkinca sorun olmuyor.
    Yalnizca 2 havayastigi var (comfortline)
    DSG'ler arizali deniyor , bizim aracin sanzumaninin kavramasi degisti (zaten degismeyen yok gibi) , cebimizden masraf cikmadi
    Normal garanti 2 sene , ek garanti ile beraber 4 oluyor.
    Makyajli kasasi birkac ay icinde tanitilip gelebilir bu arada ve muhtemelen cok daha az yakan TSI motorlar ve revize edilmis DSG ile gelcek. Beklemeye deger olabilir.
    Yakit tuketimi de fabrika verisi sehiri ici 7,7 , ortalama 5,8. Ankara'da gercekten kasmadan bu degerler cok rahat tutturuluyor , LPG taktirmadik o yuzden.


    Bu arada Jazz'lar uretimden kaldirildi diye biliyorum , yoksa o da basarili bir oneriydi, Alternatif olarak ta;

    Chevrolet Aveo
    Ford Fiesta
    Toyota Yaris

    tavsiye ederim.

    jazz makyaj yiyecek kalkmadı 2013 bize gelmedi diye biliyorum polonun makyajlanacağı kesin mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kulilka azadi

    Aslında Poloyu sorun olduğundan yada beğenmediğimizden değil yanlış anlaşılmasın. Sadece manuel araç olduğu için değiştirme kararı aldık. Suzuki Swift 1.2 motorlusuna 40bin küsür isteniyordu diye vazgeçtik aslen..

    polo kaç modeldi kaç km ne kadara sattınız bende dsg den çekindiğimden manuel polo golf bakıyorum
  • hocam benzinde hiç hesap yapmadık ancak aracın uzun yol ortalaması 100km de 4.3 ile 4.7 arası değişiyor kişi sayısı hız yük ve klima etkenleriyle..
    şehir içi sürekli dur kalk ta ki çoğu yer rampa o zaman 5.5 ile 6.5 arası değişiyor benzin litresi 4.80 den alsanız hesaplayın işte..
    ancak aracımız 2 yılda 40 bin oldu giresun izmir arası git gel eşim sürekli okula gidiyor 40 km bi kez olsun sorun şikayet yaşamadık en önemliside bakımları 200tl civarı tuttu yetkili serviste.. bagajıda ideal bence çok rahat yetiyor bize.. ki rıo hb olduğu için çok gerekirse arka koltuklar yatınca dev gibi bi alan oluşuyor..
  • Bunların arasından Polo 1.4 veyahut Fiesta, bunun dışında dolu bir Cruze.
  • kulilka azadi K kullanıcısına yanıt
    hocam 1300cc altı neden bakmıyorsunuz? 300tl senede vergi farkerdiyor.
  • Baktığınız 3 modelde 2014den sonra bence kasa değiştiricek .Ford fiestaya yönelin hem diğerlerinden daha iyi hemde yeni makyaj aldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FirstClass

    B sınıfı araç alacağınıza bence dolu dolu bir Cruze ya da boş bir Megane alın bence. B sınıfı araca o kadar para bağlamaya hiç gerek yok.

    +1903
    En azından bi C sınıfı olsun emin olun farkı anlarsınız...
  • Seat İbiza 1.2 TSI DSG tavsiye ederim
  • darkcald kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Polo 1.4 Comfortline 2013 modeldi 890 kmdeydi, 33 bine verdik.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.