Şimdi Ara

Otobüste yaşadığım olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bindim otobüste,bi kaç durak sonra otobüse bi zihinsel engelli bindi annesiyle,20-25 yaşları arasında 1.90 boyunda 90-95 kiloluk bi engelli ağlamaya başladı saat istiyom diye,benimde kolumda saat vardı,korktum poşetlerin altına sakladım saatimi,otobüsten tam inerken,kolumdan tuttu saati ver diye,annesi çocuğunun kolunu bıraktırmaya çalışıyor,çocuk da koskoca adam,bırakmadı,kolum acımaya başlayınca bağırdım bıraksana ulan diye,otobüs durdu kapısı açık bekliyor,herkes bağırıyor bırak diye,ben de korkuyorum haliyle koskoca bi şey adam vursa bayıltır beni,o korkuyla karın boşluğuna bi yumruk vurdum artık,bıraktı kolumu indim otobüsten,otobüs ilerlerken engelli adam otobüsün arka camından baktı,ben de saatimi salladım göstererek,tepem attı tek yumrukla alamadım hırsımı

P.S. : Kesinlikle CSB değildir,keşke CSB olsaydı

Orijinalden alıntı: Arda*

Bindim otobüste,bi kaç durak sonra otobüse bi zihinsel engelli bindi annesiyle,20-25 yaşları arasında 1.90 boyunda 90-95 kiloluk bi engelli ağlamaya başladı saat istiyom diye,benimde kolumda saat vardı,korktum poşetlerin altına sakladım saatimi,otobüsten tam inerken,kolumdan tuttu saati ver diye,annesi çocuğunun kolunu bıraktırmaya çalışıyor,çocuk da koskoca adam,bırakmadı,kolum acımaya başlayınca bağırdım bıraksana ulan diye,otobüs durdu kapısı açık bekliyor,herkes bağırıyor bırak diye,ben de korkuyorum haliyle koskoca bi şey adam vursa bayıltır beni,o korkuyla karın boşluğuna bi yumruk vurdum artık,bıraktı kolumu indim otobüsten,otobüs ilerlerken engelli adam otobüsün arka camından baktı,ben de saatimi salladım göstererek,tepem attı tek yumrukla alamadım hırsımı

CSB adamı sinir etmeyin aynı hikayeyin birkaç cümle degistirilmiş 234678889776554355678900988765544322. hali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hey dostum sakin senin sorunun ne önce onu soyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otobüste gördüğüm kız
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Otobüste yaşadığım olay

yok yere güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good Feeling

quote:

Otobüste yaşadığım olay

yok yere güldüm

ben yarildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 31 Ağustos 2012; 20:11:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Good Feeling

quote:

Otobüste yaşadığım olay

yok yere güldüm

ben yarildim

• Okurken amasızca kahkaha attım.

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

Bindim otobüste,bi kaç durak sonra otobüse bi zihinsel engelli bindi annesiyle,20-25 yaşları arasında 1.90 boyunda 90-95 kiloluk bi engelli ağlamaya başladı saat istiyom diye,benimde kolumda saat vardı,korktum poşetlerin altına sakladım saatimi,otobüsten tam inerken,kolumdan tuttu saati ver diye,annesi çocuğunun kolunu bıraktırmaya çalışıyor,çocuk da koskoca adam,bırakmadı,kolum acımaya başlayınca bağırdım bıraksana ulan diye,otobüs durdu kapısı açık bekliyor,herkes bağırıyor bırak diye,ben de korkuyorum haliyle koskoca bi şey adam vursa bayıltır beni,o korkuyla karın boşluğuna bi yumruk vurdum artık,bıraktı kolumu indim otobüsten,otobüs ilerlerken engelli adam otobüsün arka camından baktı,ben de saatimi salladım göstererek,tepem attı tek yumrukla alamadım hırsımı

CSB adamı sinir etmeyin aynı hikayeyin birkaç cümle degistirilmiş 234678889776554355678900988765544322. hali

CSB olsa baştan söylerdim

• Konu true storydir bu arada şahidim
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.