Şimdi Ara

ÖSYM Başkanının açıklamasına şaşırmadım açıkçası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonuçta bir sınavda 10 soru iptal olmaz dostlar.Hele hele Türkçe'den iptal beklemek en büyük hataydı.

Tek şaşırtan nokta hidrografya sorusunun iptal olmamasıydı çünkü bariz şekilde 9.sınıf meb kitabında ''öncelikli etken'' su kaynakları yazıyordu.Çift şıklı bir soruydu diye düşünüyordum ama iptal edilmemiş.Yapacak bir şey yok artık bundan sonra.

Matematikte vagon iptal olmamış.Doğru karar. 35 diyenler de susar sanırım artık çünkü bariz düzgün bir soruydu o.

Fen'de ise ısı-sıcaklık sorusunda bir şekilde değişiklik olacağı barizdi.Cevabı I-II olarak değişir diye bekliyordum ben ama iptal olmuş. Kaykay sorusundan da iptal bekliyordum cevap değişmiş.Neyse bu 2 sorudan toplam 2.5 net geldi.İyidir.

Çok takılmayın artık bu konulara arkadaşlar.Bundan sonra yaptığınız itirazlar,gösterdiğiniz tepkiler ''sarı kart gördükten sonra itiraz eden futbolcu''nun yaptığıyla aynı.Değişen bir şey olmayacak.Olan bize oluyor ama istesek de istemesek de önümüze bakıp lys'ye çalışmamız lazım.

• Nasıl olmuyacak o kaykay sorusunda potansiyelin değişmediğini açıklasın çıkıp ösym böyle iş mi olur ya hakkımız yeniyor burada adam yüksekliği 0 alıp soruyu dogru yaptı arkadaş hiç düşünmeden başlarım böyle adelete gidin kumda oynayın
    En iyiler her zaman kazananlar değil, asla pes etmeyenlerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.