Şimdi Ara

OTOBÜSTE CEP TELEFONU KAPATILIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: astral32

Şimdi size çok değişik bir örnek vereceğim.
    Sizin yanınızda hiç tanımadığınız bir kişi veya önünüzde veya arkada
    gece şehirler arası bir yerde telefonunuz çalıyor(veya sessizde titriyor) ve yanınızda uyuyan adam o anda çırpınmaya başlıyor ve otobüste adama yardım edecek veya oraya o sırada yardım getirecek bir şey adam çırpınarak vefat ediyor.Neden ?

neden mi? çünkü sizin telefonunuz yanınızdaki tanımadığınız adamın kalp piline zarar veriyor ve bozuyor ve adam kalp krizinden vefat ediyor suçlusu kim sizce?Ölen adammı?

Yoksa otobüste hiç bir işe yaramayan cep telefonunuzu açtığınız için sizmi ?
    Bunu bir düşünün kimseye açtın kapattın demem ama ben kapatırım her zaman...........

bilader ne alakası var bunla ya :)

bankaya gittin oturdun işlemini bekliyorsun yanına geliyor biri oturuyor ne oluyor cep telefonun çalıyor yandaki adamın kalbindeki pil etkileniyor adam ölüyor..

ya da markete gidiyorsunuz alışverişinizi yapıyorsunuz arkanıza biri geliyor o anda cep telefonu çalıyor arkadaki adam kalbindeki pilden dolayı ölüyor ..

eeee yani şimdi suçlu telefonu çalan mı o nu arayan mı . kalbine pil taktıran mı .. yoksa kasiyer mi ???

eyy Allahım ya

• otobüslere de uçağa da zarar verdiği yok telefonun yaydığı sey radyo dalgası ve dünya üzerinde heryerde çeşitli dalga boylarında radyo dalgaları zaten mevcut.Bu yasakların asıl nedeni topluluk içinde saygı oluşması ve denetimin ele alınması olabilir.Telsizler de radyo dalgalarıyla çalışır belki aynı dalga boyunda değildir ama bu işlerin uzmanı olan hocalarımla konustugumda gerçekten hiçbir alakasının olmadıgını soylediler.
  • Normalde otobüste kapatilmaz ama maalesef ülkemizdeki insanlarimizin büyük cogunlugu, sokakta olsun, bir arac icinde olsun telefonla konusmayi bilmemekle beraber, telefon sesini de son kademeye alip gubidik sarkilarla etrafa ses kirliligi sacarlar. Bu yüzden bu uygulamalari yerinde buluyorum.

Orjinalden alıntı: uguroz89

bu yaz w200i telefonuma büyük hevesle mp3 attım ulusoy ile bodruma gitcez star2 ile diyom bişi deseler bile uçuş modu var derim öle ilk muavin sordu dedim böle o anladı sonra arkamda bi bayan vardı dedi kapatın dedim uçuş modu var bayan ben anlamam modu kodu kapatın böyle cahil teknolojiden anlamayan bayanlar yüzünden yol boyunca müziksiz kaldım otobüsün 8 kanallı yayınıda berbattı

çok kötü bir durum olsa gerek
  • Bikere benim basıma geldi otobuse bindim adamın biri telefonları çalanlara laf atıp duruyor herif de tam benim yanımda ayakta duruyoruz adama gıcıkoldum kimse birsey diyemiyordu sonra yine telfonlar calmaya basladı tam bu sırada benimkide caldı adam bana ters ters baktı tam laf söyleyecektiki kendi tel caldı millet koptu orda herife zaten gıcıktım ağızdalasına girdik telefonunu alıp assaya attım kendisini de tabi adam üstüme yürümeye yeltendi ama yemedi biraz kalıplıyımdır'da s...olup gitti hala aklıma geldikçe sinir oluyorum valla ne insanlar varya

AMD 7950X3D

MSI 4060Tİ 16GB

GSKILL 32GB (2X16GB) TZ5 Neo RGB Siyah DDR5 6400Mhz CL32 AMD EXPO Dual Kit Ram

• quote:

Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    Şimdi size çok değişik bir örnek vereceğim.
    Sizin yanınızda hiç tanımadığınız bir kişi veya önünüzde veya arkada
    gece şehirler arası bir yerde telefonunuz çalıyor(veya sessizde titriyor) ve yanınızda uyuyan adam o anda çırpınmaya başlıyor ve otobüste adama yardım edecek veya oraya o sırada yardım getirecek bir şey adam çırpınarak vefat ediyor.Neden ?

neden mi? çünkü sizin telefonunuz yanınızdaki tanımadığınız adamın kalp piline zarar veriyor ve bozuyor ve adam kalp krizinden vefat ediyor suçlusu kim sizce?Ölen adammı?

Yoksa otobüste hiç bir işe yaramayan cep telefonunuzu açtığınız için sizmi ?
    Bunu bir düşünün kimseye açtın kapattın demem ama ben kapatırım her zaman...........

ne alaka ya? adamın uyarması gerekir kalp pilim var telefonunuzu kapatın diye yada ona özel durumlara göre seyahat eder maddi durumu iyiyse yanındaki koltuguda tutar vs.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.