Şimdi Ara

oto ses sistemi hakkında .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar hyundai accent blue marka aracım var, ses sistemi iğrenc ötesi, forumları araştırdım, kafamda 3 yollu ( tiz bas mid ) iki adet kapı kolonu işimi görür düşüncesi vardı, amacım etiket felan değil, sadece akustik olarak güzel bir ses yakalama peşindeyim, bu uğurda bir takım komponent icin 500 tl bile verebilirdim,( dls, rockford fosqate,focal vs üst seri ) yalnız sorun şu ki, aracın orjinalliği bozulmaması gerekiyor, bu kadar masraf ettikten sonra yarın obür gün aracı sattıgımda orj kolonlarını tekrar taktirir aldıgım kolonları da yeni aracıma uygularım diye düşünüyordum.

    bugün bir oto ses sistemi dükkanına gittim, bana üc yollu kompenent takamayacağımı söyledi, kapı kolonlarına sıgmazmış, tavsiyesi orj bozulmasın istiyorsam, kapılara iki yollu ( tiz ve mid ) bagaja da bir bass koymak, bu durumda idare eder bir amfi de gerekecektir, dedi.

    fiyat olarak sadece infinity referans iki yollu takım icin 370X2 tl, alt kalite anfi 150 bass icinse soundmagus 250 tl istedi, kablo ve montaj vs 175 de bu dedi,ayrıca arka kapılara da bir takım eklemek lazım dedi, ( fakat sesin arkadan gelmesi kaliteyi düşürmez mı bilemedim, benim icin fiyat bayağı ucuk hale gelmeye başladı.

    soru 1) üc yollu bir kompenent kapılara sığmaz mı ( 16 cm capı var kapıların )

    soru 2) 3 yollu taksam da randıman alamaz mıyım ?

    soru 3) tavsiyeniz ne ?







  • Çıkma direk alıp fiberle 3 yol için çalışma yapabilirsiniz. Midrange ve tweeter ı direklere on axis konumlayıp midbass ı 16 cm lik yere takabilirsiniz.
    3 yol için baya masraf işçilik vs alırlar yalnız her araca da özel montaj ister, 2 yol midbass ve tweeter ı söküp baska araca takmak daha kolay olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.