CTRL+SHIFT+I ile sağda çıkan arayüze girin siz de gözlemleyeceksiniz. Sayfada beklenmedik bir hareketlilik var milisaniye seviyesinde. ![]() |
osym sitesinde bir hareketlenme var

-
-
Herkes abanıyo giriyo ondandır:(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hadi awk açıklayın şunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla renkli falan bi seyler oluşmaya başladı. Geliyor galiba....
-
Hocam bir mucize bekliyoruz hadi bakalım
Hocam ümit vermeyin yapmayın...
Sayfayı cok kurcaladım galiba. Normal girince bile boyle bi yazılar çıkıyor artık.
System.Web.UI.WebControls.Repeater.CreateControlHierarchy(Boolean useDataSource) at System.Web.UI.WebControls.Repeater.OnDataBinding(EventArgs e) at System.Web.UI.WebControls.Repeater.DataBind() at ASP.wuclar_wucyakindakiler_ascx.Page_Load(Object sender, EventArgs e) in C:\wwwroot\wuclar\wucYakindakiler.ascx:line 237
Bence bi şeyler yükleniyor siteye. Yüklenen sey de tercih sonuç görüntüleme ekranına ait sorgulama arayüzü.
-
Dgs ile ilgili bi şey. Sakin olun
Yoğunluk DGS ile ilgiliymis sanırım hocam gerçekten ümidim tükendi pazartesinden önce beklemiyorum artık e-devlet kayıt süresi de ertelenmiş zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oha la dgsyi tahmin ettin yanlışlıkla
-
Yanlış alarm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Of yine olmadı
Demek ki bu yöntem işe yarıyor. Yanlış şey de olsa hareketlenme olduğu doğru çıktı
-
quote:
Orijinalden alıntı: fabricioramirezDemek ki bu yöntem işe yarıyor. Yanlış şey de olsa hareketlenme olduğu doğru çıktı
bilmeden bir ipucu buldum
-
Hocam GTÜ'ne mi girdiniz acaba?
Aslında mantıklı ama maalesef mobildeyim şu an.
Ayıp ama bu da yazılır mı (!)
En Beğenilen Yanıtlar

oha la dgsyi tahmin ettin yanlışlıkla |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X