Şimdi Ara

Otobüs'te zorla oturmaya çalışan kadın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün otobüsteyken denk geldiğim ilginç ve beni resmen şoka uğratan bir olayı paylaşmak istiyorum. Dün akşam vakti kurstan eve gitmek için otobüs durağına gittim ve otobüsün gelmesini bekliyorum. O sırada da ayakta telefonla oyun filan oynuyorum oturacak yer yok zaten her neyse ben otobüsün gelmesini beklerken durağa saçları beyaz bir kadın geldi (kadın da yaşlı değil öyle hafif saçları beyazlamış sadece). Kadın bir çocuğa dik dik bakıp kalk oradan ben oturacağım diye bağırdı çocuğa çocukta anlamamış gözlerle kalktı yer verdi kadına ve ayakta beklemeye başladı kimse de ses çıkarmıyor ben de çıkarmadım haliyle. Bir 5 dk sonra filan otobüs geldi bindim kadının da beklediği otobüsmüş o da bindi. Her neyse otobüs baya dolu oturacak tek bir yer kalmış ona da şansıma ben oturdum yorgunum da zaten. Bu kadın geldi bu kez de bana dik dik bakmaya başlayıp kalk oradan diye bağırdı he haliyle benim sinirim bozuldu kalkmıyorum diye karşılık verdim kadın bu kez daha sesli bağırıp yüzüme bir şey üfledi kadının ayaklarına baktım ters kadın meğersem cadıymış bütün otobüsü zebaniye dönüştürüp beni yakalatmaya kalktı camı kırıp zor kaçtım. Ucuz kurtulduk neyse ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 19 Kasım 2018; 16:51:31 >

• Okuyun zebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.