Şimdi Ara

ÖSYM nin erkek düşmanı feminist sorular sorması!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÖSYM nin erkek düşmanı feminist sorular sorması!!

    Erkek egemen söylemi destekleyerek kadını ona biçilen role hapsetmiştir. Bak bak bak. Ösym ye de bak sen. Soru hazırlamayı bırakmışlar. Beyin yıkamaya başlamışlar. Ben bu lanet soruyu okumak zorunda mıyım? Öğrenciler feminist olmak zorunda mı, erkek egemenliği saçmalığını düşünmek zorunda mı? Böyle bir şey yok da zaten neyin egemenliği bu? Ne saçmalıyor bunlar. Resmen propaganda yapıyorlar açık açık. Bildiğin feminizm propagandası bu. Bir de soru kısmında eşitlikçi düşünce diyor. Yalana bak. Feministlerin manipülasyon olarak kullandığı yalanları da yazmayı ihmal etmiyorlar. Kadın üstünlüğünü pohpohlarken eşitlik kelimesini kullanıyorlar ki dikkat çekmemek için.


    Bunların kadın beyanı esastırdan, 120 bin erkeğin nafaka ödeyemediği için hapse girdiğinden, taciz tecavüz iftiralarından, kadınların 12 sene daha erken emekli olmalarından , kızların sağlık sigortalarının hiçbir zaman kesilmezken erkeklerinkinin 25 inden sonra kesilmesinden vs haberleri yok ya da umursamıyorlar.


    Sınavda propaganda sorusu mu olur? Bu ne saçmalıktır. Bu soru Alesde çıkmış bir soru. Ben ösym sınavına 150 tl para veriyorum. Bu çöplük soruyu bana çözdürtmeleri için mi. Ösym kurumunda bu soruyu yazan kişiler tespit edilmeli ve görevinden alınmalı. Bu tarz siyasi, dini, ideoloji veya propaganda sayılabilecek soruların sorulması yasaklanmalı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 20 Ocak 2021; 15:59:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.