Lada Samara marka aracımı kendim boyamak istiyorum.Acaba araca ne kadar astar,boya ve vernik gider.Kg olarak ve fiyat olarak yazarsanız sevinirim.Bide zımpara ve macun var onlar da ne kadar tutar.Zaten 93 model bir araba üstünde elimden geldiğince çalışmak istiyorum. Boyama işini ne kadar boya masrafıyla çıkarabilirim ?
merhaba elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışayım. öncelikle sök tak işine amatörseniz girmeyin. onun yerine boyanmaması gereken parçaların üstünü naylonla kaplayın. bazı yerlerde folyo da kullanabilirsiniz çünkü naylon heryerde uygulaması kolay birşey değil.
malzeme olarak macun, 80lik 100lük ve 120lik zımparalar, temiz bez, birkaç tane karıştırma kabı, spatula, küçük bir kompresör ve boya tabancası, boya, astar lazım.
macun, boya, astar en ucuzundan alırsan 170-250 tl arasında alırsın. zımpara para tutmaz zaten. bez de para tutmaz. kap olarak ta evdeki eski kapları kullanabilirsin. spatula da 3-5 tl dir. kompresörün küçüklerini 100-120 tl civarı alırsın. tabancası da 20 tl civarı olabilir tahminen.
geriye kalıyor işçilik.
quote:
Orijinalden alıntı: cakaltmfb
Lada Samara marka aracımı kendim boyamak istiyorum.Acaba araca ne kadar astar,boya ve vernik gider.Kg olarak ve fiyat olarak yazarsanız sevinirim.Bide zımpara ve macun var onlar da ne kadar tutar.Zaten 93 model bir araba üstünde elimden geldiğince çalışmak istiyorum. Boyama işini ne kadar boya masrafıyla çıkarabilirim ?
İyi bir ustaya git boyat sonra astari yuzunden pahaliya gelir sana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme