Şimdi Ara

Oto Pazarındaki ibretlik araç satışımız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bızım aıle dostumuz var bır galerıcı mesela o bıze karsız araba satar bızde alırız ona karsız satarız hanı bın sat hesabı kıralık gıbı mesela araçlarda hasar kaydı vs olur sorun etmeyız sonrasında ben aracı vurmuşum o sekılde goturdum bıraktım onlarda hıc kuracalamadan aldılar yaptırdılar satılar böyle bir galericii dostunuz varsa bu ıslerı bılıyorsunuz yoksa zaten galerıcıden uzak durmak lazım.
  • Ağrı Patnosta askerlik yapmış biri olarak yani olayı sanki kendim yaşamış gibi hissetim :D

    Van Edremitten vapura bineceğiz ; ne zaman kalkacak diye soruyoruz ; az sonra ağabey, yarım saat geçiyor tekrar soruyoruz, az sonra ağabey, az sonra ağabey, 3 saat sonra kalktı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anyhill

    quote:

    Orijinalden alıntı: RONNIE

    29750 fiyat yazdığım araca Ümraniye den bir galerici 25000 teklif etti telefonda. Neye dayanarak bu fiyatı veriyorsun dediğimde ise bizde ekmek yiyelim yap birşey dedi. O zaman sana 30 a bırakırım yanına 1 kasa da ekmek benden diyince ters ters konuşmaya başladı. Hadi hayorlı işler diyerek kapattım telefonu.

    Üstat , biz ekmek yedirdik sansarlara, seni tebrik ederim :)

    Sözüm size değil yanlış anlaşılmasın. Ben sadece ufak bir muhabbeti dile getirdim.25 e ona satacağıma 28e gerçek biniciye verdim. Galerici esnafını iyi bildiğim için ne alırım ne satarım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda kendinizi suçlamayın, suçlanacak kişiler arabayı almayı düşünüpde galericinin 15 demesine kananlar. Şimdi gider aynı aracı galericiden 19a alırlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitman

    Burda kendinizi suçlamayın, suçlanacak kişiler arabayı almayı düşünüpde galericinin 15 demesine kananlar. Şimdi gider aynı aracı galericiden 19a alırlar.

    aynen üstat, umarım 17 bine anlaşıp son salisede vazgeçen ağabeyimiz pazarda aracı 19.750 TL'den görüp içi cız etmiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanmerto

    Ağrı Patnosta askerlik yapmış biri olarak yani olayı sanki kendim yaşamış gibi hissetim :D

    Van Edremitten vapura bineceğiz ; ne zaman kalkacak diye soruyoruz ; az sonra ağabey, yarım saat geçiyor tekrar soruyoruz, az sonra ağabey, az sonra ağabey, 3 saat sonra kalktı

    Hocam van edremitte deniz mi varda vapura biniyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kaç yaşında adamsınız bi hareket çekemediniz mi adama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP

    Hocam siz tecrübesizliğinizin kurbanı olmuşsunuz ve adamın ağına düşmüşsünüz.Satmıyorum diyememişsiniz.Olan olmuş boşverin.Ben galericilere(sahtekarlık yapanlar hariç) hiç kızmıyorum.Adamlar mesleği gereği ucuza alıp kar etmek için yüksek fiyattan satıp ticaret yapacak.Ben galericilerin her dediğine inanıp da onlara kendini teslim eden insanlarda suçu ararım.Acelesi olup bilerek galericiye ucuza veren adama da birşey demem.
    İki örnek vereyim 4 ay önce aracımı satışa çıkardım.Direk galerici akrabam yüksek fiyat istiyorsun 1000 lira aitına satalım diyerek teklifte bulunuyor.Hayrına demiyor bunu 1000 altına alacak aradaki 1000 lirayı cebe atacak.Acelem yok bu fiyattan alırlarsa satarım yoksa binerim dedim.2 gün sonra eyine arıyor bak bir müşteri var kaçırma 250 tl. aşağı fiyattan anlaşalım dedi.Ben de o müşteri bu aracı kaçırmak istemiyorsa versşn istediğim fiyatı dedim yine 250 cebe atma derdinde adam.Ama ticaret tapıyor birşey diyemem.Ben 1 hafta sonra istediğim fiyattan sattım.Biraz sabretmek ve makul fiyat istemek gerekiyor.

    elimizdeki mal iyiyse soğukkanlı ve kararlı duruş gerekiyor. siz de öyle yapmışsınız.
  • Aracın ederi bellidir, senin kaça satmak istediğin bellidir şu fiyattan aşağı vermem dersin olay biter yok orasında burasında bilmemne varsa işine gelmeyen almasın bu tarz galericilere, al sat yapan vampirlere kanmayın. Dul fiyatına alıp kız oğlan kız diye pazarlamak bunların işi aman aman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RitueL

    hocam kaç yaşında adamsınız bi hareket çekemediniz mi adama

    üstat, araç benim olsa vermezdim . Arkadaş ile galerici arasındaki konışma cididye binince arkadaşı kenara çektim satma dedim, ancak sen boşver bir dakika deyince işi arkadaşa bıraktım. O da zaten hayır der diye bekledim ancak adamın basireti bağlandı, galerici öyle seri konuştu ki işi bitirdi :)
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. mal iyi olmasa bile iyi olmayan yönlerini belirtip gerekli indirimi yapıp piyasasına göre yine kararlı durmak önemli
  • geçmiş olsun
    galerici değil bildiğin hırsız uğursuz tayfası
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.