Şimdi Ara

Oto Ses Sistem Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aslında daha erken açıcaktım ama konular arasında en hızlı suv la sedan araba konusuna takıldım güldüm birazcık ancak yazıyorum. ( kusura bakmayın konuyla alkası yok ancak attım üstümden )

    Şimdi Asıl konumuza gelelim ben bir adet Opel Omega 2.0 1995 mode SW bi araç aldım. Gümrükten alınmış bir araç. Araçda mükemmel bir izalasyon var. Ama gel görki ses sistemi malesef yok. Araçta bi alpine teyp var onuda aracı satın aldığım kişiye geri verecğim için birde ana ünite almak zorundayım. Bu işte açıkcası fazla bilgi sahibi değilim okudukça öğrenmeye çalışıyorum basslar anfiler kapasitörle bu işte iyice ayrı bir sektör haline geldi.

    Şimdi hedefim aracımdan temiz bir ses almak. Ben şahsen hani bangır bangır çalsın yeri göğü inletsin bir sistem istemiyorum başımda kaldırmıyo zaten. Müziği ben kendim arabamın içinde insanları rahatsız etmeden dinliyim ama basıyla sesiyle temiz güzel bir müzik dinliyim amacındayım. Ve şuda var koyacağım subwoofer araçta yer kaplasın istemiyorum o yuzden aklımda hep 20 cm subwoofer lar var. Küçük olsun temiz olsun benim olsun hesabı tamamen. Geçen gün bi tesisatçıyla fikir edinmek için durumu anlattım bana 1300-1500 tl gibi bi fiyat verdi. Verdiği fiyatın içinde pioneer 6350 ana ünite 2 adet mid takımı arkaya ve öne,subwoofer ve anfi toplam fiyatıydı. Konunun hakimi işin ehli arkadaşlar acaba sizin öneriniz ne olur bu konuda. Nasıl bir sistem işimi görür ?? Hangi modellere yakın nelere uzak durmam gerekir yardımcı olursanız çok sevinirim. Hatta modelleriyle yazarsanız çok memnun olurum.

    Bu arada benim açtığım gibi başlıklar aslında forumda mecut ama gördüğüm kadarıyla konular çok eski 2008 lerden kalma konular mevcut. Güzel bir konu olursa şayet hem forumu kirletmemiş hemde benim gibi bu konuda yeterli olmayan arkadaşlara kaynak olur umarım. Şimdiden herkese teşekkür ederim







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.