Şimdi Ara

Otokoçtan Aldığım Aracın Sürekli Bozulması ve İade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mayıs sonu otokoç 2. Elden 2018 ford fiesta ecoboost aracını satın aldım. Aldığım gün hararet yapıp yolda kaldım. Otokoç yol yardımı arayıp servise çektirdim.( 2. Elde 3 ay 5000 km garantisi var) aracın radyatör hortumu patlamış ve garantiden tamir oldu. Aracı teslim aldım ve 2 gün sonra radyatör patladı. Yine garantiden aracı yaptırıp radyatörü serviste değiştirdim. Aracı teslim aldım ve ertesi gün motorda vuruntu olduğunu,rölantideyken devirin düzensiz hareket ettiğini gördüm. Yine servise çektirip yapılmasını bekliyorum. Olayın özeti aracı aldığımdan beri 3 sefer yolda kaldım ve otokoçu arayıp,mail atıp para iadesini istedim. Fakat bana iade alamayacaklarını söylediler. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum araç tamir olacak ama ben aracı vermek istiyorum çünkü süreçten tiksindim. Bu konuda bana öneri veya tavsiye sunabilecek birisi var mıdır? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. 3 ay 5000 km neleri kapsıyor onu bilmeniz gerekiyor. Sadece tamirat ve onarım mı iade diye bir şey belirtilmiş mi ?

• motograter M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Mekanik tüm arızaları kapsıyor. Normalde 7 gün iade süresi var ama aracım hiç 7 gün bende kalmadı sürekli tamirdeydi. Arızaları ücret ödemeden garantiden yaptırdım ama sürekli arıza verince tiksiniyor işte insan

• Serviste kaldığı günler iade sürene eklenmedi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

Eklemediler maalesef

• Geçmiş olsun, araçtaki su sistemindeki arıza insanı gerçekten bezdirir. Gerçek sorunu tam tespit etmek gerçekten zor oluyor. Eğer defalarca yüksek basınçtan dolayı boru patlama gibi olay yaşıyorsanız silindir kapak contası yanık olabilir. Dikkatle kontrol edilmesi gerek

• Ford sıkıntı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her servis girişinde aynı sebeple mi girdiniz? Aynı sebepten 3 kez farklı sebeplerden 4 kez arizalanan araç ayıplı mal sayılır. Noterden ihtar yollayın bir avukatla. Bakalım ne diyecekler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fuji kullanıcısına yanıt

Sıfır ürün değil bu garantisi de yok firma kendi niyetiyle bi garanti vermiş.

• Buyuk ihtimal o aracta conta yanik ve suya kompresor veriyor o yuzden de sistemi patlatiyor süre dolmadan o aracin motoru garantiden yaptirmaya bak araci yatirma otobana cik biraz gazla genelde bitik arabalar hiz denemelerinde kendini koyveriyor

• sinoplu kullanıcısına yanıt

Aracın radyatör hortumu yapıldıktan sonra 380 km uzun yol yapmıştım. Yaklaşık 50 km sini 160 civarı hızla gittim ama bir sorun vermemişti. Ardından 2 gün sonra radyatör patlamıştı

• Geçmiş olsun. Nedir son durum, aracın sorunlarını çözebildiler mi?

• Bu ecoboost’ların 2019 öncesinde triger kayışı kızgın yağın içinde deniyordu. Sorunlu bir tasarım.

• Araba soğutma sistemi ile sıkıntı yaşıyor herif gelmiş kızgın yağ içinde kayış var diyor. O senin kendi kafanın içindeki sorun. 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • otokoç'ta güven vardı ne oldu ?

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    1.2 puretech motorlar da aynı psa da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7 gün 500 km iade garantisi diye dolaşıyorlar, demek ki yalanmış

• 038poyraz kullanıcısına yanıt

Mutlaka bilerek kusur bırakıyor otomobil üreticileri maalesef.

https://forum.donanimhaber.com/planli-eskitmeye-karsi-mucadele-yasasi--159054812

Türkiye’de planlı eskitmeye karşı mücadele yasası çıkmadığı müddetçe de bu dolandırıcılar dolandırmaya devam edecekler..

• Şu ülkede biride sattığı malın arkasında dursun be arkadaş. Sattığın mal kusurlu işte ikiletmeden alıcıyı memnun etmen gerek. Geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.