Şimdi Ara

Oss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz 17 haziranda hepimizin kaderini etkileyen bi sınava girdik.
    Oncelikle herkeze geçmiş olsun demekle başlıyorum.
    Ben knightı yaklasık 4 senedir oynuyorum.
    Gecen sene oss ye girdim vasatı aşamadım.
    Bu sene knightı bıraktım ve su an ege unv.tıp fakultesini kazanabilecek kadar puan alıdm.
    Arkadaşlar bu oyun sizin için en degerli olan zamanınızın en buyk hırsızı ben bunu bıraktıktan sonra aldım
    Sozum herkeze deil ustune alınanlara Lutfen ban man yazmayın devam edersek size bi kardeş bi abi nasihati vermek istiyorum
    Arkadaşlar her insan gibi sizinde bi omurunuz var ve bi gun hepimiz gibi olup gidecegiz.Oncelikle bunu dusunun.Zamanın ne denli onemli oldugunu kavrayın.Bi gun 24 saat ve aramızda 20 saat makına basından kalkmayanlar var.Resmen katillik yapıyorsunuz zamanınızı kendinizi olduruyorsunuz.Sonra oss de neden basarılı olamadım diorsunuz bu oyun bi eroin kokainn esrar gibidir bir defa sardınızmı kolay kolay kurtulamazsınız ama 1 ay oynamazsın hayatınızın degerini anlıyorusnuz
    BAKMAYIN BEN TIPI KAZANDIM AMA O KADAR CALISKAN DEYILIM DIPLOMAM 3.50 ama insan istedikten sonra herseyi yapar.Allah insanı diger varlıklardan akıl verip ustun kılmıs neden siz aklınızı boyle bos islerle yogunlastırıyorsunuz hepinize yazık.Yarn oburgun meslek sahibi olacaksınız oss cok onemli iyi calısıp saglam meslek elde ederseniz omurunuzun geri kalanını rahat geçirirsiniz.Gidip tamirci cıragı olacagınıza gidip doktor hekim savcı polis olursunuz daha iyi.Bence bu oyunu bırakın zamanınızı calmayın buna sizin hakkınız yok Ana babanız sizler için neler hayal edio.Biliorum simdi ne kadar ogut yazmıs sacma diyenler olcak ama biraz dusunsunler.
    NEYSE ARKADAŞLAR OSSYE GIRENLERE BASARILAR HEPSININ KAZANMASI DILEGIYLE...
    SIZEDE(KNIGHT USERS) IYI HIRSIZLIKLAR KIB

• Yoo ne alaka inan bana günde 10 saat knight oynayarak oks'de 453 puan aldım ! K.O oynamak çalışmamı çok engeller ama puanımı engellemio
  • arkadaş ko oynamıyor ama 250 puan aldı
    yani ko la fazla alakası yok
    birazda kafa lazım
    sen kight oynayarak 3.50 dip. notu almıssın
    knight bırakınca tıpı kazanmıssın
    demekki kafa var
  • quote:

Orjinalden alıntı: EfeAYDIN

Yoo ne alaka inan bana günde 10 saat knight oynayarak oks'de 453 puan aldım ! K.O oynamak çalışmamı çok engeller ama puanımı engellemio

Canımın içi ;

İnan OKS ile ÖSS çok farklı olacak.

Ben eski sistem ile 838 puan la girmiştim okuluma.

Ama lise 1 ve 2 de KO oynadığım yüzünden kimse o puanla girdiğime inanmaz.

Lise 2 de 3.05 zor geçtim sınavı.

Son sınıfta KO yu bıraktım 320 aldım sınavdan eğer KO'ya hiç bulaşmamış olsa idim, 340 ı zorlayabilirdim.

Yine istediğiniz şeyi yapabilirsiniz,ben karışmam ama gireceğiz okul ve onun beliliyeceği meslek,bu oyundan daha önemli sanırım.

• son 4 ay çalıştım öss ye 252 puan aldım 2. bölümden yeterli çok şükür
  • Hayat In Kısa Oldugunu Sen Soyluyorsun Butun hayatını calısarak gecirmek istiyormusun? yoksa arada eglenmek pk yapmak piyassa yapmak lvl kasmak bu isin anası calısmak degildir planlı ve duzenli olmak!;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

quote:

Yoo ne alaka inan bana günde 10 saat knight oynayarak oks'de 453 puan aldım ! K.O oynamak çalışmamı çok engeller ama puanımı engellemio

Canımın içi ;

Son sınıfta KO yu bıraktım 320 aldım sınavdan eğer KO'ya hiç bulaşmamış olsa idim, 340 ı zorlayabilirdim.

Yine istediğiniz şeyi yapabilirsiniz,ben karışmam ama gireceğiz okul ve onun beliliyeceği meslek,bu oyundan daha önemli sanırım.

hiç alakası yok dersaneden öss'lerin de sınavına giriyoz arada inan öss zor bişi değil ek puansız şuan bile 240 puan alabiliyorumki daha 4 yıllık eğitimimi almadım

• quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

quote:

Canımın içi ;

lem aynı beni tarif etmiş bende 838 aldım bende bırakıyorum koyu ve benim okula kaç puanla girdiğimi kimse bilmez(ben okulumu asil kazandım ama kayıt döneminde babam kuşadasındaydı gelemedi dayımı falanda kabul etmediler bende bekledim sonradan yedekten girdim okula)
    kaç puanla girdin diyenlere yedekten girdim diyorum
    puanıma söyleyince kimse inanmıyo onlarla bi saat çene çalmakta zor geliyo
    ve bazı arkadalar demiş ko oynadım oks de şu kadar aldım sen bu kafayla gidersen össden ümit etme derim çok farklı
    özellikle lise2den neler çektim ben bilirim sanki ömrümün 5 yılı gitmiş gibi saçlarım döküldü
    ama ben eski sistemim siz yenisiniz sizinki daha kolay heralde bizim ki çok ağırdı lise hazırlık yattık lise 1 yattık tüm konuları lise2 ye gömmüşler
    yenilerde hepsi bölünmüş heralde

• @ Efe aydın ;

İyi dostum , ben sana birşey demiyorum.Doğuştan gelen zekilik vardır.

Ama şunu kesinlikle savunurum ki KO ders çalışma saatlerinizi etkiler

Umarım sende istediğin yeri kazanırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.