Şimdi Ara

Otoban'da başlayıp,Amerika'ya uzanan bir öykü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bilirsiniz işte bizim aile göçmendir İngiltere'den.Dayım hala orada işte.Ayda yılda bir gelir ,bilgisayar falan getirir hediye olarak.Neyse o gün de gelmişti - 17 Ağustos'da-.Biz de dedik ki gezdirelim onu.Neyse geçtik arabasına,gezdirdik Ankara'yı falan.Sonra dedik ki dayı araba güzelmiş gezdir bizi.O da tamam dedi bastık otoyola.Tabi burda otoyollar biraz gariptir.Tıpkı bir zürafanın anatomisi gibi.Neyse araba da Lamborghini Aventador.Bastıkça basıyor.100-200-265'e geldik sonra bir tane arabanın arkasına geldik birden frenledi öndeki araba.Bizde zar zor durduk.Sonra adam arabadan levyeyle indi.2.13'lük boyumu gördü tırstı.Ayıptır söylemesi 19 yıldır voleybol oynuyorum.Sonra dedim ki dayı in sen.O da tamam yeğen abim dedi.Korkar benden biraz aldım boyunun ölçüsünü.Sonra ben geçtim direksiyona.Ehliyetsiz halimle bastım 150-250-300'e geldim zorlamıyım dedim.Rekor zaten saatte 1.227,99 km.Ayıp olur adama dedim.Ondan sonra işte baktım yanda bi deniz.Öyle bi basmışım,millette korkudan öyle bi çekilmişki İngiltere ile Fransa arasındaki denizin üstünde gidiyorum.Hıza bi baktım 1.228.00.Sonra baktım yanımda LeBron James.Selam abi dedi.Nasılsın canım derken Miamiye gelmişiz.Onu stada attık.Sonra hala yoldayken iki las gazinoya gittim iki bilekjack attım.Aldım ordan 10.000 dolar.Baktım daha 5 dakka olmuş.Sonra tamam la gırıyom dünya rekorunu dedim.Tabi o kadar hızlıyım ki yer gök beni izliyo.Çine uğradım döne döne.Adamlar korkumdan çin seddini yıkmış.SOnra evereste türk bayrağını diktim.Git git git hintlileri mğslüman yaptım ırakdaki teröristlere rocky gibi rambo gibi silah sıkıp otobana geldim.Sonra tekrar otobana geldiğimde 5 milyon adam gelmiş.Vay anam babam paşam rekortmenimiz diyerek beni karşıladılar.Sonra dediler gel reisicumhur ol dediler.Ben bunu ödül şan şöhret için yapmadım dedim.Tamam dediler gel bari Ankaraya deniz getirelim onun üstüne de adının baş harfiyle ada yapalım dediler.Tamam bari dedim.Haberiniz yok ama o deniz ve adanın planı-http://imgim.com/992incie9491543.png.Şu anda jakuzimde yanımda iki güzelle oturup bunu yazıyor ve banka hesaplarınıza gülüyorum.Nihahaah

Did I ever tell you the definition of insanity ?
  • %100 100 reel

Orijinalden alıntı: Asamoah Therdon
    biraz aldım

• Beyler hikaye gerçek değil inanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Playstation 5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HainKostok

Otoban'da başlayıp,Amerika'ya uzanan bir öykü.

Haklı.

%100 100 reel

buna inanmamız için %500 500 den aşağısı kurtarmaz

Orijinalden alıntı: redline25

quote:

%100 100 reel

Sen iste sana beşbin bile olur

quote:

Orijinalden alıntı: redline25

quote:

%100 100 reel

Sen iste sana beşbin bile olur

aklıma "napak kanka inanak mı" yazısı geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.