Şimdi Ara

ÖSYM 1996 SENESİNİN PUANLARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
192
Cevap
7
Favori
71.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daedlus

quote:

Orijinalden alıntı: F-G

tıp 2001 krizindne sonra popüler olmuştur. Ondan önce mühendislikler daha yüksekti. İyi Üniversitelr için söylüyorum bunu.

ADSLl Türkiye'ye 2002 de geldi,2005 ten sonra aşırı yaygınlaştı o sıralar çok yükseldi tıp sıralamaları.

internetn yaygınlaşmasıyla ilişksi ne anlayamadım ? İnsanlar bilinçlendi mi demek istiyorsunuz ?
  • kimyacıvegeometrici kullanıcısına yanıt
    hukuk o zamanlar sözelden alıyormuş
  • konuyu açan süresiz yemiş
  • quote:

quote:

quote:

tıp 2001 krizindne sonra popüler olmuştur. Ondan önce mühendislikler daha yüksekti. İyi Üniversitelr için söylüyorum bunu.

ADSLl Türkiye'ye 2002 de geldi,2005 ten sonra aşırı yaygınlaştı o sıralar çok yükseldi tıp sıralamaları.

internetn yaygınlaşmasıyla ilişksi ne anlayamadım ? İnsanlar bilinçlendi mi demek istiyorsunuz ?

evet,şimdi forumlardan her şeyi öğreniyoruz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet,şimdi forumlardan her şeyi öğreniyoruz

katılmıyorum. yıl 2013, internetten başvuru yapamayan arkadaşlarım vardı. Herkes bilinçli değil ne yazıkki. Ki bu tanıdıklarım İstanbul çocuğu, doğudakileri düşünemiyorum bile.

• Madem internetle ilgisi yok neden 2000 yılından önce dandik mühendisler tıptan yüksekti. Ben gazi elektroniğe 4k dan girdim, Hacettepe hariç bütün tıplar geliyordu. Gazi olduğu için piyasada itibar da görmedim. Puan çöp oldu. Okul etiketinin önemi bu kadar bilinmiyordu. Gazinin bir çok bölümü itüden yüksekti. Benim bölüm şu anda 27k lara düşmüş. Cerrahpaşa ankara ve gazi tıp ise ilk 5k dalar.

Bütün her şeyi internete bağlamıyorum ama çok büyük bir etken. 2001 krizinin de etkisi olmuştur muhakkak.
  • vay be hacettepe bilgisayara bak hacettepe tıptan yüksekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KnocKOut_ -- 24 Ağustos 2013; 17:15:36 >
  • eskiden oruç baba inan 180 sorudan 172 sini yapmıştı ve haber olmuştu. benim de sınav maceramın başladığı dönem.

http://tr.linkedin.com/pub/oru%C3%A7-baba-inan/1a/618/2a1

resimlere bir bakın diycem ama sadece seçilebilir bir surat yok en iyi sadece silüet var.

7 yıl ülkerde çalışmış sonra birkaç iş değiştirip anadolu birliğe geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 24 Ağustos 2013; 17:26:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

eskiden oruç baba inan 180 sorudan 172 sini yapmıştı ve haber olmuştu. benim de sınav maceramın başladığı dönem.

resimlere bir bakın diycem ama sadece seçilebilir bir surat yok en iyi sadece silüet var.

yıldızda çalışmış ama ayrılmış ordan

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

eskiden oruç baba inan 180 sorudan 172 sini yapmıştı ve haber olmuştu. benim de sınav maceramın başladığı dönem.

yıldız = ülker

• quote:

quote:

quote:

yıldız = ülker

Vice President at Anadolu Birlik Holding yazıyor, Anadolu birlik holding ülker in mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

yıldız = ülker

Vice President at Anadolu Birlik Holding yazıyor, Anadolu birlik holding ülker in mi?

"yıldızda çalışmış ama ayrılmış ordan" siz bunu söyleyince ben de yıldız holding = ülker bilmediğinizi sandım çünkü ben de onu söylemitim.

yine bir konya oluşumunda çalışıyor anlayacağınız.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 24 Eylül 2013; 22:21:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

İstanbul ingilizce işletme İstanbul hukuktan yüksek

ne insanlar heba oldu bu üniversite yollarinda

O zamanlar işletme iktisat furyası vardı. Benim tm ci arkadaşlarımın çoğu işletme iktisat yazdı. Sadece 1 arkadaş hukuk yazdı.
  • Herkes tıp,mühendislik demiş fakat Bilkent Fen Fakültesi puanlarına bakın.
    Ben bir mühendislik adayı olarak fen fakültelerinin eski gücüne ulaşmasını ve ülkedeki en yüksek puanla alan fakülteler olmasını isterim
  • up
  • gata tıpın 1k da olduğu dönemler
  • up
  • quote:

Cerrahpasa tıp 536 itü tekstil mühendisliği 586

küçük emrah filminde bile bu kadar acı yoktur.

Şimdi tekstilcilerin çoğu işsiz yahut az maaşa çalışıyor, cerrahpaşaya daha düşük puanla gidenler uzman oldular 7-8 milyarı cukkalıyorlar.

Hayatının en önemli kararını 18 yaşında veriyorsun, vay be ne biçim bir hayat.

Kapitalizmin kölesiyiz ve ne çeşit bir köle olacağımıza çok ufak bir yaşta karar vermek zorundayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

tıpla nasıl mühendisliği karşılaştırıyorsunuz aynı puan türü değilki

o zamanlar M puanı hesaplanırken matx2.6 fenx1.6, F puanı hesaplanırken Fenx2.6 matx1.6 şeklinde hesaplanıyordu. Örneğin 40 mat 40 fen yapan birinin M ve F puanları yaklaşık aynı oluyordu.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.