Şimdi Ara

Oto Amfi'ye HDMI İle Ses Aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar pioneer teyp'in anfi çıkışıdan hdmı kabloyu keserek uçlarına soketleri takarak anfi'ye baglarsam kalite artarmi eksilirmi ?
    hdmı 1.4 kablo 5 metre uzunluğu 6 kanal alicagim teyp'ten dolayısıyla maliyet çok daha ucuz olucam tahminine göre daha kaliteli sonuç alırım diye düşünüyorum
    bilgisi olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum
    yada daha önce deneyen oldumu ?
    cevaplariniz için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • HDMİ den sinyal öyle alınmaz alınsa da dijital olur. Anfide dijital giriş var mı varsa hdmi den ses sinyalini ayrıştıran bir aparat alıp bağlamalısınız kesme ile olmaz.
  • tskrler yorumun için.

    Denedim ölçümlerde pek bir fark göremedim anfide çok azda olsa ses inceledi sanırım iki kabloyu birleştirerek yaptığımda 3 kabloyu birlestirdigimde ölçümlerde daha iyi bir sayılar aldim daha kaliteli bir kabloda 2 tel ile kayıpsız olur sanırım
    rca kablo ile karşılaştırmalar bunlar 5mt de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muart82 -- 11 Nisan 2017; 10:3:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablo olrak hdmi kablosunu mu kullanmaktan bahsediyorsunuz. Oyleyse ben çok yanlış anlamışım. ARaçlarda parazitlerden etkilenmesin diye ses sinyallerinin seviyesi 4 Voltlarda tutulur o nedenle ille de hdmi değil de kaliteli rca kablo kullansanız kafi.
  • Kaliteli RCA kullanın.HDMI bağlantısı dijital taşıyor.Zaten bağlayamazsınız.Çeviriciler bulunuyor ancak kalite düşecektir.Araç içinde montaj yapılırken ses sinyalini gerilim taşıyan kablolardan uzak tutun.Besleme kabloları aracın sağından geliyorsa , ses sinyal kablolarını soldan çekin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.