Şimdi Ara

ÖSYM fotoğrafı nasıl değiştirilir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
67.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: |erdem|

    quote:

    Orijinalden alıntı: tembelyaratık

    Kısmetse 4. Farklı üniversite kaydımı yaptıracağım. Hepsinde farklı farklı resim var. Öyle bir şey yok arkadaşlar. Kayıtta sizden 12 foto istiyorlar tecrübe konuşuyor :D

    o zaman her üniversitenin sistemi farklı diyelim zira kocaeli üniversitesinde ösym fotoğrafı geçiyor kimliğe :)

    Valla hocam türkiyede bilkentte öyle olduğuna eminim kendim kaydoldum boğaziçi yıldız bahçeşehir marmaradan da eminim ama gerisini bilemem:) ilk kez senden duydum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YDS sınavına başvurdum ama ösym fotoğrafımı değiştirmem gerekiyor halen bu hakkım var mı ?
  • arkadslar ben kpss kayıt oldm fakat gecen sene osymdekı fotografımı degstremıyrm . nasıl degstrcem ? gırıs belgesındekı fotgrfım acık ben suan kapalıyım kımlıgımdekı fotgrfda kapalı. sınava acık gtsem kmlktekı kapalı soun cıkartrlar kapalı gtsem gırs belgesındekı acık n yapıcam yardım edebilirmsnz ?
  • arkadaşlar ben geçen yıl mezun oldum ve başvuru yaparken sınava sakal bıyık yoktu saçlarımda kısaydı yeni başvuru için okula gittim ve dedim ösym deki halim bana benzemiyor değiştirebilir misiniz? mezun olduğum okul ilde bulunan ösym merkezine yönlendirdi ve oraya gittim başvuru formunu filan doldurup sıra numarası aldm sıram geldi girdim adam başvurumu 3 tl karşılığında yaptı ve dedim ösym deki fotoğrafımıda değiştirmek istiyorum değişmez dedi fotoğrafın süresi varmış benimkini 2018 yılında bitince değiştirebilirmişim ve ekledi sorun çıkmaz öyle gir dedi, bende kimlik fotoğrafımı yeniledim sınav gününü bekliyorum haydi hayırlısı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: frkuygn

    arkadaşlar ben geçen yıl mezun oldum ve başvuru yaparken sınava sakal bıyık yoktu saçlarımda kısaydı yeni başvuru için okula gittim ve dedim ösym deki halim bana benzemiyor değiştirebilir misiniz? mezun olduğum okul ilde bulunan ösym merkezine yönlendirdi ve oraya gittim başvuru formunu filan doldurup sıra numarası aldm sıram geldi girdim adam başvurumu 3 tl karşılığında yaptı ve dedim ösym deki fotoğrafımıda değiştirmek istiyorum değişmez dedi fotoğrafın süresi varmış benimkini 2018 yılında bitince değiştirebilirmişim ve ekledi sorun çıkmaz öyle gir dedi, bende kimlik fotoğrafımı yeniledim sınav gününü bekliyorum haydi hayırlısı

    benimki mart ayinda bitiyor.ygs icin degistirmem gerekir mi.suan foto surem gecerli ama sinav aninda gecerli degil.martin besinde mi be bitiyor suresi.

    sure dolmadan degisilmez demisler ya acaba mesela 2016 yilinin mart ayinda bitiyorsa suresi tam dolmadan yani mart ayi gelmeden degistirilemez mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kimlik resmini degistrmen yeterli ateist gibi tipinde olsa oradan tanir mal dehillerdir okdar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun 65600 kere tıklanması nedeniyle, 1 Ocak 2021'de konuyu güncelledim. Güncel bilgi için ilk mesaja bakabilirsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: |erdem|

    Konunun 65600 kere tıklanması nedeniyle, 1 Ocak 2021'de konuyu güncelledim. Güncel bilgi için ilk mesaja bakabilirsiniz.

    ben o gün yanlıoşlıkla elim değdi bastım bi baktım cidden tc kimlik fotomla aynı oldu ilk başta bi korkum ne yalan söylim geri sonra aman dedim ne olacak sanki diye bastım butona gitti.


    güzel oldu ama saçlarım şuan uzun ama çektirirken okul zamanında kısaydı şimdi eşitlendi iki fotomda da saçlar uzun oldu. devletimize bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyor ve saçlarımın her iki fotoğraftada uzun olmasını sağladığı için şükranlarımı sunuyorum.


    saygılar.

  • ++ FAYDALI KONU

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.