Şimdi Ara

otobüs şoför'ü bunu nasıl yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iett otobüslerden birine bindim perşembe sabahı soför sigara içiyordu? bu nası iştir?

• Her toplumda disiplin-ceza eksikliği olan yerde suça - yanlışa eğilim vardır, şöförünki de bu hesap.
  • Telefon ile fotoğrafını çek şikayetçi ol.

Zamanın da insanlara telefonla konuşmak yassahhh lannn diye az bağırmadı bu seviyesizler.

Başıma gelse işinden edene kadar uğraşırım.
  • Kimse ses cikarmazsa icer !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitimsizlik

• plakayı alıp şikayet etseydin..eğer etmediysende burda konu açmanın hiç bir önemi yok..
  • otobüs aşırı doluydu zar zor bindim millet binmek için inmek zorunda kalıyordu plaka almaya vaktim yoktu ha birde sigara içerken yanından Hyundai geçti çamur sıçradı şoförün koluna herif sövdü
  • Ankara'da ego şöförleri çok içiyor.
  • Insanımız anlayışlı.

Diyor ki aksama kadar direksiyon sallıyor, mola veremiyor, stresli iş... kimse şikayet etmiyor.

Rahatsız olduysanız sikayet edin. Emin olun yazılı şikayetler işleme konuyor. Ille adamin asilmasini kesilmesini beklemeyin tabi once uyarı olur. Devamında daha ağır Ceza verilir.

Toplum olarak" ispiyoncu" olmak istemiyoruz."

• Hatırladığım kadarıyla otobüs şoförlerine Emniyet kemeri takma zorunluluğu yoktu, ee o olmayınca sigara yasağı da işlemiyor demek ki!
  • Şikayet edersen şoför uyarı alır. Aynı olaydan 2. kez uyarı alırsa da 2 hafta tatile çıkartılır.

• Kisa donem askerligimi istanbulda yaptim, kisladiki diger arkadaslar hep otobuslere ucretsiz yani akbil basmadan biniyordu.. Asker kimligini gosterip, bir kere ben deneyim dedim, otobus soforu bagirdi cagirdi sovmeye ramak kala yakasindan tutup asagiya indirmistim diger yolcular girmisti araya.. Anasi belli babasi belirsiz bir suru otobus soforu var istanbulda.. İnsan evladi olan yok mu var tabi ama 10 kisiden 1 kisi..

Resmini cekip adami her yere sikayet edip atilincaya kadar ugrasman gerekiyor, yapmadiysan konu acmaninda bir anlami kalmiyor..

• Saaati seferi otobüsün pakası belli hemen şikayet edin...Gerekeni yapıyorlar..2 ihtar üçüncüye mecburi izin..
  • Yahu adamın tepesine vurmuştur baş ağrısı el kaşınması falan yapmıştır belki ot içmiyor ya 1 tane içsin size zararıda yok zaten elleşmeyin adama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekGecelikÜye

Eğitimsizlik

+1 Baska bır ulkede bunların olması zor(almanya,fransa,ıngıltere,amerıka..)Ama bızım ulkemızde olan seyler bırde mınubus soforlerı var onları saymıyorum daha beterler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORTALDANCE -- 9 Kasım 2013; 17:00:58 >
  • Rahatsız oluyorsanız ki ben çok rahatsız olurum sigaradan özellikle o kokusu beni bitiriyor. Bütün solunum yolumu tıkıyor. Sizde benim gibiyseniz söyleyin içme diyin eğer ısrar ederse ihbar edicem sizi diyin illa adalet yerini bulur.
  • o stresli mesleğe neden içtin diyemem
  • Kızılaya arabayla gitmem otobüse binerim, geçen gece 11.20 gibi bindim otobüs bombos soför dertli gibiydi benden izin aldı icmek icin canın sagolsun dedim.

Böyle ufak seylere takılmamak lazım bence adam zaten kosturmus bütün gün eminim kredi borcu falanda vardır. Ama sabah vakti olmaz
  • Beyaz masayı ara şikayet et mesela araçta klima var çalıştırmıyorsa yazın yine şikayet edebilirsiniz ya da kışın kalorifer çalıştırmıyorsa.Bastığınız halde durakta durmuyorsada şikayet edebilirsiniz.Şikayet etmek için araç kodu yeterli birde hattı bilmek.
  • bu adamlar makina yada robot değil
    uzun yol yada şehiriçi otobüs soforlugu stresli iş onca kişinini hayatı emanet şahsen camı aralık bırakıp duman çıkmasını sağladığı sürece hiçbir problem yok
    asıl uzun yolda gevşemiş çay yada sigara içmeyen kişiden korkun

edit=biliyorum çok karşı çıkan olacaktır ama işin gerçeği bu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.