Şimdi Ara

OTO TEYP ONERISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2004 model Golf aracima 500 ytl ye kadar AUX, USB,SD kart girisleride olan kaliteli bir CD,MP3 v.b media ozellikleri olan bir teyp almak istiyorum.

Ozellikle Pioneer ve Sony bakiyorum. Bu konuda onereceginiz urunler varmi bu tarz urunler alirken nelere dikkat etmeliyim. Aracimda orjinal Radyo ve Kaset calar var.

Ozellikle Pioneer in Pioneer DEH-P4100SD modelinin subatta cikacagi soyleniyor bu cihaz nasil ve fiyat araligi nasil olur.

http://www.teknoyenilik.com/oto-ses-ve-goruntu-sistemleri/pioneer-deh-p4100sd-yeni-sd-kart-uyumlu-cd-calar.html

tesekkurler

• Teyibinizden beklentileriniz nelerdir ? ... daha sonra sisteminizi genişletmeyi düşünüyormusunuz ? anfi kullanıcakmısınız ? ... SQ odaklı sistemlere kayma olasılıgınız varmı ?

Bu konularda daha belirleyici bilgiler verirseniz, size uygun cihazı bulmak daha kolay olacaktır.
  • Aslinda tam olarak bu konularda bilgim yok amacim usb bellek sd kart gibi media urunlerine uyumlu mp3 formatini destekleyen bir urun olsun istiyorum. Tabii ses cikisi filan iyi olan bir urun dusunuyorum arabayida yeni aldim mevcut kaset calar ve radyo guzel calisiyor ama mp3 odakli bir urun olmasi cd-kaset olayi olmasin istiyorum anfi yada genisletme dusuncem yok diye bilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemele

Aslinda tam olarak bu konularda bilgim yok amacim usb bellek sd kart gibi media urunlerine uyumlu mp3 formatini destekleyen bir urun olsun istiyorum. Tabii ses cikisi filan iyi olan bir urun dusunuyorum arabayida yeni aldim mevcut kaset calar ve radyo guzel calisiyor ama mp3 odakli bir urun olmasi cd-kaset olayi olmasin istiyorum anfi yada genisletme dusuncem yok diye bilirim.

Muhtemelen SD kart adaptorlariyle usb çıkışı olan bir teybi kullanabilirsiniz... yani yeni modeli bekleyip, sadece yeni olduğu için çok para vermenize gerek yok.

Bütçenize göre ihtiyaçlarınızı gayet rahat karşılayabilirsiniz.... benim aklıma oldukça çok satan ve genelde herkezin memnun oldugu pionner deh-p6000 ve 6050 modelleri... bir üst olarak 7000 ve 7050 modelleri ... bir alt olarakta 5000 ve 5050 modelleri geliyor.... sonu 00 ile biten modeller RDS li dir... digerleri ise RDS özelligi taşımazlar... bunla beraber arada bir takım ufak farklılıklar olabiliyor ancak genel kullanım alanınıza göre bu modeller sizi memnun edecektir ve gayet uygun rakkamlara bu cihazları alıp aracınıza monte ettirebilirsiniz.

Size ek bir tavsiye olarak aracınızın konsoluna uygun renk ve tasarımlı olmasına dikkat edin.. böylece orjinalligide koruyabilir ve daha iyi ses kalitesi alabilirsiniz. Son olarakta düzgün bir montajcıya gidip, kablolarınızı kestirip biçtirmeyin... maglesef sıradan montajcılar halen aracın orjinal kablolarını kesip biçiyorlar..

• Aman dostum.. Şimdiye kadar hep Sony kullanan ben, bir değişiklik yaptım ve tercihimi bu sefer Pioneer'in 7000 UB modelinde kullandım. Ama ne teypmiş bu 7000Ub ya.. Teybin kafasındaki joistiğin kaplaması aşınır, tuş üzerindeki yazı silinir, selpakla ekranın tozunu silmeye kalk hemen çizilir, ekran içine toz kaçar, Ne hikmetse usb si arkadan kabloyla uzatmalıdır..O kabloyu hiç bir yere tutturamazsın, ayaklarının altında paspasla beraber sürünür gider..

Babamın 20 yıl önce arabasına aldığı Pioneer kasetçalar teyp hala taş gibi, benim 3 aylık Pioneer 7000UB teyp resmen dağıldı- ki ben titizlik şizofrenisi bir insanım..Baktım teyp çabuk yaşlanmaya başladı, elden çıkardım..

Tamam, elektronik aksam, ses özellikleri çok güzel ama iş kasaya gelince aynı kalite yok. Eski Pioneer kalitesi artık kalmamış. 7000UB böyleyse alt modelleri nasıldır merak ediyorum.

Git Sony al, Jvc al.. Canavar gibi teypler. Özellikle Sonylerin işçiliğine ve dış görüntüsüne hastayım. Kasa ve ses kalitesini de hiç bozmadılar..

Sonylerde de gıcık olduğum tek bir durum var: Sony'nin hiç bir teybinde rds görmedim. Teyplerine rds yi niye koymazlar anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 13 Şubat 2009; 0:20:58 >

• Cevap icin tesekkurler arakadaslar bayag bir incelemem ve arastirmam gerekecek. Ben Pionneer, Sony, Kenwood Bu üc markadan birinden secim yapacagim gibi.
    Ilk araba oldugu icin hevesliyimde 500 e kadar butce gozden cikabilirim. Daha oncede belirttigim gibi kullanimi kolay ozellikle USB ve SD/SDCCH kartlarida destekleyen tak cikart olacak.
    Kesinlikle USB ve SD kart icin arada aparat kullanan bir urun almayi dusunmuyorum. Tabii bide montaji var. Mevcut Radyo-Kaset calar da su an icin fena degil.
  • Asagidaki site Sony nin resmi distriburutoru. Bir cok urun gorunuyor ama cok fazla bilgimde yok. Ilerde tesisati genisletme, anfi baglama v.b girisimlerim olmayacak istedigim ses cikisi guzel USB girisi olan (SD kart giriside tercih ederim ama Sonylerde bu ozellik gorunmuyor) ve mp3 formatinda parcalar calacak bir cihaz istiyorum. Aslinda sirf arabaya ozellik olsun diye dusunuyorum radyo bana yeterli senede 2-3 sefer uzun yola cikiyorum.Siz hangisini onerirsiniz. Butce ozellik ve kalite bakimindan 500 e kadar cikar.

http://www.morfare.com/asp/listgroup.asp?group=Ha-Ototeyp
  • http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=CDX-GT828U bu teypini biraz kurcalama fırsatım oldu sesinide begendim kötü değildi. Ama size önerim pioneer DEH-P9650MP

Pioneerin üst seri ürünlerini kullanlanan bir çok arkadasim var hiç bir sorunlari yok 88rs 880rs ve carozzeria gibi...
  • cvp icin tesekkurler ben sony e birazdaha yakinim acelemde yok. Uygun fiyatli biseyde olursa hemen alirim.

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=CDX-GT828U bu teypini biraz kurcalama fırsatım oldu sesinide begendim kötü değildi. Ama size önerim pioneer DEH-P9650MP

Pioneerin üst seri ürünlerini kullanlanan bir çok arkadasim var hiç bir sorunlari yok 88rs 880rs ve carozzeria gibi...

• Karar sizin. Ama madem bu forumu kendinize yakın bulup değerli üyelerin fikirlerini soruyorsunuz.. Modeli ne olursa olsun, PİONEER olsun...

Saygılar...
  • Osman bey
    DH forumu cok faydali ve gerekli bir arastirma onerme yeri olarak goruyorum. Ve insan ne alirsa alsin bu tarz yerlere girip iyice arastirmali ve sonunda kendi karar vermeli. Bu yolla TV, Laptop, klima, fotograf makinasi, video kamera gibi urunler aldim su son 1.5 yil icinde. Hemen gibip urunu almiyorum zaten dusundugum markalarin basindada Pioneer geliyor ama sony v.b markalarida göz ardi etmemek lazim. Ben aslinda Pioneer in yeni satisa sunulacak DEH-P4100SD modelini sekil, semal ve ozellik olarak begendim cihaz 400-500 araliginda olursa onu almayi dusunuyorum. Sonylerde SD kart tan okuma ozellik yok buda kararirimi etkiliyor.
    Henuz karar vermedim su anda kesin bu olur dedigim mevcut modeller icinde pioneer ve sony de urun yok. Onu icin burdaki degerli uzman arkadaslarin ve bu urunleri kullanan kisilerin fikrini soruyorum. Benim cihazi almam 1 ayi bulur.

quote:

Orjinalden alıntı: 07 Osman

Karar sizin. Ama madem bu forumu kendinize yakın bulup değerli üyelerin fikirlerini soruyorsunuz.. Modeli ne olursa olsun, PİONEER olsun...

Saygılar...

• Selamlar,

sony cdx-gt31u269

bu modeli öneririm, media markt'da vardı fiyat 310 gibi bişey.

RDS var( çalan radyonun adı geliyor ), usb giriş var. Baya güzeldir.
  • alpine derdim ama eğer bütçeniz en fazla 500 ise pioneer 6050ub sizin için iyi bir seçim olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.