Şimdi Ara

Osse Güneş Gözlükleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
14.611
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gittigidiyorda bir satıcı Osse Güneş Gözlüklerinde sabit fiyat kampanyası başlatmış, ürünlerin sıfır, orjinal ve faturalı olduğu yazıyor ayrıca daha önce sattığı gözlüklerde olumlu puan almış. İlgilenen arkadaşların bilgisi olsun.

www.gittigidiyor.com
    Erkek Aksesuar Modelleri - GittiGidiyor
    http://www.gittigidiyor.com/erkek-aksesuar?satici=lensakademi

*Satıcıyla hiçbir alakam yoktur.

• Çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Çöp

Neden?

• N11den almıştım osse kampanya+puan+cek derken 65e gelmişti. Gözlükcude deneseniz 120 lira fiyat çekiyorlar

• quote:

Çöp

Nedenini bende merak ettim. Markayı biliyor musun yoksa bilmeden mi yorum yaptın?
  • gayet iyi bence ben 2 yıldır kullanıyorum en ufak deformasyon boya atması vs olmadı .kullanılan malzeme kaliteli .

rayban dan ne eksiği var marka dışında. raybanda var inanın bi fark yok ha belki 5 sene sonra rayban daha sağlam kalır bu dökülür ama 2 yılda hiç bişey yok.

merve optik satın aldı bu markayı. bilenler bilir Fransız markasıydı ve raybandan falan pahalıydı eskiden.

http://www.merveoptik.com/

ve çin malı ürünlerle kıyaslamayın her yerde muhattabınızı bulursunuz .yerli marka ve türkiyede üretiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 28 Mayıs 2014; 10:55:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

gayet iyi bence ben 2 yıldır kullanıyorum en ufak deformasyon boya atması vs olmadı .kullanılan malzeme kaliteli .

rayban dan ne eksiği var marka dışında. raybanda var inanın bi fark yok ha belki 5 sene sonra rayban daha sağlam kalır bu dökülür ama 2 yılda hiç bişey yok.

merve optik satın aldı bu markayı. bilenler bilir Fransız markasıydı ve raybandan falan pahalıydı eskiden.

http://www.merveoptik.com/

ve çin malı ürünlerle kıyaslamayın her yerde muhattabınızı bulursunuz .yerli marka ve türkiyede üretiliyor.

Cam kalitesini bilmiyorum ama bazı modellerinde çerçeveler Ray-Ban kalitesinde bazılarında ise daha kaliteli. Bkz. RB2132 plastik çerçeve OS1484 selüloz ve asetatdan üretilmiştir.RB2140 kalitesindedir.

• 20 liralık oyuncak, 350-400 tl lik rayban alacağıma ihtiyacı karşılayacak bu fiyat aralığındaki ürünleri tercih etmek daha mantıklı geliyor bana.

trendyol dan indirimlerle birlikte 76 tl ye aldım bende.
  • Orjinal ve araba icin kullanislimidir. 100/20 cekle alınabilir. Ihtiyacimda var.

• Cop diyenler daha gozluk takmamis herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

Orjinal ve araba icin kullanislimidir. 100/20 cekle alınabilir. Ihtiyacimda var.

Gözlükler orjinal ama araba için Polarize bir gözlük almanızı tavsiye ederim bu modeller Mineral.
  • "Osman - Sezai" marka, benim 7 sene önce aldığım gözlük hala sağlam. Ekrandaki çiziklerden dolayı artık kullanmıyorum.
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    mineral bir cam çeşidi, polarize bir filtre çeşididir. mineral bir cama polarize filtre uygulanabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poster2010

mineral bir cam çeşidi, polarize bir filtre çeşididir. mineral bir cama polarize filtre uygulanabilir.

Tamam işte bunlar mineral cam
  • Güneş gözlüğünü denemeden nasıl alabiliriz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birber80

Güneş gözlüğünü denemeden nasıl alabiliriz ki?

Yüzünüze olan ekartmanı biliyorsanız sorun olmaz, zaten 7 gün (sanırım 14 güne çıktı) cayma hakkı var iade veya değişim talep edebilirsiniz ama gözlükçüde deneyip almakta fayda var.
  • quote:

Çöp

"Çöp" derken usta?

3-4 harfli yorum yapanlara da bayılıyorum (!)
  • 7 seneden fazladır kullanıyorum. Rayban'da var. hiç 1 farkı yok kalite olarak. camın üst kısmında rayban yazsın diyorsanız ayrı!
  • ılk aldıgım optık cercevem bu markanın urunu ıdı
    hıc memnun kalmadıgım tek cercevemdır
    hata cınden 4-5dolarlık cercevelerı bıle alıpkullandım
    onlar dahı daha uzun omurluydu

daha dun 3 adet gozluk yaptırmıs bır kardesınız olarak
    ben onermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 28 Mayıs 2014; 16:03:45 >
  • quote:

Çöp

Bi bitmediniz..Laf olsun diye konusup alacak olanlarinda aklını karıştırıyosunuz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.