Şimdi Ara

Oto-Teyp Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden kullandığım 2. teybim Pioneer 3100UB 'de çalındığı için şu sıralar teypsiz geziyorum.
    Sizden tavsiyem ses kalitesi sunan ve çalınınca canım yanmaması için makul fiyatlı bir oto teybi.

Önceden Sunny kullanmıştım, çalındı. Daha sonra Pioneer 3100 aldım, çalındı.
    Bunun için Alpine ya da pahallı benzeri ürünleri düşünmüyorum.
    Çalınmaya karşı sigortalı satıyorlarsa ayrı.
    Aracın standart kolonları ile anfisiz ve buffer olmadan kullanılmak üzere tatminkar ses veren bir teyp arıyorum.
    USB kullanımı ön planda.
    Sunny 'den sonra Pioneer gerçekten çok hoşuma gitmişti, tek eksiği Sunny 'deki eksi bass pioneer 'de yoktu.
    Fiyat konusunda makul düşüncem 200-300 arasını geçmiyen bir teyp.

Çalınma konusunda yorum yapıcaklar için; Araç 2003 Astra, çift kilit olduğu için kelebek cam ile uğraşmamış, sağ ön kapı camını kırarak girmişler.
    Teyp kafası aracın torpido gözündeydi, buna rağmen camı kırıp teybi sökmüşler, torpitodan da teybin kafazını bulup almışlar.

Önceki teybimi seçerken şık ve sade olmasına özen göstermiştim. Yine çok janjanlı olmayan sade ürünlere bakıyorum.
    Pioneer 3100 UB
     Oto-Teyp Tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Daha önceden kullandığım 2. teybim Pioneer 3100UB 'de çalındığı için şu sıralar teypsiz geziyorum.
    Sizden tavsiyem ses kalitesi sunan ve çalınınca canım yanmaması için makul fiyatlı bir oto teybi.

Önceden Sunny kullanmıştım, çalındı. Daha sonra Pioneer 3100 aldım, çalındı.
    Bunun için Alpine ya da pahallı benzeri ürünleri düşünmüyorum.
    Çalınmaya karşı sigortalı satıyorlarsa ayrı.
    Aracın standart kolonları ile anfisiz ve buffer olmadan kullanılmak üzere tatminkar ses veren bir teyp arıyorum.
    USB kullanımı ön planda.
    Sunny 'den sonra Pioneer gerçekten çok hoşuma gitmişti, tek eksiği Sunny 'deki eksi bass pioneer 'de yoktu.
    Fiyat konusunda makul düşüncem 200-300 arasını geçmiyen bir teyp.

Çalınma konusunda yorum yapıcaklar için; Araç 2003 Astra, çift kilit olduğu için kelebek cam ile uğraşmamış, sağ ön kapı camını kırarak girmişler.
    Teyp kafası aracın torpido gözündeydi, buna rağmen camı kırıp teybi sökmüşler, torpitodan da teybin kafazını bulup almışlar.

Önceki teybimi seçerken şık ve sade olmasına özen göstermiştim. Yine çok janjanlı olmayan sade ürünlere bakıyorum.
    Pioneer 3100 UB
     Oto-Teyp Tavsiye

eski teyp görünümü iyimiş

pioneer deh-3550 ui al bence

• Biliyorum herkes hayran kalıyordu.

Şuanda şu model dikkatimi çekti görüntü olarak pek iyi değil fakat uygun fiyatlı.
    ALPINE CDE-110UB
  • quote:

Biliyorum herkes hayran kalıyordu.

Şuanda şu model dikkatimi çekti görüntü olarak pek iyi değil fakat uygun fiyatlı.
    ALPINE CDE-110UB

bence alpine yi al kardeş en iyisi o sonrasında da pıoneer düşünebilirsin
  • quote:

Biliyorum herkes hayran kalıyordu.

ALPINE CDE-110UB

300 lira bütçen varsa bence 100 lira daha ekleyip pioneer deh-9550bt bakarmısın oda güzel bir teyp sade istediğin gibi

Oto-Teyp Tavsiye

ben şuan kullanıyorum memnunum

• Orjinal teyp bağlayın hiç kimse çalmaz

Alpine cde 110 olabilir.
  • Şu ürüne takıldım, oldukça sade duruyor ve fiyatı da 350 TL
     Oto-Teyp Tavsiye

Alphine de 250 TL
     Oto-Teyp Tavsiye

Normalde Alphine modelleri oldukça pahallı, yanı alt versiyon bir Alphine ile orta versiyon bir Pioneer arasında 100 TL lik bir fark var.

jamara; Orjinal teybin kaset okuyucusu sorunlu, philips kit bağladığımda sürekli ters düz yaptıyor.
    Ses düğmesi arızalı, kendi kendine ses patlamaları yapyıror.
    Radyosu sorunlu, sürekli cızırtı yapıyor, düzgün çekmiyor.
    Servise sordum, yeni teyp alın daha makul olur dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 9 Temmuz 2013; 13:43:07 >

• quote:

Şu ürüne takıldım, oldukça sade duruyor ve fiyatı da 350 TL
     Oto-Teyp Tavsiye

Alphine de 250 TL
     Oto-Teyp Tavsiye

Normalde Alphine modelleri oldukça pahallı, yanı alt versiyon bir Alphine ile orta versiyon bir Pioneer arasında 100 TL lik bir fark var.

jamara; Orjinal teybin kaset okuyucusu sorunlu, philips kit bağladığımda sürekli ters düz yaptıyor.

bana sorarsan alipine bahalı degilse ilk tercihin o olsun ama pıoneer de iyi 2 rca çıkışı var işini görür

• quote:

bence birde pioneer deh-9550BT bakın

3 amfi çıkışı 4 volt 2 adet usb ios (ipod , ipad , iphone) ve android uyumlu araç içi telefonuzu bağladığınızda konuşma yapabiliyorsunuz , bt var vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

bence birde pioneer deh-9550BT bakın

3 amfi çıkışı 4 volt 2 adet usb ios (ipod , ipad , iphone) ve android uyumlu araç içi telefonuzu bağladığınızda konuşma yapabiliyorsunuz , bt var vs vs

400 liraya çıkmayı düşünmüyorum, 350 bile pahallı bence.
    Çünkü sık sık çalınan bir şey bu benim için.

Android desteği güzelmiş, özellikle TomTom ya da I-GO kullanırken keyifli olur sanırım, fakat BT kullanmıyorum.
    Ses sistemi de düşünmediğim için pek önemli değil anfisi.

• Alpine bir teyp almanız daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamara

Alpine bir teyp almanız daha mantıklı.

Şu iki model arasında tavsiyeniz ne olurdu ?

PIONEER DVH 755AV kumandalı ve 3 inch ekranlı - 350 TL
     Oto-Teyp Tavsiye

ALPINE CDE-110UB ve kumandasız - 250 TL
     Oto-Teyp Tavsiye

• Bu ikisi arasında pıoneerı seçerdim özellikleri daha yüksek ama alpine için bütçeyi biraz daha yükseltip üst seri bir alpine alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamara -- 11 Temmuz 2013; 18:02:39 >
  • ALPINE CDE-110UB daha yaygın ve uygun fiyatlı ve Multimedya cihazlarında her zaman tercihim Pioneer'a karşı /////ALPINE'dır
     Oto-Teyp Tavsiye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamara

Alpine bir teyp almanız daha mantıklı.

Şu iki model arasında tavsiyeniz ne olurdu ?

PIONEER DVH 755AV kumandalı ve 3 inch ekranlı - 350 TL

ALPINE CDE-110UB ve kumandasız - 250 TL

pioneer seçerim

• Pioneer DVH-755-AV alındı.

Genel olarak;
    Teyp çok yavaş fakat ses çok iyi,
    Gerçekten kaliteli ve boğulmayan yüksek bir ses veriyor.
    Radyoda biraz cızırtı sorunu oluyor.
    Video oynatmayı daha başaramadım, garip bir hata veriyor henüz çözemedim.
    Video izlemek sürüş esnasında tehlikelidir lütfen aracı durdurun ve el frenini çekin diyor ingilizce olarak.
    Aracı stop etsemde beni tınlamıyor ve bu mesaj geçilmiyor anlamadım.

Şarkı geçişleri kısa, fakat üzerindeki next tuşu çok ters geliyor, kumandanınki de öyle.
    Bunun yerine index 'den şarkı seçmek daha kolay ve index ile şarkılar arasında gezerken 5 satır ekran kolaylık oluyor.
    Ayrıca listedeki sıra numarasına da kumanda ile gidilebiliyor.
    Pause ve mute tuşları ise çok güzel konumlanmışlar.
    Konsolda şık ve sade duruyor.

Oto-Teyp Tavsiye

• Ne yazık ki alınan teyp bugün teknik arızası nedeniyle alıcıya geri gönderildi, umarim sıkıntı çıkarmadan işlem yaparlar.
    Problem; cihaz kontağı açınca ön paneli üzerinde bulunmadığı halde kendi kendine açılmakta ve radyo çalmakta.
    Ayrıca çok yavaş ve ağır algılayan bir teyp olduğunu da ekledim, belki benim elime gelen üründe sorun vardır bu nedenle alıcak arakdaşlara örnek olmasın bu.
    Video oynatamadım orası ayrı, sanırım bana gelen cihaz problemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 25 Temmuz 2013; 17:12:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.