< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oto ses sistemi tavsiye edermisiniz

-
-
bu şekilde tavsiye istenmez. araç marka modeli? toplam bütçeniz? anfi subwoofer istiyor musunuz? mevcut ana ünite nedir tam marka modeli? bunları yazın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabam Ford focus 2004 sedan teyp anfi ve hoparlör düşünüyorum subwoofer istemiyorum ses kaliteli olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yukarda yazdım tekrar yazıyorum, max bütçeniz nedir? 8 bine de hoparlör var, 500tl ye de hoparlör var. bu işler de kalite bütçe ile doğru orantılıdır. focus 2004 lerin ana ünitesi double sığıyor. double ekranlı mı olsun.mevcut yuvaya çerçeve ile single din normal teyp de sığar. single din olursa daha ucuza halledilir.
-
bütçen sıfır ürünler için biraz düşük. temiz 2. elde bakabilirsin. sana işini görecek sıfır ürünler yazacağım
ön kapılara Harward 16cm hr3165 component takımı
arka kapılara Mtx tr65c 16cm coaxiel
amfi: fiaudio fa4800 4 kanal amfi
-
4x50w Pioneer teyp , 4x60w soundmax anfi , 2 çift 4x60w Pioneer ts-a6996s hoparlör uyum nasıl sıkıntı olur mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hoparlörü teybe değil amfiye bağlayacağın için teybin çıkış gücü burda birşey ifade etmiyor. belirttiğin amfi biraz zayıf. 4x60w rms amfi çaldırır ama sesi çok açtığında seste bozulma olabilir. belirtilen oval hoparlörler için en az 4x80w rms amfi bakmanı, hakkıyla çaldırmasını istiyorsanda 4x100w rms amfi öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X