Bildirim
OTO TAVAN DÖŞEME YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
eliniz yatkınsa sprey yapıştırıcı alıp yapıştırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 3 Ağustos 2014; 0:28:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mavipasa
eliniz yatkınsa sprey yapıştırıcı alıp yapıştırın.
nerede bulabilirim bu spreyi ve kaç paradır alıp deniyeyim olmazsa yaptırırm zaten kaybedecek bişeyim yok -
Tavanda sarkma yenisi ile değişim en güzeli araçta saunrof varmı?yoksa 200 tl varsa 300,350 tl'ye yaptıra bilirsin.tek bir döşemeciye sorma araştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tarals40
Tavanda sarkma yenisi ile değişim en güzeli araçta saunrof varmı?yoksa 200 tl varsa 300,350 tl'ye yaptıra bilirsin.tek bir döşemeciye sorma araştır.
peki değişimi altındaki sert kartonumsu kısımla birliktemi yapıyorlar eğer öyle değilse 200 tl çok bana göre kendim uğraşırım olmasa yaptırım aracım sunrufsuz bu arada -
İç tavan döşemeyi komple dışarı alıp kumaş ve kartonumsu malzemenin arasındaki süngeri temizleyip yenisi ile değişim yapıyor sağlam olması içinde 4 saatlik zamana ihtiyaç duyuluyor.ben de hallederim diyordum ama olmuyor.
Size kalmış bir şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bakalım yaptıracaz artık mecbur arabanın içi çok basık duruyor yapılması gerek ve bu dizel turbo fiyatları nekadar acaba bilginiz varmı? -
Usta,aynı olay benim başıma geldi bende yaparım dedim ama çok zor. Git bir döşemeciye o tavandaki sert malzeme komple sökülüyor sonra onun üstündeki bez çıkarılıyor,alttaki eski katman zımparalanıyor,sonra araç iç rengine göre tavan kaplama kumaş seçiliyor,daha sonra o sert malzemenin üstüne makinayla baly yapıştırıcı sıkılıyor önce nce tabaka bir sünger onun üstünede kumaş kaplanıyor.4.saat falan sürüyor.Süre neden bu kadar uzun dersen yapıştırıcının kurumasından ziyade tavandaki olayları söküp takmak çok zaman alıyor.2.yıl evvel 150 tl ye yaptırmıştım şimdi bir 350 tl si temiz vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novinovi -- 3 Ağustos 2014; 11:48:40 > -
ozaman bnde yaptırırım mecbur okadar uğraşamam ki yapamamda zaten mecbur yaptırcam sağol yardımlarım için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X