Şimdi Ara

oto temizlikçisi araca zarar verirse ne yaparız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eskiden biriki defa başıma gelen bir olay, birkaç yıl önce oto temizlikçisi aracımın torpidosuna değişik bi kimyasal sıkıp nokta izleri bırakmıştı, ozaman pek üstüne gitmedim, ancak düşününce bu tür olaylarla karşılaşma ihtimalimiz aslında çok fazla, üstelik son zamanlarda dikkat ediyorum, kıyıda köşede çok sayıda oto temizlikçisi açılmaya başlandı, burada çalışanların çoğu tabiki de nerede ne amaçla hangi temizlik malzemesini nasıl kullanacağını bile bilmeyen acemiler, hadi böyle acemi yada profesyonel temizlikçilerden biri aracın torpidosuna, iç yada dış boyasına zarar verirse ne yaparız? ben düşününce pek birşey yapamayız gibi geliyor, küçük temizlikçi kalkıp da yüzlerce liralık torpido parçasının masrafını karşılayacak değil doğal olarak, elimizde kanıt olmadığı için hukuki yollara da gidemeyiz, o hasarla beraber yaşayıp gideriz gibi... hiç başına gelen oldu mu?







  • bir bardak soguk su benimde gosterge camini cizmislerdi oto temizlikcisi iyimis:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben içine dokundurtmam genelde.İdealtepe sahilde meguiars'ta sadece dışını yıkatıyorum.İçini apartmanın bahçesinde kendim hallediyorum.
    Zaten oto yıkamada içini makineyle çektirip yalapşap silip bırakıyorlar.Hiç gerek yok.
  • geçen gittiğim temizlikçide yapmış yapacağını, arabanın içindeki usb bellek bozukpara lpg butonu kapağı ne bulduysa çekmiş makineye dedim burda duruyolardı yok sonunda makinenin içini açtılar baktık toz pislik içinden çıkardık eskilerden daha kimbilir neler kayboldu bu şekilde, insan makineye basmadan bi bakar orda ne var yuh ya sonunda arabanın temizliğinide kendim yapacam daral geldi temizlikçişerden
  • Benim başıma gelen tek kötü olayda araca düşürdüğüm Purolarımı yürütmüşlerdi. Çok üstüne düşmedim. Birkaç ay sonra aynı yıkamacıya gittiğimde işyeri sahibi memnun musunuz bir sıkıntı var mı gibisinden sordu. Normalde söylemeyecektim ama sorulunca olayı anlattım. Bir sonraki gidişimde işyeri sahibi, "o günlerdeki kamera kayıtlarını saatlerce taradım sonunda buldum. 3 arkadaş sizin puroları almışlar afiyetle içmişler üçünün de işine son verdim" dedi. Hala da aynı yere giderim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.