Şimdi Ara

otel de temizlikçiyim soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır işsiz 3 yıl iş tecrübeli yazılımcıyım. ingilizcem iyi olmasına rağmen yırtık bir tip olmadığım için bellboy a falan başvurmadım.

bkz: https://forum.donanimhaber.com/araba-da-yasiyorum-sorulari-alayim-ss-li--160009420

üçüncü sınıf insan muamelesi görüyorum tuvaletleri temizliyorum ama benzin emcükleyen gti tampon polo hala duruyor.  

maaş 26000

3 öğün açık büfe - sınırsız içecek

lojman da kalıyorum.

konum alanya.

yazılıma göre en büyük artısı ortam. evden 10 erkeğe 15 erkek düşen ortam da meeting falan olacak iş değil. her gün farklı ülkeden kadın çalışan geliyor tanışıyoruz lojmana beraber yürüyoruz akşam plaja birlikte gidiyoruz oyun oynuyoruz vs.

• kolay gelsin üstad. bu otel hizmeti işini yapılabilecek en zor işlerden biri olarak hayal ederim hep. gerçi siz iyi yönlerini söyleyince sevindim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otel temizliklerine güvenebilir miyiz hocam? Bir de açık büfede yiyecekler ile anlatılanlar doğru mu?

• Oda temizlerken açık kapıdan içeri giren yabancıya kimlik soruyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar bahşiş bırakılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor iş gerçekten kolay gelsin. Odalarda gizli kameralar oluyormuş bazen bunu sizlere mi koyduruyorlar yoksa kendileri mu koyuyor?

• Kassady kullanıcısına yanıt

cctv var teknik ekip bölümü var oteller de onlar takıyordur. pek kontrol ettiklerini sanmıyorum. sigaradan el cepte gezmeden uyarı alırdım baksalar.

şuan 4-12 deyim rahat geçiyor lavaboyu temizle sahil kaldırımının tozunu al sonra boş boş gez. 1 saat sürmüyor bunlar. sonra bara git içeceğini al kafeden tatlını al. personel bahçesine otur telefondan okey oyna.

10 da mutfak ekibi gittiği için mutfağa girip istediğim yemeği tatlıyı yiyorum 5 yıldızlı otel müşterisi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 24 Nisan 2025; 23:53:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0 tl bahşiş.

• zor iş. otelde çalışmışlığım var bana göre değil, bende yırtık bir tip değilim. başvurmadığım halde biri aramıştı, bende şaşırdım. 4 yıldızlı otelde resepsiyon işi. ingilizcem iyi değil dedim ama müdüre yarım saat mülakat yaptı yeterli dedi 1-2 yıl çalıştım.

şimdi bulaşıkçılık, oto yıkama gibi işlere başvuruyorum sallayan bile yok. nasıl bi yetenek arıyolar acaba. tek amacım fatura ödeyip karın doyurmak. başka bi beklentim yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.