Şimdi Ara

Osram Night Breaker Laser hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
5
Favori
39.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Raymond Donovan

    Evet arkadaşlar uzun bir bekleyiş sonrası halojen Osram Night Breaker Laser ampüllerimi taktırdım.

    Görüntü olarak çok güzel durmasıyla birlikte aydınlatma olarak gerçekten başarılı. Sanayide çocuk eskisi el feneri gibiydi bu baya iyi aydınlatıyor dedi. Özellikle dün kar vardı ve aydınlatması gayet başarılıydı.

    Karanlık bir sokak bulup fotoğraf çekemedim, o yüzden şimdilik dışardan görüntüsünü paylaşıyorum. En kısa zamanda görüntüsünü de paylaşacağım. Ama ürünün gerçekten tatmin edici olduğunu söylemeliyim.Osram Night Breaker Laser hakkında

    Osram Night Breaker Laser hakkındaOsram Night Breaker Laser hakkındaOsram Night Breaker Laser hakkında

    Hocam aracıma halojen beyaz yada beyaza yakın ampül arayışındayım. Bu ürünü tavsiye eder misiniz?

    nb laser resimdeki gördüğünüz kadar beyaz ışık vermiyor hocam. Fotoğraflarda ne kadar beyaz çıkarsa çıksın, çıplak gözle baktığınızda bu kadar beyaz olmadığını göreceksiniz. Belki x-treme vision'dan 1 tık daha beyazdır.
    Kendi aracımda kullanıyorum, standart sarı ile crystal vision arasında bir renk. Eğer gündüz ledi var ise aracınızda daha belirgin bir şekilde sarı renkte yanıyor. (Araçta mercek mevcut). Ayrıca görüş performansı ve yağmurlu havadaki görüşü oldukça iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobby632 -- 7 Kasım 2017; 19:58:43 >




  • Dobby632 kullanıcısına yanıt
    Bazı beyaz halojen ampuller mavimsi beyaz yanıyor çok iğrenç bir görüntü oluyor. Aracımda beyaz gündüz ledleri var. Kısa olarak ne alsam sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf24. Y kullanıcısına yanıt
    Hocam alalı tam 1 sene olmuş, gayet memnunum. Hatta ben aldığımda TR'de yoktu yurtdışından pahalı bir fiyata aldıydım.

    Şu an gg'de bile uygun fiyata satılıyor ürün.

    Sürekli yağmur yağan bir memlekette yaşıyorum malesef. Görüş mesafesi gerçekten başarılı, aydınlatma olarak da ilk fotoğrafta yanımdan bir dolmuş geçiyor. Renk farkını ordan görebilirsiniz.
  • Ben 3 sene once megane2 mercekli aracima osram night breaker unlimited almistim..ve hala saglam sekilde kullaniyorum...yalniz sunuda belirtmek gerekli, yaklasik 10 saat suren uzun yolculuklarim vardir,.ama genelde gunduz giderim ve far olarak sadece parklari yakarim, kis aylarindaki seyehatlerimde aksam olunca 4,,5 saat far acik olarak giderim..bu performans ampullerinin dez avantaji kisa omurleri malum..3 yil kullaniyorum ama bu 3 yilda saat olarak bu ampuller 100 saat anca calismistir.fabrika verini baz alacak olursam yaklasik 50 saatlik omurleri kalmis olabilir.

    Kullandigim sure periyodunda bu ampullerin aydinlatmasindan memnun kaldigimi soyleyebilirim..siradan halojene gore daha iyi aydinlatiyor..lakin beklentiyi asiri yuksek tutmamak lazim..bu soylediklerim nbu icin gecerli..nbl bir tik daha iyi olabilir..siradan halojenden 2 tik daha iyi oldugu kanisindayim..aradaki fiyat farkina degermi degemezmi sizin butceniz belirler..ben nbu dan memnun kaldim..eskiyincede lazer alacagim..birde onu deneyecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Philips Cyrstal Vision kullanıyordum Giulietta aracımda yalaşık 6-7 aydır. Işık olarak beyaz ve sarı arasında beyaza bir parça daha yakın. Sarı ampüllerin beyaz gündüz ledlerine uyumsuzluğundan ve beyaz ampüllerin ıslaktaki başarısızlığından dolayı böyle bir seçim yaptım. Renk tonu dediğim gibi sarı ve beyaz arasında beyaza daha yakındı. Aydınlatması kuru asfalt üzerinde güzel. Öyle dendiği gibi yüzde bilmem kaç iyi aydınlatma sağlamıyor tabii ama memnundum. Islakta bir parça düşse bile hiç beyaz ampüllerin yok gibi olması durumu yaşatmadı. Bir hafta önce biri patladı sanayide tek bulabildim bakalım diğerininde eli kulağındadır sanırım.
  • bende yeni aldım clio 4 aracımda xenon farlar vardı 1i patladı çıkarttım bunu taktım açıkcası parasını haketmiyor 95 tlye aldım ama memnun kalmadım
  • Night breakerin en üst modeli hangisi oluyor laser mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osram H7 12V 55W Next Generation Night Breaker LASER tavsiye eder misiniz?

  • Yeni mesajlar gelmiş. Ben de tecrübemi aktarayım. Osram night breaker laser %150 h7, reflektör çanağı, araç c max. Farlarım biraz pusluydu. Ve ampülün biri geçti. Bir gece sürüşün de, görüşümün düşmesi ile fark ettim. Neyse, 11 11 zamanıydı 2019 da aldım. 145 TL idi galiba. Aldım ve patlayan ampülün yerine taktım. Gündüz montaj yapmıştım ve gündüz bile farkı bariz belliydi. Hani ışığın değdiği yer bariz gözüküyordu ön de ki arabada. Fark gece ve gündüz gibi. Doğal olarak o da eski bir ampüldü haliyle yorgun. Renk(kelvin) olarak eskisi bildiğimiz sarıydı, nblaser ise açık sarı. O günden itibaren, kör sürdüğümü fark ettim. Gece sürüş kalitesi ve keyfi arttı. Sonrasında farları temizletim, aydınlatmam %50 daha da arttı.
    Bu süre zarfında 6 ay araç kullanılmadı. Uzun gece yolculukları yapılmadı. Normal kullanım diyelim. Işık şiddeti ilk günkü gibi gelmiyor. Yada göz alıştı, daha fazlasını istiyor. Ama trafikte çoğu halojen den daha parlak yanıyor ve daha uzağı aydınlatıyor.

    Tekrar alır mıyım? Bu devir de maalesef. Fiyatı 200₺, %200 modeli 300₺ böyle para harcanacak bir devir de değiliz maalesef. Dolar 10₺.

    Bunlar geçince, yedekte eski bir ampül var. Onu takarım. Diğeri de patlarsa, Osram orginal alırım.

    Bu zamana kadar, önümü göremedim dedirtmedi. Ömrünü tamamlayana kadar görevini layıkıyla yerine getiriyor.

    İlk değiştim dönem den bir resim bırakayım. Farı çektiğim resim, yeni.

    Bu kadar beyaz görünmüyor tabi :) beyaz olmaması zaten iyi. Sis, yağmur gibi olumsuz hava şartlarının kralı hala sarı halojenlerdir. Osram ın allseason ürünü bu hava şartları için üretilmiş. 3000k olması lazım.
    Osram Night Breaker Laser hakkında

    Temiz vs puslu far.
    Osram Night Breaker Laser hakkında

    Ampüle odaklanarak çekilmiştir.
    Osram Night Breaker Laser hakkında

    5 10 m geriden çekilmiş bir duvar resmi. (duvar değil ama olsun :).)
    Osram Night Breaker Laser hakkında

    Eken h9 aksiyon kamerası kayıtlı üzerinden çekilmiş bir resim.
    Osram Night Breaker Laser hakkında

    Aydınlatma önemlidir, far ayarınıza dikkat edin. Haberler de görüyoruz gece kazalarını. Görmesi ile vurması bir olmuştu bir kazada.
    Kazasız sürüşler, iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 14 Kasım 2021; 21:12:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.