Şimdi Ara

Otobüslerdeki uydu anten (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
36.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fuatturkrap

    Malesef son otobüs yolculuğumda tanıştığım sistem. Gündüz yolculuğu saat 13 ve 21 arasında yollardayız.

    Otobüs kalktı belirli bi mesafeyi geçtik ve tvyi açtılar. Direk Serap Ezgü diye bi programcının programı. Aralıksız 2-3 saat sürüyor. O bitiyor şoförde manyak mıdır nedir bunun gibi yüzlerce program var başkasını açıyor. Kitap okuyum diyorum yan taraftaki teyzeler programı tartışıyor. Müzik dinle dinle sıkıldım başka bişe yapmam gerek. Saat 17,30 gibi kalktım şoförün yanına kadar gittim abi Atv'yi açsan, şimdi Avrupa Yakası falan vardır dedim adam reklam olsun açarız dedi, reklam girdi açtı falan 5-10 dk sonra o reklama girdi tekrar döndüler o salak programlara. Yolculuk işkence gibiydi. Programın konusu şu Ayşegül diye bi kız bulmuşlar rolüde annesini yıllardır görmemiş olmak, kıza ağla falan demişler sanırım, deli gibi ağlıyor kız. Sözde annesi bağlanıyor yayına "hayır sen yalan konuşuyorsun bıdı bıdı..." sunucu araya giriyor tabi reytingler tavan çünkü otobüsteki bayanların hepsi ekrana acır gözlerle bakıyor hatta bey amcalarda. Sunucu biraz yatıştırır gibi yapıp reklam giriyor. Reklam dönüşü tekrar başlıyor saçmalık. Beynimi dümdüz ettiler. Kaldırılsın şu uydu antenleri yaw. 2 tane saçma sapan film bile bunlardan iyiydi...




    Fuatturkrap arkadaşım senin sorunun uydu sistemiyle değil şoförle olmuş bence..




  • Merhabalar mobil uydu antenleri konusunda açıklık getirmek istedim forumu okuduğum kadarıyla arkadaşların izlemiş olduğu mobil uydu anteni CAMOS tur. MAN , MERCEDES Firmaları fabrika çıkışlı tek anten olarak CAMOS u önermektedir.MAN firmasını imal ettiği NEOPLAN otobüslerinin bazı modellerinde standart olarak CAMOS uydu anteni bulunmaktadır. Diğer firmalar ise sektöre yeni girmişlerdir.CAMOS yaklaşık 3 senedir vardır ve fabrikalardan orjinal çıkışlı tek antendir.KAMİL KOÇ rahat hatlarında tamamen CAMOS uydu anteni bulunmaktadır.VARAN -ULUSOY ve Şu anda yazamıyacağım bir çok firmada CAMOS mobil uydu anteni bulunmaktadır.fiyat olarak ta 2.300 $ civarındadır.Bunları yazmaktaki kastım bu teknolojiyi getiren CAMOS tur.Diğer firmalar sektöre yeni yeni girmeye başadılar bu teknoloji CAMOS ile başlamıştır.
    Sistemin çalışma şekli ise uyduya sistem kilitlenir hangi hızda giderseniz gidin uydunun önünü kesecek bir cisim yoksa sorunsuz net yayın izlersiniz.
    Aşağıdaki site CAMOS Türkiye genel distiribütörünün sitesidir.Burdan araştırabilirsiniz.
    www.setcom.tv


    Saygılarımla.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: hazs

    Merhabalar mobil uydu antenleri konusunda açıklık getirmek istedim forumu okuduğum kadarıyla arkadaşların izlemiş olduğu mobil uydu anteni CAMOS tur. MAN , MERCEDES Firmaları fabrika çıkışlı tek anten olarak CAMOS u önermektedir.MAN firmasını imal ettiği NEOPLAN otobüslerinin bazı modellerinde standart olarak CAMOS uydu anteni bulunmaktadır. Diğer firmalar ise sektöre yeni girmişlerdir.CAMOS yaklaşık 3 senedir vardır ve fabrikalardan orjinal çıkışlı tek antendir.KAMİL KOÇ rahat hatlarında tamamen CAMOS uydu anteni bulunmaktadır.VARAN -ULUSOY ve Şu anda yazamıyacağım bir çok firmada CAMOS mobil uydu anteni bulunmaktadır.fiyat olarak ta 2.300 $ civarındadır.Bunları yazmaktaki kastım bu teknolojiyi getiren CAMOS tur.Diğer firmalar sektöre yeni yeni girmeye başadılar bu teknoloji CAMOS ile başlamıştır.
    Sistemin çalışma şekli ise uyduya sistem kilitlenir hangi hızda giderseniz gidin uydunun önünü kesecek bir cisim yoksa sorunsuz net yayın izlersiniz.
    Aşağıdaki site CAMOS Türkiye genel distiribütörünün sitesidir.Burdan araştırabilirsiniz.
    www.setcom.tv


    Saygılarımla.

    Paylaşım için teşekkürler...




  • PEKİ HER OTOBÜSTE TV SİSTEMİ VARMI?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sumituran

    bu sistemi 5-6 yıl önce duymuştum ,demek ki yeni yaygınlaşmaya başladı.


    AYnen 5 sene önce duydum bende güya hemen hayata geçecekti :D
  • dj bechox arkadaşım konuyu hortlatmışsınŞimdi hemen hemen her otobüste var sanırım.Hatta artık koltukların arkasına yapmışlar sistemi,istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz kanalları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ıskra

    Selamlar
    bazı şehirler arası otobüslerde TV SAT diye bir sistem var.Otobüs hangi yöne giderse gitsin hep yayını alıyor.Oysa bizim Çanaklar 1 milim oynasa yayın kesiliyor.Bu yayın tekniğini bilen varsa bizde öğrensek iyi olur.



    harika bir konuyu masaya yatırdığınız için kutluyorum,teşekkür ediyorum.bayağı bilgilenmiş olduk bu sayede.
  • Çok güzel bir sistem ancak yukardada bir arkadaş belirtmiş köprü ve tünellerden geçerken yayın kesiliyor ama oda önemli değil.
  • 2-3 sn kesilse bişe olmaz :)
  • yukarı aşağı sağa sola hareket ederek çalışıyormuş . uydu anteni aracın hareketini algılıyormuş



    http://www.netamobilesystems.com/default.asp?d=tr&s=2&g=1&u=9
  • selamlar dostlarım
    sprinter aracıma camos uydu cihazı aldım ( turizm için)
    ancak montaj dan sonra öğrendimki evlerdeki motorlu cihazlar gibi bütün uydulara bağlanma olmuyormuşyani tek uydu ile çalışabiliyorsun
    bu konuda bilgisi ve yorumu olan arkadaşlardan yardım bekliyorum saygılarımla
  • bilatl B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Konudan hiç anlamam, sadece konu başlığı ilgimi çektiği için girdim. Ama az önce önerilen sitelerden birisini dolaşırken sizin sorunuzun cevabını gördüm. Aşağıdaki alet 16 farklı uyduyu izleme kapasitesine sahipmiş. Belki size cevap olur...

    http://www.netamobilesystems.com/default.asp?d=tr&s=2&g=3&u=14&ss=
  • Sergions S kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler sağolun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.