Bildirim
otobüste yaptığım inanılmaz espiri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ -
Domainim olarak anladığına emin misin
O domalayım diye anladıysa tabi. İyi gene paçayı kurtarmışın _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum
Domainim olarak anladığına emin misin
buna güldüm işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
gülün gülün coh komık. _____________________________ 
-
beyler geçen bizim şehirler arası otobüste bi adam ne iş yapıyosun dedi hostum dedim adamda bende domalıyim mi dedi butun otobus tren
domainin ne olduğu bilmeyen cahiller bu espiri anlamazlar malesef beyle sizler gibi
HOST: Hosting veya barındırma, bir web sitesinde yayınlanmak istenen sayfaların, resimlerin veya dokümanların internet kullanıcıları tarafından erişebileceği bir bilgisayarda tutulmasıdır.
Domain (alan adı) sizin, yada sahip olduğunuz şirketin İnternetteki kimliğidir._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk
domainin ne olduğu bilmeyen cahiller bu espiri anlamazlar malesef beyle sizler gibi
HOST: Hosting veya barındırma, bir web sitesinde yayınlanmak istenen sayfaların, resimlerin veya dokümanların internet kullanıcıları tarafından erişebileceği bir bilgisayarda tutulmasıdır.
Domain (alan adı) sizin, yada sahip olduğunuz şirketin İnternetteki kimliğidir.

_____________________________ -
quote:
dün şehirler arası otobüsle istanbula dönüyordum
muavine kardeş senin yaptığın işin adı ne diye sordum
hostum diye cevap verdi
bende ona
bende domainim dedim
elaman mal mal baktı
Sesli güldüm nedenini bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
_____________________________ "Yaşam ölümün, ırmaklar denizin ve bilinen bilinmezin içinde kaybolacaktır. Bilgi, bilinmezin girişidir. Anlamsızlık, olabilir her anlamın sonucudur." -
quote:
domain herkesin bilmesi gereken birşey değil. bilmeyende cahil değil. ayrıca yaptığın espiri iyide değil.
(bu arada 30 tane domainim ve 1 tane web sitem var. domainin ne olduğunu bilmediğimi sanıp bunu yazdığımı düşünme diye yazdım.)_____________________________ -
quote:
Host'un diğer bir anlamı da uçaklarda hostes'in erkeğine verilen bir isimdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: hmtbrk
beyler geçen bizim şehirler arası otobüste bi adam ne iş yapıyosun dedi hostum dedim adamda bende domalıyim mi dedi butun otobus tren

_____________________________ ...K.O.R.K.U.T.U.C.U...
-
quote:
/>_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler