Şimdi Ara

Otobüste taciz eden kişinin linç edilmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • burda herkes kadını suçlu görmüş ama o kadar boş yer var neden kadının yanında bu kişi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hazarcep

    Klasik orta doğu olduk anasını
    Herkes 250 gram a yalanmak için atlıyor
    aynen
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Senaryo haber. Taciz / tecavüz / sapık haberlerinin %99+ senaryo, bu da onlardan birisi. Kadına dikkat edin aynı repliği defalarca tekrarlıyor: Sen napıosun ya. Eheh.
  • Herkese çomar diyip duranlar en büyük ortadoğu çomarı sizsiniz. Ben de aynı düşünceyle izledim kadına birkaç kez naptı diye soruyorlar, adam kendini savunmuyor bir şey yapmadım diyip inmeye çalışıyor konuşurken sesteki tedirginliğe bakın. O kadar susarsan haklı da olsan haksız duruma düşersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Görmeden saldırmak yanlış. Belki adam suçsuzdur.

    - Otobüste boş yer varken gidip bir kadının yanına oturmam hele ki genç birinin yanına. Çünkü direk milletin gözünde art niyetli olarak gözüküyorsunuz.

    -Adamı da % 100 suçsuz demiyorum. .
  • Bu kadinlara ahlak dersi verilmeli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okanclskn kullanıcısına yanıt
    Haber senaryo, gerçek olay değil. Nitekim o yüzden görüntü kalitesini berbat yapmışlar ki oyuncuların yüzleri ve rol yaptıkları anlaşılmasın diye.

    Bende 1942'de çekilmiş bir siyah beyaz film DVD'si var, şu videodan 1000x daha net ve kaliteli. 2019'da böyle berbat cekim yapan kamera, Etiyopya Somali gibi en fakir yerde bile geridönüşüm çöplerine karışmıştır ancak bizlere bu çöp videolar haber olarak sunuluyor!
  • Videonun sesini kapatıp Pakistan'da otobüs yolcusuna dayak diye başlık atıp paylaşın. Hiç anlaşılmadan izlenir.
  • Pakistan'da en fakir otobüs minibüs şöförü dahi bu kadar berbat çamur gibi çekim yapan adi ucuz kamera kullanmaz. Çöpe atar. Bu arada Pakistan'daki insanlar bizden daha rahat, daha modern. Rahatlık ve modernliği para ile karıştırmayın yanlız. Sosyal ve kafa yapısı olarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DOMIX

    Vay ne barbarlık götür karakola vs. diyen arkadaşlar,

    şorttan tüy kapıp otobüste tekme tokat kadın döven hayvanımsı organizmanın rutinde 2 saatte salındığı bir ülkede sade vatandaşın böyle davranmasına kızmayacaksınız.
    Tamam. O zaman o adama saldıranlarında darp suçu işlediği ortada. O eleman savcılıkta hepsinden şikayetçi olsa ki hakkı var gör bakalım kaçar sene yiyorlar.
    Adam birşey yapmış olsa bile ceza kesmek otobüstekilere düşmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

    burda herkes kadını suçlu görmüş ama o kadar boş yer var neden kadının yanında bu kişi?
    Belki bir boş yer orasıydı sonra millet indi. Tacize karşı duyarlı olunması güzel bir şey ama madem karakolun dibindesin kamera görüntülerinde var indir adamı götür karakola. Otobüslerde tacizci damgası yemekten korkar olduk yahu. Camın dibine sıkışıyoruz artık. Linç kültürü de çok tehlikeli bir hal almaya başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye senaryo olsun ki? İett kameralarının büyük yüzdesi bu şekilde çekim yapıyor. Zaten videodaki araçta yeni değil. Ayrıca bunun senaryo olmasının kime ne faydası olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adi herifler belki kadın suçlu daha olayı dinlemeden saldırmışlar kekomanlar , cahil kafa hepsi
  • okanclskn kullanıcısına yanıt
    Medya bir merkezi yerden yönetiliyor ve her haber o merkezin belirlediği programa göre yapılıyor ve haberlerin önemli kısmı senaryo / kurgu. Bunun kime ne faydası olabilir? Medya ve haberler marifetiyle toplumu istedikleri yöne yönlendirerek, belirledikleri hedefleri gerçekleştirmek, faydalardan biri. Bu sekilde haberler ile toplumu en temel noktasından kadın - erkek noktasından ayrıştırmak kadını erkege, erkegi kadına düşman etmek gibi bir amaç var. Fakat bu videoda aynı zamanda erkeği erkege düşman etmek ve mahkeme, yargı olmadan yargısız infazı normal olagan birşeymiş gibi göstermek gibi bir etkisi de var. fakat asıl nihai hedef Türkiye'ye idam cezası getirmek. Yarın öbürgün bir bakmışsın idam cezasının yasallaşması gündeme gelmiş. Ve bu da iftira ile istenen kişinin yasal olarak öldürülmesi olanağı demek. Bu da karanlık çağlardaki köleleştirilmiş toplum yapısına geri dönmek demek. Bir tarafta idam cezası ile her an kellesini kaybetme korkusu içinde yaşayan fakir köleler, diger tarafta güç ve refah içinde yaşayan dokunulmazlığı olan efendilerin olduğu bir toplum... Böyle senaryo haberlerin hedeflerinin iyi birşey olduğunu düşünmek saflık olur.

    ve görüntü kalitesinin çamur gibi bulanık olması...
    Youtube ta otobüste gece yapılmış az sayıdaki cekimlerden en kalitesiz olan 2'si. İlki 2013 ikincisi 2017'den:

    Otobüste taciz eden kişinin linç edilmesi

    Otobüste taciz eden kişinin linç edilmesi


    bu da konumuzdaki video. videoda bariz bir netlik sorunu var ve sorun 2 farklı açıdan cekim yapan kameradada var yani kameralardan biri sorunlu diyemeyiz, her ikisi de aynı sekilde bulanık, cunku o bulanıklık video düzenleme yazılımlarındaki "bulanıklık" efekti ile özel olarak verildi.

    Otobüste taciz eden kişinin linç edilmesi




  • Bir şey diyemeyeceğim olaya çok farklı bir yerden bakmışsın. Ama kamera işi normal eski bir araç ve otobüste ful hd film çekilmediği için zaten belediye en uygunlarını alıyor. Güvenlik kameraları gece düşük ışıkta net çekim yapabilmek için yakın zamana kadar bu şekilde siyah beyazdı zaten. Ve otobüse de öyle iyi bir kamera takılmaz zaten ama bu fazla bulanık yine de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man

    Tamam. O zaman o adama saldıranlarında darp suçu işlediği ortada. O eleman savcılıkta hepsinden şikayetçi olsa ki hakkı var gör bakalım kaçar sene yiyorlar.
    Adam birşey yapmış olsa bile ceza kesmek otobüstekilere düşmez.

    Alıntıları Göster
    Sistemin kısır döngüsünü anlatmak istemiştim cevap verirken farkında olmadan beni teyit etmiş oldun.

    O eleman otobüsün topundan şikayetci olsa HİÇBİR CACIK OLMAZ YEDİĞİ DAYAKLA KALIR,

    zira DARP = Gözaltı -> Savcılıkta ifade -> Salıverilme.

    Bana cevap verdiğin ilk mesajda ne demişim?

    "Kadının şortundan rahatsız olup tekme tokat otobüsün içinde kadına saldıran hayvanımsı organizma 2 saat içinde dışarıdaydı."

    Sistemdeki çarpıklık burada işte otobüste "gasp-cinayet" yoksa o tacizciye dayak atanlara şikayetçide olsa hiçbir şey olmaz çok çok savcıya ifade verirler.

    Yazdıklarıma inanmaz isen git bir savcıya sor ve samimi olarak cevap iste.

    Hal böyle iken yerinde ceza kesen vatandaşa fazla bir eleştiri yapamıyorum zira evet ideal olanı bu değil ama mevcut durum buna yol açıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-64CA9DA0E

    Videonun sesini kapatıp Pakistan'da otobüs yolcusuna dayak diye başlık atıp paylaşın. Hiç anlaşılmadan izlenir.
    orjinal neyse onu paylaşdım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.